újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Pofára esés

Látogatók száma: 40

Indiai mese arról, hogy mi az, ami még a halálnál is rosszabb.

Mahisa

Volt egyszer egy nagyon erős és gonosz démon, Mahisa, aki a legszívesebben vízibivaly formájában csellengett a földön. És ha csak csellengett volna! Úgyszólván a kocsmában volt otthon. Borra sört ivott, a legdrágább Pommery Mumm pezsgőbe vodkát öntött, kanállal ette a szilvapálinkát. Nehezen rúgott be, de akkor alaposan. Ilyenkor kötözködött, összetörte a berendezést, agyonverte a cimboráit. Amikor a kocsmában végzett, átment a szomszéd házba, és egészen nyilvánosan ugyanazt csinálta a lányokkal, mint a bivalytehenekkel a mocsárban. De nem is ezért haragudtak rá, hanem mert rendszeresen fizetés nélkül távozott.

Világos, hogy egy ilyen nagyságrendű démon veszélyezteti a fennálló világrendet. Az istenek összeültek tanácskozni. Egyetlen pont szerepelt a napirenden: Mit csináljunk Mahisával?

Egymás után érkeztek a konstruktív javaslatok. Zárjuk be! Nem jó, mert először is, kidönti a börtön falát és megszökik, másodszor, sokba kerül az ellátása. Szabjunk ki pénzbírságot! Nem jó, mert a Józsefvárosban se tudják bevasalni a hajléktalanokon a 150.000 forintokat. Akasszuk fel! Nem jó, mert tiltakoznak az állatvédők. Üzenjünk neki hadat! A háborút lehetségesnek ítélték, mivel az ENSZ nem ismeri el szuverén államnak a bivalyokat.

Csakhogy, mondta Indra, én már többször megpróbáltam likvidálni, de nem sikerült. Piszkosul erős ez a bivaly.

Apródonként a többi isten is bevallotta, hogy bizony-bizony, Mahisa már nem egyszer alaposan eldöngette őket, és ha lehet, most már bunyózzon vele valaki más.

Indiában az isteneknek is van teremtőjük, aki éppen úgy beleszól a sok millió éves fiacskái életébe, mintha még mindig ovisok lennének. Ez néha elég bosszantó, másrészt viszont el kell ismerni, hogy a faternak vannak jó ötletei. Brahmá most például azt javasolta, hogy ne külön-külön verekedjenek a bivalyerős bivallyal, hanem egyesítsék az erőiket. Itt van ez az arany tányér, mindenki dobjon bele annyi erőt, amennyit nélkülözni tud, aztán majd meglátjátok, hogy mi lesz!

Az lett, hogy a sok-sok erőből egy szépséges istennő keletkezett. Durgá azonban nemcsak gyönyörű volt, de nagyon harcias. Összeszedte a mennyben kallódó fegyvereket, felült egy fullextrás oroszlánra, és levonult a földre.

Mahisának megtetszett az új csaj. Félelem nélkül odament hozzá, és megkérdezte, lenne-e a felesége egy éjszakára. Durgá csábítóan mosolygott, és azt felelte, semmi akadálya, szivi, de előbb győzz le engem párviadalban. Ez a perverzitásod? – kérdezte Mahisa bizonytalanul. – Mi van, begyulladtál? – érdeklődött Durgá.

Mahisa azt mondta, hogy ő a csajokat nem szokta megdamuzni, legföljebb megvesszőzni, de még senki sem panaszkodott. De nem sokáig beszélgettek ilyen meghittem, mert Durgá kardot rántott, és olyan ügyesen forgatta, hogy Mahisának tele lett a nadrágja. Közben az oroszlán is megtette a magáét, morgott és harapott, és végül a bivaly elterült a földön.

Most megölhetnélek, jelentette ki Durgá, de úgy gondolom, nagyobb büntetést érdemelsz, mint egy lefejezés. Tudod mit, feleségül megyek hozzád, de nem egy éjszakára, hanem rendesen – fehér ruha, csokor, koszorúslány, meg minden.

Mahisa feljajdult, és könyörgött, hogy öljék meg inkább, de nem volt kegyelem. Durgá bekameráztatta a házat, és az egész világ azon szórakozott, hogy a nagy démon mosogat, port szív, pókhálókra vadászik, és gyereket nevel. És ha ez még nem lett volna elég, az istennő keményen lepontozta a hitvesi ágyban nyújtott teljesítményét:

Ez legföljebb hármas egy tízes skálán, szivi.

A cikket írta: Müszélia

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Müszélia!
Ez sziporka volt a javából. Eddig a legjobb tőled!!! 5* (nem az ágyban) + 1* (ez sem az ágyban, mert ugyan mese, de éreztem némi áthallást a valós élettel. Van, hogy a legnagyobb kanok esnek pofára.)
Grat., üdv,
Pinokkió

agyban és ágyban. köszi!
Szia Müszélia!
Ez sziporka volt a javából. Eddig a legjobb tőled!!! 5* (nem az ágyban) + 1* (ez sem az ágyban, mert ugyan mese, de éreztem némi áthallást a valós élettel. Van, hogy a legnagyobb kanok esnek pofára.)
Grat., üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: