újabb események régebbi események további események
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy szerelmes asszony tündöklése és bukása

2010. szeptember 18. - Látogatók száma: 60

VII.rész

A tündöklés vége a bukás

A roma fiuval együtt kerestünk albérletet találtunk a Móricz Zsigmond körtéren egy másfél szobás régi lakást de lakni kellett.Nem éreztem jól magam, mindig félelem érzetem volt ebben a lakásban. Udvari volt az ablak nem történt semmi és le kellett mennem,hogy valahogy elviseljem a magányt,mivel a fiu sokat volt otthon legalábbis ezt mondta.Volt,hogy éjszaka sem töltött velem időt hanem hazament de szerintem mindig volt valakije.
A fiu szépen csalta tőlem a pénzeket ezt vegyél mamikám,azt vegyél mamikám.Én meg a hülye, mindent megvettem neki. Reggel 9 tájban jött, aztán volt,hogy otthon aludt, teljesen kihasznált a nagy fogyásaimat igy nem tudtam megakadályozni rettenetes 36 kg-nak lenni. Sok bántásban volt részem. Rengeteg verést kaptam, állandóan monoklik voltak az arcomon a nyoma még ma is megvan. Romák azok ilyenek.
a vérükből adódóan.De szerettem őt ettől függetlenül és közben iszonyatos szenvedésen mentem keresztül lelkileg, hogy én csak akkor vagyok jó ha traktálom a finomságokkal és vásárolok neki. Itt a lakásban a karácsony 2 hete laktunk itt ugy történt,hogy velem karácsonyozott, de haza kellett mennie anyukához és a taxiját is én fizettem. Hát igy visszagondolva nagy állat voltam. Minden pénzt,amit lehetett kicsalt tőlem, menjünk vásárolni cimmel, de bakkancsot, nadrágot, pólókat vetetettt magának.Nekem semmi nem jutott.Egy évig itt kinlódtam,sinylődtem, a fiammal lejártunk a Feneketlen tóhoz játszótérre ez volt a kimozdulás.

Aztán a főbérlő felmondott elköltöztem a IX.kerület Vaskapu utcai részre egy szobás butorozott lakásba a földszintre. Nagy konyha tágas szoba. Az én butoraimat lassan eladtam, mert 36 kg-ra lefogyva betegen,gyógyszerek mellett nem tudtam dolgozni. Ebből fedeztem az akkori lakbért.A volt férjem itt sokat segitett, de a roma pasim soha nem tudta S.L.-nek hivták. Ő az estéket mindig mama szoknyája mellett töltötte, és a volt férjnek mondtam,hogy hova jöjjön este. Beszélgettünk, segitett anyagilag a gyermek végett, és hazament. Volt,hogy nem volt hol laknom anya otthon, csónakház stb. Ekkor is mindig csak a jót vette ki belőlem, ha gond volt hazament Haza? szerintem máshova de sosem vallotta be.

Végül is a fiu nálam is volt meg otthon is, soha nem tudott közöttünk különbséget tenni naponta hazajárt, és szerintem meg is csalt. Sokat veszekedtünk, aztán egyszer csak mondtam,hogy többet ne találkozzunk.4 és fél évet éltem együtt evvel a roma fiuval, de szerettem csak nem volt jó valami nem müködött,mostmár tudom,hogy a korkülönbség és a nézetek, nem megfelelőek voltak ő fiatalként máshogy látott mindent,mint én.
Nagy zavar volt az életemben, nem birtam a magányt, visszahivtam a volt férjemet,aki boldogan csevegett a család egyesitésről.A fiam,a lányom is örült, hogy na csak összejönnek ujra a szülők gondolták. De ez nem igy volt megint velem volt a baj.Mindig is én vagyok a rettenetes, kiállhatatlan személy, de a gyerekkoromra vezethető vissza. Minisárkány lettem utána pedig legalább 12 fejü. Nagy hangú voltam világ életemben, sokat kiabáltam a pasikkal ettől függetlenül elvártam, hogy szeressenek.
Négy napig tartott ez az állapot aztán elküldtem őt is.(Drága nagynénémre hasonlitok mindenben,természetre és hangra is.Hangos és undok vagyok.Na nem mindenkivel csak aki megérdemli.)
Egyedül voltam de találkoztam vele, segitett anyagilag mindig, végül is ő rendes ember volt, ez rólam nem volt elmondható.

Közben jártam minden hónapban a pszichiáterhez kicsit jobb volt, hipnózisban kezelt akkor meg röpdöstem a boldogságtól, jó volt a kezelés ma is dicsérem ezt az orvost nélküle az utcára kerültem volna.Mindig meghallgatott napra kész volt a problémáimmal és mivel én teljesen probléma megoldó készséggel ekkor nem rendelkeztem segitett lekileg és elmondta nekem a forvos úr, hogy mit és hogyan csináljak.Azért ez jó volt akkor hetente kellett mennem ellenőrzésre.
Ma egy aranyos doktornőhőz járok aki ugyszintén sokat foglalkozik velem fél évbe egyszer kell mennem mert amugy egészségesnek tünök.Azt mondta orvosi csodának számitok, mert ritka aki meg akar gyógyulni és talpra áll ebből a betegségből.
Visszajött a roma fiu, elkezdet muzsikálni különböző helyeken,, ekkor az anyja-apja már engem nem tudott elviselni,mert gyermekem volt és 45 éves voltam.
Sok bántásnak voltam kitéve. Nem baj ha én nem ettem, de neki legyen nálam is meg otthon is. A következő albérletet már nem tudtuk volna fizetni, igy azt mondta felhivom a barátomat és odaköltözünk.Ekkor a havannára költöztünk egy nagy családhoz a földön aludtunk a gyermekem az egyik testvérrel.
Odáig jutottunk,hogy sirva borultunk össsze,hogy ő hazamegy én meg a gyermekkel az utcára ekkor a munkanélküli segélyem is megszünt és semmi de semmi nem maradt.

Mindig a mese jutott eszembe " Vissza az eceteshordóba cimmel".
És tulajdonképpen ez igaz is volt, mert a szerelem öl,butit,nyomorba dönt. Velem ez mindhárom együtt állt, annyi változtatással,hogy majdnem megölt
Ekkor nem dolgoztam, nem jártam sehova, roma gyerek mellett az asszonynak otthon a helye, állandóan figyelve voltam.

Végül is a barátjához költöztünk a Havannára, ahol még 2 testvére és édesanyja lakott. A fiam az egyik gyermekszerető lánytestvérrel egyszobában, mi meg a roma barátom, barátjánál a földön aludtunk. De szerettem ő nem tudom szeretett -e mert igazán nem tudtam eldönteni ,ma azt mondom, hogy nem szeretett, talán sajnálatból volt velem.Az a rengeteg és sok gyalázatos beszéd, ahogy megalázott katasztrófa volt.Mindennek elhordott,soha nem voltam ennyire megalázva.
Ekkor eljárt muzsikálni éjjel mentem érte vigyáztak a fiamra akinél laktunk. Amikor elvitt egy koncertre ahol ő játszott, ha rá néztem valakire pofont is kaptam.El voltunk Jazz koncerten a mücsarnok alagsorában ott is felpofozott, mert a fekete hajamhoz ezüstöt vettem és piros kabát, tüsarok megnéztek rendesen sok verést kaptam emiatt.Amikor ő elkezdett muzsikálni mondta,hogy menjek érte éjjelenként és együtt jövünk haza,mert délelőtt ugye anyja délutántól éjjelig muzsika na volt 2 óránk a beszélgetésre.Éjjel fél 1-re Gundel étterem naponta.Nem azért mert szeretett, hanem ne egyedül járjon haza.
Elhitette velem,hogy csak 5oo Ft-ot keres ennyit adott oda, mert az apja elvette tőle a többit.Az anyja azt mondta nem fogja eltartani a gyerekemet.Egy gonosz anyja volt.
Az apja is ott muzsikált és elvette tőle a pénzt. Később tudtam meg,mikor vártam és kijött egy pincér fiu attól kérdeztem meg, hogy is van ez, azt mondta el ne higgyem,mert nagyon jól keresnek. Sok a külföldi vendég. Ekkor előadtam a problémákat,elrohant majd visszajött és mondtam neki tünjön el a szemem elől nem kötelező velem lennie.
Elegem volt ebből is, leköltözünk a testvéremhez aki akkoriban együttélt egy nővel és gyermekük is lett , Tatabányára. Ők befogadtak először nem szivesen, mert szegény testvéremet 2 évig nem tudtam hol él a nővel. Később azért szeretet is kaptam, főként a nő volt velem szemét, még meg is pofozott, "hogy Te hülye kurva itt a gyereked azt nézd, mert meg fogsz dögleni." Ennek ellenére azért takaritottam, sétáltam velük, főztem is.Az idő teljen az volt a lényeg.
Ott nagy volt a szerelem, de naponta ittam a Seduxen injekciót és még soványabb lettem tiszta nagyanyám.az ottani orvos kilátásba helyezte a Szanatóriumot.Sokat vittek kocsival a Tatabányai szomszédok az ügyeletre, mert éppen kikészültem.
A fiam felsőgallára járt iskolába szerették, jól tanult, ilyenkor mindig a reggeli vonattal pestre jöttünk és mire a gyerek hazajött az iskolabusszal 4 órára otthon voltam.
A roma fiu ezt is hamar megunta és bejelentette, hogy elmegy haza,mert hajóra hivták dolgozni . Persze ez is hazugság volt, nem hivták hanem felhivta az anyját csak véletlen észrevettem, és az meg a testvére szerzett neki állást hajón. .Ekkor teljesen kilátástalannak éreztem a jövőt, uristen remegtem a pasiért mi lesz velem ha elmegy és itthagy. Végül is semmi nem lett,csak mégjobban belebetegedtem.A többhónap tatabányai létem alatt 2 alkalommal látogatott meg, de már a délutáni vonattal szaladt is haza.Soha semmit az égvilágon nem kaptam tőle, nem egy szál virágot semmit.
Meg akarta határozni mit vehetek a gyermekemnek, mondtam,hogy ezt nem engedem nem szólhat bele, Verés következett, de én is adtam kaptam is..azt akarta ha megyek a gyerekem elé az iskolába nem vehetek neki semmit. Ezt nem engedtem meg, mindig be kellett számolni,hogy it vásároltam. ez is tönkre tett.

folytatom

A cikket írta: gildia

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: