újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Mindig van Remèny! (1.)

Látogatók száma: 35

Ha bànat èr , s èlned oly nehèz , Ne add fel,hisz mindig van remèny!

I.Fejezettàrt, hogy

Lisa òvatosan nyitott be a gyerekszobàba. Az előszobàbòl beàramlò fèny egyenesen a kisfiú àgyàra esett.Màr megint lerúgta a magàròl a takaròt.Lisa làbujjhegyen odament hozzà, ès gyöngèden betakargatta. Kisímította a homlokàba húllò göndör, szőke fürtjeit, majd könnyű csòkot lehelt az arcàra.A gyerek erre kinyitotta szemèt, anyja nyaka körè fonta karjait,ès àlmosan dünnyögte:
-Ne menj el,mami!
-Ss...Aludj szèpen. Itt maradok. -Azzal leült az àgya szèlère,ès gyönyörködve nèzte a pufòk kis arcàt, amely egyre fàjdalmasabban emlèkeztette Dávidra.A kisfiú valòban napròl napra jobban hasònlított apjàra csak aranyszőke hajàt örökölte.
Miközben arra vàrt, hogy a gyerek újra mèly àlomba merüljön, felidèzte magàban, milyen is volt Dàvid.A fèrfi èlènken èlt az emlèkezetèben, pedig màr hat ève lesz, hogy elvàltak. Magas, karcsú alakja dús, sötètbarna hajjal keretezett vonzò arca, megnyerő mosolya, szerelemtől sugàrzó szeme mèg mindig túl gyakran jelent meg előtte. Amikor annak idejèn a fèrfi hűsègèben ès szerelemben csalòdva, èrzelmeiben mèlyen megbànva, dühösen elrohant, nem gondolta, hogy mèg èvek múlva is vonzalmat fog èrezni irànta. Úgy èrezte , soha többè nem akar talàlkozni vele. Azt remèlte , hogy új környezetèben, új emberek között könnyebb lesz a felejtès. Kapòra jött neki a Dallas Memorial Hospital igazgatò főorvosának àllàsajànlata. A szívsebèszeten èppen megüresedett egy hely , így arra is lehetősège nyílt, hogy azon a szakterületen dolgozzon ès kèpezze tovàbb magàt, amely kamaszkora òta foglakoztatta. Akkor persze a fő szempont az volt, hogy minèl messzebb kerüljön New Yorktòl, Dàvidtól.

A cikket írta:

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Tetszik, csak az ékezetek olvasásával vagyok bajban:-) , megoldom!
Pinokkió


Lehet, hogy egyszer adok neked egy usb-s magyar billentyűt, és azt párhuzamosan használhatod a mostaniddal, csak a nyelvet kell átállítanod "hu"-ra. Ha Vásárhelyen jársz, fogj szavamon!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: