újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Verejtékes munkával...

Látogatók száma: 79

Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz ....Mondanám, ha nekem is költői vénám lenne. De nekem csak írói van. Mint nem is olyan régen említettem, apukám csinálta. Ezzel élek immáron 28 és fél éve. Jujj hogy telik az idő....

Hagyjuk a vénáimat, igenis tavasz van.
Szeretem, szeretjük. Virágok, cukrászdák, fagyizók nyílnak, én meg megőrülök. Minden évben. Ezen nem lehet változtatni.
Az idei valahogy mégis más. Szeretni bolondulásig, mondták és írták egyesek. Hát jah...Bolondulásig szeretem a tavaszt, a napot, a szelet, a hajnali madárcsicsergést, és be kell vallanom valamit: szeretem a pasikat is.
Nem, nem úgy!! Jajj, miért is kell mindjárt ARRA gondolni....

A pasik szépek tavasszal. Igen, szépek. Mert ugye hűséget fogadtunk, de nem vakságot, és le merem fogadni, hogy férjek gyöngye (Mr. Postáska) is megnéz egy formás nőt az utcán. ( Csak egyszer lássam meg, utána élete végéig vezetgetni fogom. De ez egy másik történet...)
Szóval szépek. Persze ebben is válogatós vagyok. Mert nem kell nekem, hogy okos legyen, kit érdekel, nem akarok vele beszélgetni! Nem kell túl szépnek sem lennie, nem születendő gyermekeim apját keresem! Nem kell, hogy ismerjem, nem kell, hogy tessem neki, nem kell tőle semmi. Csak megnézem :) Mert jó. És kész.
A páromnak a kezébe szerettem bele. Söpörd félre a pajzán gondolatokat! Nagyon szép formájú, -férfi létére- kifejezetten szép keze van. Kettő.
Hajtűkanyar:
Ha csekkeske vagyok, nyugisan ülök az ablaknál, s gyanútlanul besétál az alany. Esélye sincs. Azonnal riadóztatom a többi tavasz-hülyét. Zárj össze 18 nőt, hidd el, te is így fogsz tenni :)
Tehát, megérkezik Ő. Magasság nem mérhető, maximum saccolható, mert mi dobogón vagyunk ugyan, de ülünk, és mégsem ugrálhatunk fel-le, ha meg akarjuk vizsgálni: vajon a vállunkig ér a kis édes, vagy fölénk magasodik majd' fél fejjel. De mint említettem: ez nem is lényeges. Mázli: az én soromban áll. Nem idegeskedik, szépen kivárja, amíg csak rá figyelek. Nemrég zuhanyozhatott, a tusfürdő kissé fanyar illatát érzem. Órája nincs, körmei ápoltak, tiszták, frizurája rendben. A szeme égszínkék, hosszú fekete szempillákkal. Anyám.....!!
Megszólal. Kellemes bariton hangja van, beszédhiba zéró. A két másodperc alatt begyűjtött infó több mint sok. Csekk befizetve, visszajáró, feladóvevény, mehetsz édes, amerre látsz, köszi az aktust.
Valamit kifigyelhetett a huncut, mert a legnagyobb lelki nyugalommal bekérdez: azt a pofás tetkót mikor csinálták? Öööööö....."Csak ne lenne itt a főnök, majd elmesélném én neked, hogy hol és mikor és miért, mi közöd van neked hozzá? Szóltam én hozzád? Mit kíváncsiskodsz?" - gondolom, helyette mosolyogva felelem: "a harmadik gyerek után, amikor a cicimet is. Miért?"
Kamillázik a két szép szemével, egy szava sincs, köszönés nélkül távozik. Hogy miket meg nem kell élnie az ember lányának egy munkahelyen....Hahh!

Ha főpénztáros vagyok: Előttem a diszkrét tér ( így hívjuk tapintatból azt a kis likat, ahová bebújik a kedves ügyfél, ha nem akarja kikiabálni, hogy mennyi pénzt akar váltani, elvinni, befektetni, stb.)
Tehát közvetlenebb az ügyfél-kapcsolat. Szintén ülök, ám itt az ügyfél áll dobogón. Ebből következik: magassága ismét csupán csak szemmértékre saccolható. Van egy kedvencem :) Ki gondolta volna?
Minden nap jön. Negyvenes évei közepén, kissé őszülő halánték, szürke szemek, gesztenyebarna szempillák. Kéz, körmök rendben, az illata is jó. Nagyon jó. Kicsit vontatottan beszél, először nagyképűnek hittem, ma már tudom: inkább szégyenlős. De hogy miért? Sose bántottuk, de tényleg. Senki. Még Ketteskét is leszereltük, amikor el akarta kérni a telefonszámát. Akkor meg mi lelte? Rááldozom azt a kis energiát, kinyomozom milyen trauma érhette itt minálunk. Nem venném a lelkemre, ha elveszítenénk egy ilyen hűséges ügyfelet :)

Ha az ügyféltérben vagyok, a helyzet tökéletes. Leülhetek, felállhatok, testközelből szemlélhetem őket, ha akarom. Mondjuk megpróbálok vele baleset-biztosítást kötni. Vagy Fészekőrt, vagy mittudoménmit.
És ha kiment az aktuális, összekacsintunk a csajokkal. Megállapítom tehát: a férfiak összekovácsolják a női közösségeket :)

Szóljon, aki úgy véli: nézelődni sem szabad, de az vesse rám az első követ, aki ruhavásárlás után nem nézi meg a kirakatokat!

Azonban leszögezném: próbálni vásárlás után szigorúan tilos!!

( Jah: és ezek után gondoljátok azt pasik, hogy " leszaladok egy lottóval, áh nem veszek fel másik pólót, ez még csak két napos!" )

A cikket írta: Postáska

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Én olyan ritkán nézem a férfiakat, fura...talán, mert nem is nagyon mozdulok ki itthonról?
Én 2x dolgoztam oviban, csupa nő között, emlékszem, mekkora sztár ilyen helyeken a karbantartó (férfi), v. más "szerencsétlen" hímnemű, aki beesik...:):P
Az egyik főnöknőm is az a fajta volt, aki meglátott egy pasit, és rögtön tette-vette magát...:)

Én ha meglátok egy pasit, vhogy nincsenek gondolataim róla, ...kivéve, ha tényleg vonzódom hozzá. Vagy, ha ő hozzám, és fogalmam sincs, mit kezdjek most ezzel a dologgal...
Meg tudom, h. én már most "öreg" vagyok ehhez. A fiatal srácokon csak mosolygok, aranyosak, helyesek, inkább arra gondolok, mennyi élményük lesz még. És szeretem bennük, hogy olyan kedvesek, udvariasak, minden hátsó gondolat nélkül. Néha fura, h. részükről "már nincs"-hátó gondolat-, de ház ez van. Már nem vagyok 15 éves:).

megtekintés Válasz erre: dArc

:-) Én a seggét nézem a pasiknak. Egyetemista koromban megállapítottam, hogy a legformásabb az arab srácoknak van. Ez persze csak akkor érvényes, ha jártamban-keltemben szemlélődöm.
A munkám során az értelmes tekintetekbe tudok belefeledkezni.
A szép hosszú férfiujjaknak gyakorlati jelentősége van, volt alkalmam kiélvezni.:) Ez a tavaszhangulat, amit lefestettél, igazán bódító!

Hm nos igen,
a férfiaknak ez az általad említett testrésze sem elhanyagolandó :) Sőt! És igazad van, az Araboké igencsak formás. Van egy srác, WU-t szokott hozni, kék szeme van, angyali mosolya, fekete göndör fürtjei és olyan formás feneke, hogy sírva nézel utána minden alkalommal :):):)
Ez van kérem, tavasz, de nagyon!
:-) Én a seggét nézem a pasiknak. Egyetemista koromban megállapítottam, hogy a legformásabb az arab srácoknak van. Ez persze csak akkor érvényes, ha jártamban-keltemben szemlélődöm.
A munkám során az értelmes tekintetekbe tudok belefeledkezni.
A szép hosszú férfiujjaknak gyakorlati jelentősége van, volt alkalmam kiélvezni.:) Ez a tavaszhangulat, amit lefestettél, igazán bódító!

megtekintés Válasz erre: anubis

Az írás jó, mint mindig.
A tetkó is remek.

Osztom Ada véleményét, pusssssssssz:).

J.

Köszcsiiiiiii :)
P.
igazán érdekes írást olvastam Tőled
grat.

:)
Szia !

Nagyon tetszett. Igen magam is megnézem a pasikat. Valamiért én is a kezet nézem elsőnek, s ha az nem tetszik akkor már nem mustrálok tovább. Nézni szabad, bántani, babrálni már nem.Én öt nővel dolgoztam együtt, s bizony mi is megmondtuk a véleményünket, s megnéztük a pasikat is. Még a legidősebb né ni is, sőt Ő volt a legkritikusabb is. Igazad van, nem szabad még egy boltot sem fél vállról venni, vagy postát, de bármit nézünk, mindennek meg kell adni a tiszteletet, és le kell cserélni a két napos pólót, és meg kell fésülködni, kicsi rúzs, és tiszta ruha ez a minimum. Erre magam is érzékeny vagyok. Üdv Éva.
Az írás jó, mint mindig.
A tetkó is remek.

Osztom Ada véleményét, pusssssssssz:).

J.
Igen, jól látjátok, az ott a képen én vagyok, Postáska, a "Tuticsúcsszuper", köszi Ada :) És nem is értelmesen nézek, hanem nagyon mérges vagyok, mert muszáj volt fotózkodni. Fujj!
De ha már megesett az eset, gondoltam szenvedjetek ti is :)
Szép estét!
P.
Nagyon jót írtál nekünk. Ha eddig nem éreztem volna a tavaszt, most észrevettem. De hogy a cikkedet már megint a cukrászdával és a fagyizóval tarkítod, az már jelent valamit. Tudom, szereted.
A pasi imádat, az rendben, én is megnézem őket, de nem értem miért nem viszonozzák. :-)
Na jó, van amikor.
És az aki olyan értelmesen néz a világba kifelé, az te lennél? :-) Látom.

Puszi,
Éva
Szia Postáska! Nekem is teccet! Millió pusz Orsolya
 
Nagyon klassz és nagyon Postáskás volt! :)))
 
Tuticsúcsszuper csaj vagy Postáska! :-) Az írásod is!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: