újabb események régebbi események további események
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy szerelmes asszony tündöklése és bukása

2010. szeptember 18. - Látogatók száma: 68

VI.rész

Bejelentettem a férjemnek,hogy elválok tőle, elegem van, ekkor eléggé alkoholizált már.
Beadtam a válókeresetet a biróságra és mindenben papiron közösen megegyeztünk. Igy csak egy tanut kellett vinnem aki elmondta,hogy külön élünk l éve. És egy hónap alatt elválasztottak minket, én kaptam meg a fiamat.És akkor 4ooo Ft gyermektartást. Nem volt állásom pszichiáter is kezelt de azt mondtam,ha valaki elveszi tőlem a gyereket ott fogom agyon szúrni.Igy senki nem jelentette be, de nem is volt mit. Voltak nehéz napok, de kinek nem volt.
Még mindig nem tudtam feldolgozni sok mindent, a fiu feljárt a közös lakásba, nagy volt a szerelem.a férjem ekkor nem szólt már érte, volt,hogy igen.
Közben kinomban ,hogy nincs munkám elvégeztem az ázsiai gyógymasszőrséget.

Na jöttek is a pasik persze mind a 7 ez időben a masszirozás alatt lefektetett. Végül is nem mondanám,hogy kurva voltam, de kicsuszott a talaj a lábam alól rendesen.
Elkezdtük hirdetni a lakást amely egy éven keresztül nem ment el, igy az akkor már elvált férjemmel egy lakásban laktunk. Nem volt benne köszönet. Annyira berugott,hogy a lisztet kábitószernek nézte és kihivta a rendőrséget. Több alkalommal össze verekedtünk ilyen hülyeségeken.Megvertem, ő jósággal jutalmazott tényleg nagyon rendes volt még volt férjként is, mivel csak egy év alatt sikerült eladni a lakásomat.
Sok-sok vita volt, már elviselhetetlenül rossz, mert a gyermek aki akkor még kicsi volt mindent hallott esténként, bár külön szobában éltünk.

Közben bekerültem a pszichiátriára. Sokat altattak mert nem volt személyiségem, egyszerüen nem tudtam semmit elfogadni sem jót, sem rosszat. Ez a roma fiu bejárt hozzám a kórházba, Akkkor éreztem,hogy boldog vagyok ott ült velem este 10-ig.de volt,hogy hozzám vágta még a cigarettámat is akkoriban dohányoztam., és utálatos is volt.
Ez a kórházi tartózkodásom egy hét helyett 3 hónap lett. Napi injekciók 12 féle gyógyszer. Májusban kiengedtek haza,lesoványodva, mértéktelenségekbe hajszoltam magam minden téren. Egy agyonzaklatott,sovány, beteg nő voltam. Kimondottan betegségtudatom volt.A drága főorvos ur hipnozisban is kezelt és végül ő állitotta le idők folyamán a gyógyszereimet,de életem végéig kell egyet-egyet szednem.Ma is még egy csodálatos doktornőhoz járok vissza a szokásos napi két gyógyszeremért, viszont mindig meghallgat és ez jól esik.

Összetalálkoztam egy barátommal a végrehajtóval, őt egy birósági ügynél ismertem meg, akivel kapcsolatom lett, feljárt hozzám reggelente egy héten egyszer és mivel tudta,hogy nincs pénzem, nem volt hálátlan mindig kaptam tőle,sőt elvitt az autóval ide-oda kiruccani. Sokáig tartott ez a kapcsolat, mely véget ért,amikor őt eltávolitották,mint végrehajtót, mert eléggé ivott a megitélések szerint.K.Jánosnak hivták.

Ekkor már nagy viták voltak a volt férjemmel,, a gyermekért mentem az iskolába 2 perc alatt leanyáztuk egymást. Ilyenkor mindig a 20 éves roma pasi tett rendet.
Végül is sikerült eladni a lakást.De mire a tartozást, illetve a kamatot a banknak kifizettük, 3oo ezer Ft-ra 1.8oo.ooo Ft-ot kért az OTP. Ekkor ujra kiborultam és akkor albérletbe kellett költözni. 1997.karácsonyát irtunk december 17-ig kellett elhagyni a lakást. Sajátot egyikünk sem tudott vásárolni.Annyi pénz ugyanis nem maradt.Az etnikum kirabolt teljesen padlón voltam. De mivel nem állapitott meg senki semmit ott feljebb ekkor már idejét multa.
Odalettek az ékszerek és minden,ami szép volt.Megosztottuk a dolgokat a butor az enyém maradt és a gyermek, a férjem megkapta az autót, amit ittasan totálkárosra tört. Mindketten albérletben tengődtünk, mert ez vegetáció nem más 13 éve. Hála isten ő talált egy hölgyet magának akit feleségül vett, de engem főként a hülyék találnak meg,akik értelmetlenek,isznak,sok cigaretta, elegem lett belőlük,inkább egyedül a fiammal és a kutyémmal, mert egy kutya többet ér,mint a pasik. azok ugyanis nem adnak szereetetet,csak kihasználnak. Ez volt a legnagyobb hiba amit a pasiknál felfedeztem,szerintem az anyjuk elfelejtette őket ledobni a Tajgetoszról akkoriban,vagy kőbölcsőben ringatták nem tudom,de normális nem volt és nincs.
A volt férjem is albérletbe költözött és én is. Azóta is albérletben élek. Bejártam már az egész várost volt év,hogy 12 alkalommal költöztem. Alig birom már nem vagyok fiatal. De tetőnek kell lenni bármi módon a fejem felett, mert utcán nem birnám ki. Ha elérem azt a kort szeretetotthonba vonulok A közmondás is azt mondja szeresd gyermekeidet,mert ők döntik el,mikor és melyik otthonba fogsz kerülni.Na én ezt nem hagyom mert akaratom az saját.

folytatom

A cikket írta: gildia

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: