újabb események régebbi események további események
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Interjú a nullázókkal

Látogatók száma: 51

Örök téma, mely az értékeléseknél mindig felmerül

- Kedves Nézőink, íme, eljött ez a nap is. Nem is óhajtom ecsetelni azt, milyen erőfeszítéseket tettek kollégáink, hogy létrejöjjön ez az interjú. Interjú a nagy nullázókkal! Üdvözlöm az itt és a tévék előtt ülő nézőinket, s természetesen, meghívott vendégeinket, persze nem utolsó sorban – köszöntött mindenkit az ország legismertebb show man-je.
Hatalmas tapsvihar söpör végig a stúdióban. A kamerák előtt heten ülnek, mindegyikük álarcban.
- Csapjunk a közepébe! Szeretném bemutatni egyenként az álarcok mögött megbújó nullázóinkat – folytatta a show man. – A legismertebb irodalmi internetes oldalak nagy kritikusai jelentek meg nálunk, s megkérjük őket, magyarázzák el, miért is folyamodtak ehhez az aljas módszerhez, mit oly előszeretettel végeztek és végeznek a mai napig is.
- Kikérem magunknak – szólalt meg az egyik nullázó –, minősítését vissza kell, hogy utasítsam.
- Rendben, csak azt felejtette el a kedves nullázónk, hogy nem a bírósági teremben vagyunk, hanem egy show részesei – jelentette ki a show man.
- Azonban tartózkodjon, kérem, a negatív minőségjelzők használatától! – szólt a legszélső vendég.
- Oh, mily hamar lettek a nagy nullázóink érzékeny lelkűek, miközben nagyüzemben degradálták mások munkáit, szellemi alkotásait.
- Mint a nagy nullázók jogi képviselője felhívom a tisztelt show man figyelmét arra, hogy tartsa tiszteletben a szerződés minden egyes pontját! – állt fel egy kopasz, alacsony és köpcös férfi.
- Jelzem a tisztelt ügyvéd úrnak és a nézőinknek, hogy folyamatos kapcsolatban vagyok egy jogász csapattal. Teljes mértékben betartom a szerződés minden egyes pontját. Inkább kezdődjön a show!
Újabb tapsvihar söpört végig a stúdióban. Alig lehetett a nézőket csendre inteni.
- Minden nullázónak felteszek egy-egy kérdést, s amennyiben nem óhajt rá válaszolni, a következőnek átpasszolhatja. Az első kérdésem így hangzik. Mióta nullázza az emberek alkotásait?
- Már nem is emlékszem olyan régóta művelem ezt az ipart – mondta az első nullázó kissé gúnyosan. – S mondhatom, hogy egyre jobban élvezem.
- Pontosan, mennyi ideje? – tudakolta a show man.
- Vagy tíz éve – hangzott a válasz.
- A következő nullázótól szeretném megtudni, mennyi álnéven kritizált?
A második nullázó ösztönösen felemelte a kezét, s mint egy kisiskolás, ujjai segítségével számolni kezdett. Mikor elért a tízedik ujjához, az egyik néző felpattant helyéről.
- Kölcsön adjam az egyik kezem? Esetleg mindkettőt?
Nevetés követte a beszólást.
- Ügyes! – jelentette ki a show man. – Nagyon ügyes, szinte már epés megjegyzés. Nos, akkor mennyi is az annyi?
- Tizenöt. Legalább is ennyire emlékszem, a noteszemben mindegyik Nick név megtalálható.
- Akinek nincs esze, annak legyen notesze! – kiáltott be az egy másik néző.
- Úgy látom, hogy jól kiegészítjük itt egymást – nevetett a show man. – Soha sem tévesztette össze az álneveit?
- Dehogy! – legyintett a kérdezett. – Naplót vezettem, s így sosem cseréltem fel azokat.
- Rendben. A harmadik nullázótól kérdése a következő. Van arról tudomása, hogy a kritizált, néha a sárba döngölt alkotóit hogyan érintették a kommentjei?
- Tiszta élvezet volt, ahogy egyesekből feltört a vadállat, ahogy kifordultak magukból, s ezek a megnyilvánulások mindörökre fennmaradnak a neten.
- Megjegyezném, a nullázók kommentjei is! – mondta gúnyos hangon a show man.
A harmadik nullázó hangja elakadt, taps csendült fel.
- Folytassuk! Volt olyan eset, hogy letiltották, vagy kitiltották volna egy-egy oldalról megjegyzései, piszkálódásai miatt?
- Először is szeretném visszautasítani a piszkálódás szót. El sem tudják sokan képzelni, mennyi önjelölt író-költő van ebben az országban, s némelyikük még helyesen sem tud írni! – csattant fel a negyedik nullázó.
- Azért kérhetem, hogy válaszoljon a kérdésemre?
- Igen, megtörtént – jelentette ki, de hangjában érezhető volt egy kis irónia. – Mit gondolnak? – folytatta. – Újabb e-mail cím, még újabb regisztráció, és ismét ott pörögtem és tisztítottam az oldalakat.
- Istent játszva, nemde?
- Valahogy úgy! – hangzott el azonnal a határozott válasz.
- Beteges, de mindegy. Nem az én dolgom ezt megítélni. Csak megjegyezném, klinikai pszichiáterek is ülnek a nézők között – mondta a show man. – Már az ötödik kérdés következik. Volt-e olyan delikvense, aki képes volt maga fölé kerekedni, mármint értelmi szinten?
- Még hogy értelmi szinten? Mindig kipécéztem azokat, akik érzelmileg gyengéknek tűntek. Sokáig olvasgattam a kommentjeiket, s a válaszaik alapján egyből kiszúrtam őket. S büszkén vallom be azt a tényt, hogy legalább száz felhasználót tettem tönkre azokon az oldalakon.
- Büszke? – csattant fel a közönség!
- Büszke! Igen is az voltam, mert megtisztítottam a hálót ezektől az emberektől – fejezte be mondanivalóját az ötödik nullázó.
- Jómagam inkább másra lennék, de nem is miattam gyűltünk itt össze. Hatodik kérdésem egyszerűen anyagi vonzatú. Kapott-e rosszindulatú megjegyzéseiért, kritikáiért honoráriumot, esetleg napi díjat?
- Naná!!!!!!!!!! – hangzott el a hatodik nullázó gyors és egyszerű válasza.
- Kifejtené bővebben? Végül is az álarca megvédi identitását. Vagy csak egyszerűen az arcát – kérlelte a show man.
- Inkább a pofáját! – kiáltott be egy nő a nézők közül.
- Ez durva volt, annak ellenére, hogy egyetértek a megjegyzéssel – mosolygott a show man.
- Kérem, a személyeskedést mellőzni – állt fel ismét az ügyvéd úr.
- Kár, hogy nincs bírói kalapácsom. Most rendre inteném Önt, mivel megzavarta a műsort. Foglaljon helyet! A bíróságot a Fő utcában könnyedén megtalálja – mondta a műsorvezető. – S íme, eljutottunk a hetedik kérdésünkhöz, s örömömre szolgál, hogy még senki sem passzolt. Az utolsó kérdésem a következő. Van-e tudomása arról, hogy kommentjeivel mások halálát okozta?
A nézők felszisszentek, melyet füttyszó követett.
- Passzolnék – jelentette ki a hetedik nullázó.
- Végül is megteheti, azonban elmondhatom, nemcsak én és a stúdióban ülők kíváncsiak erre, hanem a tévék képernyői előtt is. Tehát mindenki, aki nézi a műsorunkat. Rendben, akkor feltenném a következő kérdésem – folytatta a show man.
- Válaszolok a kérdésére – mondta végül a nullázó.
A show man teljesen meglepődött, már-már zavarba jött.
- Megteszi?
- Igen – hangzott a válasz. – Egy esetről tudok, mert … - csuklott el a nullázó hangja. – Hisz az a gyenge lelkű költőcske annyira a szívére vette a megjegyzéseimet, hogy kioltotta az életét.
A nézők egyszerre pattantak fel a helyükről.
- S hogy derült ki? – kérdezte a show man.
- A kis szemét minden egyes kommentemet kinyomtatta, összegyűjtötte, s utolsó levele mellé csatolta. Mennyire szánalmas! Mennyire gyenge lelkű alak volt! Ám, megúsztam. A család beperelt, de fenyegetés hiánya miatt ejtették a vádat.
A nézők egyre hangosabban kiabálni kezdtek. A biztonsági őrök alig tudták távol tartani őket a nullázóktól.
- Aki gyenge, annak nincs helye a neten! Aki kezdő, az ne írjon! – kiáltották egymás után a nullázók.
- De kik mondják ezt? – tette fel a show man a kérdését. – Kik vagytok ti? Arctalan senkik, pojácák, gyáva alakok.
- Még hogy arctalan senkik? – csattant fel a hetedik nullázó. – Tessék, bármikor levesszük az álarcunkat. Talán most! Vegyük le! – javasolta.
A hét nagy nullázó megragadta álarcaikat. A nézők szája azonban tátva maradt.
Hét arctalan senki állt a kamerák előtt.
A fények kialudtak a stúdióban.

A cikket írta: kiki64

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Drága Kiki!
Tudtam, hogy félreérthető, amit írok. Én soha senkinek nem adtam 1-est, a suliban is utáltam!
Neked, erre a remek írásodra adtam "próbaképpen" 1-est, kiváncsiságból. Erre kaptam rögtön egy dörgedelmet, hogy indokoljam meg. Tehát ez csak "vicc" volt, mint írtam.
Puszillak!
Éva

Kedves Kiki!

az igazat megvallva, ez az egyetlen egy oldal, ahol nem is néztem még a pontozást, s annak állását
a dörgedelmet nem tplem kaptad, de nem is fogod később sem, csak gondoltam, jó téma kerekedhet ki ebből
s örömömre szolgál, úgy is lett

:)

megtekintés Válasz erre: kiki64

kedves Janó!

nem tagadom, hogy én is buktattam már meg gyereket, persze csak félévkor, mert van egy elvem - tehát mnullát adtam
ám
csak is félévkor, mert egy tanárnak ki kell hozni a gyermekből azt a minimumot, ami a továbbjutáshoz kell
csak is félévkor, mert aki tíz hónap alatt nem tanulta meg, nehogy már magánúton nyáron sajátítsa el a tananyagot, hisz akkor nyári iskolába is járhatna, ha annyira zseni lenne
csak is félévkor, ha nagyon muszáj!!!! mert nem kell !!!! mert nehogy már a nyári szabadságomat arra fecséreljem, hogy fel is készítsem a pótvizsgára!!!!!!!!!!
azonban rég buktattam, mert inkább jobbnak láttam kihozni belőle alelhető legjobbat és a legtöbbet
sosem felejtem el, mikor egy házidolgozatot film nézése közben hason fekve másolta le, csak hogy meg ne bukjon, megtette, ráadásul a saját véleményét is odaírta az adott filmhez
nehéz dolog kihozni a jót, de megéri

kedves Janó!
én csak azt nem tudom elfogadni, ha elfogy valakinek az érve, akkor az alkotó személyét degradálja és sértegeti, de nagyon

:)

Azt hiszem, Te nagyon jó pedagógus vagy. Hogy miért, azt is tudom. Mert szereted a gyerekeket. A Te nullád értékes nulla, mert mellette segítesz, hogy legyen mód a javításra. Korrekt nulla, mert ezzel a véleményedet vállalva, és a szakmai szempontokat előtérbe helyezve elegendő indoklását adod ennek a minősítésnek. Amely soha nem az embert, a gyereket minősíti, hanem azt a pillanatnyi teljesítményt, amit akkor nyújtott. De a Te nulládban ott van a lehetősége a magasabb osztályzatoknak is, ezért funkciója van.
Igen, én is kaptam nullát, és nem zavart, mert a névtelen nullázó véleménye, pillanatnyi hangulata, gonoszsága(?), vagy csak az ostobasága nem tudott belőlem semmilyen érzelmet kiváltani a sajnálaton kívül.

Szép estét Neked!
Janó

megtekintés Válasz erre: kiki64

drága Zsoltné.Éva!

nem érdekelnek a pontok, sokkal inkább az emberek, akik alkotnak

:)
én nem foglak megdorgálni, mert valakinek kevés pontot adtál
szeretem az írásaid
ennyi

Drága Kiki!
Tudtam, hogy félreérthető, amit írok. Én soha senkinek nem adtam 1-est, a suliban is utáltam!
Neked, erre a remek írásodra adtam "próbaképpen" 1-est, kiváncsiságból. Erre kaptam rögtön egy dörgedelmet, hogy indokoljam meg. Tehát ez csak "vicc" volt, mint írtam.
Puszillak!
Éva

megtekintés Válasz erre: anubis

Kedves Kiki!

Ez a nagy igazság, leszólni, lepontozni bárkit, nagyon könnyű. Főleg név nélkül, nick mögé bújva.
Én már rég nem foglalkozom ezzel. Nem ér annyit.
Az arctalanok meg szégyelljék magukat. Ha van lelkiismeretük. Ezeknek szerintem még az sincs.
Puszillak: Judit

kedves Anubis!!!

akárhol írok, ugyanazt a nicknevet használom, és adom a leánykori nevemet is, mert önmagamat adom a hozzászólásaimnál
nem bújok álnevek sokasága mögé, s épp emiatt írtam ezt, hisz sokan elbújnak, mert még önamgukat sem képesek adni, de ezzel legnagyobb gyávasáukat bizonyítják
örültem, hogy itt jártál, kedves Judit

:)

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Tegyük fel, hogy nagyon tetszik az írásod. De én szokásomtól eltérően elkezdek egy kicsit ferde szemmel nézni rád, még a végén más is észre veszi, amit én, remek írás. No akkor adok egy pontot, úgysem látszik. Én is átéltem már ezt!
Mire Pinokkió felhívta a figyelmemet, hogyan lesz az 1+5/2=3? Látod még most sem tudom, vagy mégis? Ha tudtam volna nem sértődtem volna meg.
Remélem értitek kissé zavarosra sikeredett hsz-omat. :-)
Csak kipróbáltam mi van, ha 1-est adok. Ez csak vicc volt. Kaptam is érte egy dörgedelmet!

drága Zsoltné.Éva!

nem érdekelnek a pontok, sokkal inkább az emberek, akik alkotnak

:)
én nem foglak megdorgálni, mert valakinek kevés pontot adtál
szeretem az írásaid
ennyi

megtekintés Válasz erre: Black Ice

Üdvözlöm Kiki ! Nagyon jól +van fogalmazva a lényege ...GRATULÁLOK!
Az én személyes véleményem lehet durva nem tudom aki érti érzi...Szóval aki alkot az már ad valamit másoknak önmagából és ilyen alapján ezt nem képes értékelni másoknál bármilyen mű is legyen az maga 1nagy ZÉRÓ! Az alkotást az kifejezése egy embernek . Hát sajnos a világban sok nagy kerek nulla van...És nem negatív gondolatot érzek az ilyen iránt csak sajnálatot mert az ilyen lelke szegényebb ez által...
Én nem másoknak alkotok írok hanem csak önmagam érzéseim,gondolataim által próbálom adni a szabad véleményem által ami a valós lényem...És én ezt vállalom mert minden 1es alkotásom akár a gyermekem... lehet bármilyen... DE AZ ENYÉM a sajátom és nem másé....más embernek tetszhet vagy nem ennyi.. őszintén nem befolyásolja létezésem ... soha nem írtam át például versem kritika miatt... mivel ami az egyiknek negatív a másiknak lehet pozitív erő(1997ben a RENDSZER negatívumát +ismerhettem mint ismeretlen elkövető 1 versem nyomán)Sajnos a szövegekkel más a helyzet mert jobban tudják támadni A Magyar népmesék számom 5x kellet átírni mire elfogadta az ügyvédem ....de megérte ....Elnézést a hosszú talán zavaros hozzászólásom ...LÉNYEG AMIT ÍRTÁL HIBÁTLAN!! AKINEK NEM TETSZIK AJÁNLOM A 3IK ÚJACSKÁM MAGASAN FELÉ!:):)
Remélem egyszer eléri az emberiség azt hogy gondolati síkon is képes lesz érintkezni oly formában 1mással ami túllépi az írott és beszélt formát (vagy már létezik is :))
Addig meg a lényege amit mondani akartam az hogy aki alkot eleve többet ad mint nulla szóval MINDEN NULLÁZÓNAK FOLYAMATOSAN KELL MUTATNI KELL AZ ÚJAT (vagy emelni a középső újacskát :))

igen, kedves Black Ice!

aki alkot, az kiad magából valamit a világnak!!!
s ez már nem lehet nulla!!!!!!!!!

minden alkotó más és más
valakinek sok biztatás kell, valaki akkor is alkot, h a mindenki bántja, de nem is foglalkozik vele
sokszor, ha találkozom próbálkozásokkal, akkor mindig arra gondolok, mikor én is kezdő voltam, mert mindenki kezdő volt egyszer
ezért nem is nullázok senkit, mert aki alkot, mint gyermekét úgy dédelgette, míg írta
plagizálásoknál azonba más a helyzet
az már teljesen más dolog
örültem, hogy itt jártál, és kifejtetted gondolataidat
köszönöm

:)

megtekintés Válasz erre: Janó

Szia KIKI!

Remek ez az írásod is! Ez örök probléma, vállalni tetteinket, elveinket. Mert nullát adni nem szégyen, ha odaáll az ember, és megindokolja. Azt ugyanis még megértem, ha valaki nagyon rossznak tart egy írást, a nullázás azonban sértő. Ha pedig az ember sérteget, azt tegye az arca felvállalásával, aztán vállalja a következményit!

Üdv,
Janó

kedves Janó!

nem tagadom, hogy én is buktattam már meg gyereket, persze csak félévkor, mert van egy elvem - tehát mnullát adtam
ám
csak is félévkor, mert egy tanárnak ki kell hozni a gyermekből azt a minimumot, ami a továbbjutáshoz kell
csak is félévkor, mert aki tíz hónap alatt nem tanulta meg, nehogy már magánúton nyáron sajátítsa el a tananyagot, hisz akkor nyári iskolába is járhatna, ha annyira zseni lenne
csak is félévkor, ha nagyon muszáj!!!! mert nem kell !!!! mert nehogy már a nyári szabadságomat arra fecséreljem, hogy fel is készítsem a pótvizsgára!!!!!!!!!!
azonban rég buktattam, mert inkább jobbnak láttam kihozni belőle alelhető legjobbat és a legtöbbet
sosem felejtem el, mikor egy házidolgozatot film nézése közben hason fekve másolta le, csak hogy meg ne bukjon, megtette, ráadásul a saját véleményét is odaírta az adott filmhez
nehéz dolog kihozni a jót, de megéri

kedves Janó!
én csak azt nem tudom elfogadni, ha elfogy valakinek az érve, akkor az alkotó személyét degradálja és sértegeti, de nagyon

:)
Kedves Kiki!

Ez a nagy igazság, leszólni, lepontozni bárkit, nagyon könnyű. Főleg név nélkül, nick mögé bújva.
Én már rég nem foglalkozom ezzel. Nem ér annyit.
Az arctalanok meg szégyelljék magukat. Ha van lelkiismeretük. Ezeknek szerintem még az sincs.
Puszillak: Judit

megtekintés Válasz erre: Tündér

Szia Kiki!

Igen, igaza van Pinokkiónak! Remek írás, én is írtam már erről, máshol, máshogy, de lényegében az oldal elveiről beszélsz!
Minden "nullázó" figyelmét felhívom:
Hagyjuk a kezdőket, és a nem annyira tehetségeseket is írni!!! Ez az oldal ezért is született...

Pussz,
Tündér

kedves Tündér!

szerintem is jó dolog hagyni másokat alkotni hagyni, mert mi jogon fognánk vissza őket?????? !!!!!!
nagyon szeretek itt lenni, mert itt nem bántják, ki mer másképp gondolkodni, másképp látni a világot
ráadásul olyan jó egy kellemes csapat tagjának részese lenni!!!!

:)
hányatott sorsomból kifolyólag mondtam a fenti szavakat, azaz írtam le

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Kiki!
Félelmetes jó írás! Ki adta a 4-est erre?!
...Elment Ada, aki nekem kedves volt, és még páran, akik gyengék voltak...
Nagyon fájt, hogy nem maradtak, mert szeretem ezt az oldalt és kellenek a barátok, mert úgy jó itt lenni!
Én mindig védtem mindegyikőjüket a "0"-ázóktól, de néha magunknak is kell tudni megvédeni önmagunkat! Aki ezt nem tudja megtenni, annak mindenütt nehéz lesz. Elmenekülhet az itteni "0"-ázóktól, de ott kint, és másutt ugyanúgy megtalálja őket.
Az élet ilyen, néha tudni kell keménynek lenni!
Üdv,
Pinokkió

kedves Pinokkió!!!
régebben engem is rosszul érintett a lenullázás, de azóta megtanultam úgy érvelni és írni, hogy - persze ehhez a másik intelligenciájára is szükség van - sorok között üzenjem meg a véleményem, s orron fricskázzam az ellenem vétőt, az énemet degradálót
van egy felfogásom
elolvasok egy írást, s eszembe jut magát, a szerzőt lehurrogni, csak is a leírtakkal vagyok hajlandó "vitatkozni", persze engemet is meg lehet győzni, de szeretek vitázni - a legjobb jelentése értelmében - , ami nem veszekedést jelent, hanem nézetcserét
mert mindenki másképp látja a világot
s ezen nem kell csodálkozni
így egész a világ
mindenki ugyanazt látja, csak másképp vetítődik ki a saját lelkére és ebben látom a különbözőséget

:)

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Tegyük fel, hogy nagyon tetszik az írásod. De én szokásomtól eltérően elkezdek egy kicsit ferde szemmel nézni rád, még a végén más is észre veszi, amit én, remek írás. No akkor adok egy pontot, úgysem látszik. Én is átéltem már ezt!
Mire Pinokkió felhívta a figyelmemet, hogyan lesz az 1+5/2=3? Látod még most sem tudom, vagy mégis? Ha tudtam volna nem sértődtem volna meg.
Remélem értitek kissé zavarosra sikeredett hsz-omat. :-)
Csak kipróbáltam mi van, ha 1-est adok. Ez csak vicc volt. Kaptam is érte egy dörgedelmet!

Ha a pontok a fontosak én szívesen felajánlom neked az enyéimet ha újra lesz /DEC.9.es tündérkém/ megkérdezem hogy +oldható e...ha ez számít neked én ha tudom neked ajándékozom :) csak kérned kell a többi lényeges dolgot meg leírtam :)
peacetelettel B.I.
Tegyük fel, hogy nagyon tetszik az írásod. De én szokásomtól eltérően elkezdek egy kicsit ferde szemmel nézni rád, még a végén más is észre veszi, amit én, remek írás. No akkor adok egy pontot, úgysem látszik. Én is átéltem már ezt!
Mire Pinokkió felhívta a figyelmemet, hogyan lesz az 1+5/2=3? Látod még most sem tudom, vagy mégis? Ha tudtam volna nem sértődtem volna meg.
Remélem értitek kissé zavarosra sikeredett hsz-omat. :-)
Csak kipróbáltam mi van, ha 1-est adok. Ez csak vicc volt. Kaptam is érte egy dörgedelmet!

megtekintés Válasz erre: Black Ice

Üdvözlöm Kiki ! Nagyon jól +van fogalmazva a lényege ...GRATULÁLOK!
Az én személyes véleményem lehet durva nem tudom aki érti érzi...Szóval aki alkot az már ad valamit másoknak önmagából és ilyen alapján ezt nem képes értékelni másoknál bármilyen mű is legyen az maga 1nagy ZÉRÓ! Az alkotást az kifejezése egy embernek . Hát sajnos a világban sok nagy kerek nulla van...És nem negatív gondolatot érzek az ilyen iránt csak sajnálatot mert az ilyen lelke szegényebb ez által...
Én nem másoknak alkotok írok hanem csak önmagam érzéseim,gondolataim által próbálom adni a szabad véleményem által ami a valós lényem...És én ezt vállalom mert minden 1es alkotásom akár a gyermekem... lehet bármilyen... DE AZ ENYÉM a sajátom és nem másé....más embernek tetszhet vagy nem ennyi.. őszintén nem befolyásolja létezésem ... soha nem írtam át például versem kritika miatt... mivel ami az egyiknek negatív a másiknak lehet pozitív erő(1997ben a RENDSZER negatívumát +ismerhettem mint ismeretlen elkövető 1 versem nyomán)Sajnos a szövegekkel más a helyzet mert jobban tudják támadni A Magyar népmesék számom 5x kellet átírni mire elfogadta az ügyvédem ....de megérte ....Elnézést a hosszú talán zavaros hozzászólásom ...LÉNYEG AMIT ÍRTÁL HIBÁTLAN!! AKINEK NEM TETSZIK AJÁNLOM A 3IK ÚJACSKÁM MAGASAN FELÉ!:):)
Remélem egyszer eléri az emberiség azt hogy gondolati síkon is képes lesz érintkezni oly formában 1mással ami túllépi az írott és beszélt formát (vagy már létezik is :))
Addig meg a lényege amit mondani akartam az hogy aki alkot eleve többet ad mint nulla szóval MINDEN NULLÁZÓNAK FOLYAMATOSAN KELL MUTATNI KELL AZ ÚJAT (vagy emelni a középső újacskát :))

Alakul a klub:-)
Üdvözlöm Kiki ! Nagyon jól +van fogalmazva a lényege ...GRATULÁLOK!
Az én személyes véleményem lehet durva nem tudom aki érti érzi...Szóval aki alkot az már ad valamit másoknak önmagából és ilyen alapján ezt nem képes értékelni másoknál bármilyen mű is legyen az maga 1nagy ZÉRÓ! Az alkotást az kifejezése egy embernek . Hát sajnos a világban sok nagy kerek nulla van...És nem negatív gondolatot érzek az ilyen iránt csak sajnálatot mert az ilyen lelke szegényebb ez által...
Én nem másoknak alkotok írok hanem csak önmagam érzéseim,gondolataim által próbálom adni a szabad véleményem által ami a valós lényem...És én ezt vállalom mert minden 1es alkotásom akár a gyermekem... lehet bármilyen... DE AZ ENYÉM a sajátom és nem másé....más embernek tetszhet vagy nem ennyi.. őszintén nem befolyásolja létezésem ... soha nem írtam át például versem kritika miatt... mivel ami az egyiknek negatív a másiknak lehet pozitív erő(1997ben a RENDSZER negatívumát +ismerhettem mint ismeretlen elkövető 1 versem nyomán)Sajnos a szövegekkel más a helyzet mert jobban tudják támadni A Magyar népmesék számom 5x kellet átírni mire elfogadta az ügyvédem ....de megérte ....Elnézést a hosszú talán zavaros hozzászólásom ...LÉNYEG AMIT ÍRTÁL HIBÁTLAN!! AKINEK NEM TETSZIK AJÁNLOM A 3IK ÚJACSKÁM MAGASAN FELÉ!:):)
Remélem egyszer eléri az emberiség azt hogy gondolati síkon is képes lesz érintkezni oly formában 1mással ami túllépi az írott és beszélt formát (vagy már létezik is :))
Addig meg a lényege amit mondani akartam az hogy aki alkot eleve többet ad mint nulla szóval MINDEN NULLÁZÓNAK FOLYAMATOSAN KELL MUTATNI KELL AZ ÚJAT (vagy emelni a középső újacskát :))
Szia KIKI!

Remek ez az írásod is! Ez örök probléma, vállalni tetteinket, elveinket. Mert nullát adni nem szégyen, ha odaáll az ember, és megindokolja. Azt ugyanis még megértem, ha valaki nagyon rossznak tart egy írást, a nullázás azonban sértő. Ha pedig az ember sérteget, azt tegye az arca felvállalásával, aztán vállalja a következményit!

Üdv,
Janó
Szia Kiki!

Igen, igaza van Pinokkiónak! Remek írás, én is írtam már erről, máshol, máshogy, de lényegében az oldal elveiről beszélsz!
Minden "nullázó" figyelmét felhívom:
Hagyjuk a kezdőket, és a nem annyira tehetségeseket is írni!!! Ez az oldal ezért is született...

Pussz,
Tündér
Szia Kiki!
Félelmetes jó írás! Ki adta a 4-est erre?!
...Elment Ada, aki nekem kedves volt, és még páran, akik gyengék voltak...
Nagyon fájt, hogy nem maradtak, mert szeretem ezt az oldalt és kellenek a barátok, mert úgy jó itt lenni!
Én mindig védtem mindegyikőjüket a "0"-ázóktól, de néha magunknak is kell tudni megvédeni önmagunkat! Aki ezt nem tudja megtenni, annak mindenütt nehéz lesz. Elmenekülhet az itteni "0"-ázóktól, de ott kint, és másutt ugyanúgy megtalálja őket.
Az élet ilyen, néha tudni kell keménynek lenni!
Üdv,
Pinokkió
nem tagadom,hogy igenszépen belemásztam egyesek lelkivilágába
de jóóóóóóóóóóóóóóó
nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
örülök, hogy itt jártál

:)
Kiki! Elolvastam írásodat, aztán át mentem máshova, s közbe átgondoltam mit is írtál le! A sorok közt valamire rátapintottál ...! pusszancs Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: