újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Nesze neked szerelem 4.rész

Látogatók száma: 68

A szerelmi életem tovább bonyolódik, nem mintha nem lenne az.

Úgy gondoltam, hogy ez a nap nem végződhet valami jól, ha már a reggel is ilyen borzasztó. Pedig a szombati reggelek nem voltak olyan idegtépők, mint a szomorú hétköznap hajnalok. A friss házas szomszédaimtól egy percet nem tudtam aludni. Életbevágóan fontos volt nekik, hogy a szexuális életüket péntekről szombatra virradóra időzítsék. Ami nem is lett volna olyan gáz, ha a csaj nem visított volna fel, ködkürtszerűen, minden egyes fokozott pillanatban. Amikor már ötödszörre riadtam fel az „Igen, baby!” és az „Isten vagy!” felkiáltásoktól komoly gyilkolási ösztön vett rajtam erőt.
És hogyha ez nem lett volna elég, az egyik kedves lakótársam miatt is a falat kapartam. Neki mindenképpen hajnal fél 6- kor kell felkelnie, szombaton!! FÉL HATKOR!!! Amikor a szemetes teteje atombomba robbanáshoz hasonlóan csapódott be, az Istentelenül nagy tűrőképességem vége elérkezett. Lerántottam magamról a takarót, felugrottam az ágyból és kivágtam az ajtót. Kata, a büdös picsába aludnék, ordítottam. Kata hápogott kettőt és egy Jól van suttogással a szobájába kullogott. Halottam a másik lakótársamat felkuncogni a saját szobájából. Aludj mert te is, he, böktem oda neki mire hangosan nevetett.
Két órát harcoltam még, hogy aludni tudjak, de ezen kísérletem nem koronázta siker. 8 órakor feladtam. Kitámolyogtam a fürdőszobába és majdnem felvisítottam. Az alvatlanságtól bőröndök nem táskák keletkeztek a szemem alatt. A hajam össze- vissza állt a fejem tetején. Az arcomon különböző mélységű és hosszúságú barázdák éktelenkedtek, amiért a párnámat tettem felelőssé. Kész roncshalmaz voltam. Este hatra hatalmas csodát kell végrehajtani rajtam, ha komolyan gondolom a randizást Mátéval.
Hát igen, Máté. A rózsák miatt majd szétvetett a boldogság és a remény. Talán, lehet, hogy korai volt az örömöm, főleg a Bálinttal történtek után. De valahogy ezt a fájdalmas dolgot elraktam az agyam egy nagyon távoli sarkába és nem törődtem vele. Bálint felejtős, de Máté. Hmm, esetleg.
Ezt a találkát már egy hete megbeszéltük. Főzés a haverokkal majd kocsmázás. A társasági életem egészen lekorcsosodott mostanában, így egyből igen mondtam. Itt az ideje, hogy a barátaimmal is töltsek néhány órát.
Délutánra sikerült annyira összeszednem magam, hogy úgy néztem ki mint egy ember, nem mint egy zombi. Egyszerű farmert és fehér felsőt vettem fel. Beleoperáltam a lábam egy csajos cipőbe (jobban szeretem a kényelmes torna cipőket), leheletnyi smink, haj kiegyenesítve, szemüveg kifényesítve, öklömnyi fülbevaló a fülbe. Hajrá!!!
Pontosan hat órakor megszólalt a csengő. Vetem egy nagy levegőt és egy Nyugi kislány mondattal ajtót nyitottam. És ott állt Máté. Kisfiús mosoly, a haja szemébe lógott, kék szeme vágyakozóan csillogott, jobb kezében egy léggömböt tartott. Melyik óvodából szalasztottak, kérdeztem nevetve mire rám kacsintott. A gyomromba megérkeztek a pillangók. Egyre közelebb hajolt már szinte éreztem a szája ízét a számba, amikor is homlokon csókolt. Ezúttal nem rohanunk, királylány, mondta. Oké, mosolyogtam. Lassított tempó.
Az egyik közös ismerősünk hétvégi házában rendeztük a főzőcskét. Rengeteget nevettem, régen éreztem már ilyen jól magam. A fiúk egymást heccelték. Amikor az egyikük túl durvának találta a tréfát megdobta a másikat egy kenyér darabbal. Ennek a vége kaja csata lett. Repült a krumpli, válaszolt rá a savanyúság. 5 perc múlva teljesen kimerültünk. Lihegtünk mintha a maratont futottuk volna. A hajam természetesen tele volt minden nem oda illő dologgal. Ráadásul a felsőmet valakinek sikerült leönteni vörös borral így kénytelen voltam átöltözni. Még szerencse hogy a ház tulajdonosának barátnőjével megegyezik a méretünk. Így a fehér felsőmtől megszabadulva lilára váltottam.
Frenetikus hangulatban érkeztünk a Csábítás nevű kocsmába. Máté felnevetett a név hallatán, én meg csak forgattam a szemeimet. Vajon mire csábítanak bennünket, kérdezte mosolyogva az egyik csaj. Hát mi másra mint a hulla merev részegségre, kontrázott a barátja. Mindenki nevetett.
Miközben leültünk a csajokkal a fiúk feladták a rendelést. Máté visszajött két sörrel és egy hatalmas pohár gyömbér sörrel. Ahogy szereted, súgta a fülembe. Bizony ahogy szeretem, mondtam és megpusziltam az arcát. Láttam a szemében, hogy bárcsak egyedül lennénk. Hirtelen nagyon melegem lett.
Már vagy két órája iszogattunk és dumáltunk amikor egyszer csak Máté megmerevedett. Nagyon dühös volt valamiért, láttam a szemében. A jobb kezét hol összeszorította hol kiegyenesítette, ami nála verekedést ígért. Máté legjobb barátja Laci, az ajtó irányába nézett. És egy a Fenébe, mormogással megrázta a fejét. Én is arra néztem, és azt hittem a fejemre szakad a mennyezet. Ott állt Bálint fölényesen és elementárisan részegen. Milyen jó a hangulat, mondta kásás hangon, beszállhatok én is, folytatta. Láttam Bálinton is, hogy verekedni akart. És tudtam, hogyha ő akarja akkor feltudja úgy húzni Mátét, hogy az neki menjen.
Nem akartam verekedést. Ezért megfogtam Máté kezét és a hátsó kijárat felé húztam. Egy kicsit hezitált de hagyta magát kihúzni. Menjünk innen, mondtam amint kiértünk. Iza mondanom kell valamit, nyögte Máté. Jó majd a kocsiban mondtam. Erre megrántotta a kezem. Lefeküdtél vele, kérdezte. A lépés közepén megmerevedtem. Mi van, kérdeztem vissza. Lefeküdtél vele, kérdezte megint, tudnom kell. Honnan veszed, hogy lefeküdtem vele? Iza, ő mondta. Ki mondott és mit néztem rá hitetlenkedve. Ti ismeritek egymást, jött a következő kérdésem. Nagy levegőt vett. Igen, évfolyamtársak voltunk a gimiben. Néha egy bandával járunk bulizni. Egy hónapja mondta, hogy fogadtak a barátaival hogy le tud fektetni. Mi, hápogtam. A szívem darabokra szakadt, és bosszúért kiáltott. Hiába kiabált Máté, nem érdekelt. Mint egy fúria rontottam be a bárba. Hallottam, hogy jön utánam, de azt sem érdekelt. Megtaláltam az a rohadékot, ott vonaglott a tánctér közepén vagy 4 csinibabával. Te, ordítottam neki miközben megböktem a kezemmel. Kifelé!!! Nem megyek, jött a gyerekes válasz, éppen jól érzem magam. Hát akkor csezd meg és intézzük el itt. Te hülye vagy, kérdeztem, minek nézel engem egy tálca süteménynek. Hogy veszed a bátorságot hogy fogadsz rám, minden egyes szavamnál beledöftem a mellkasába az egyik ujjamat. Szerinted nekem nincsenek érzéseim mi? Honnan jött egyáltalán ez az ötlet, hogy megalázz???
Máté akart téged, a két szép fülemmel halottam. Ami neki kell, az nekem is.
Mátéra néztem. Legszívesebben megcsókoltam volna. Akart engem, ez hihetetlen. Na jó, jöttem rá, nem fogok ezzel a részeg disznóval perlekedni. Akkor se kellenél ha te lennél az utolsó görény a földön, kiáltottam és kivonultam. Máté jött utánam. Rázta a fejét miközben hangosan nevetett.
Bálint kirohant utánuk és megrángatta Máté hátát. Mi van Veres (Máté vezeték neve) most már disznókkal vonulsz? A dühöm vissza tért, és minden apró fájdalom amit emiatt a görény miatt kellett elszenvednem a kezemben összpontosult. Automatikusan fordulta meg és ütöttem. Az öklöm pontosan a jobb szeme alatt találta el. Kifeküdt mint egy lisztes zsák. De én még itt sem álltam. Ráugrottam és ütöttem ahol értem. Éreztem, hogy leemelnek róla és hallottam ahogy Máté mondja Nyugi Jean- Claud (Jean- Claud Van Damme után szabadon). Amúgy meg nem, mondtam Máténak, nem feküdtem le vele. Jól van, szépségem mondta és megcsókolt. Hihetetlenül jól esett. Bálint felnyögött néhányszor ahogy a barátai felemelték. Rühes tehén, mondta. Én meg felnevettem. Ő hitetlenkedve nézett rám, én még hangosabban röhögtem. Te érzelmi korcs, mondtam neki. Beült az autójába.
A következő amire emlékszem az az hogy ellöknek. Máté pedig becsapódik az aszfaltba miután Bálint elütötte. Visítás, fékcsikorgás, fehér fény. Sírva rohantam Mátéhoz, aki nem mozdult. Nyissd ki a szemed, suttogtam neki. Életem legnehezebb éjszakája várt rám.

A cikket írta: Izabella

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Látom, hogy szereted a filmeket! :)))
Nem semmi, mintha magamat láttam volna, általad, amikor a palit kifektetted!
Én sem álltam volna le egy ütéstől.
Izabella! Jó írás és szomorú a történet, érdeklődve várom, hogy bírtad ki az éjszakát....! Szép napot Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: