újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

A kudarcok kudarca

Látogatók száma: 239

Az "egyik" félre sikeredett randim.

Ez a kis történetem 3 évvel ezelőtt esett meg velem, az egyik internetes társkeresőn keresztül.
Egy meleg májusi péntek délután.

Pécsre kellett kocsikáznom a telefonon előzetesen egyeztetett tali helyre, az Árkád parkolójába 16 órára.
Zsuzsi volt a csajszi neve, és a fotói alapján, hmm igen is vonzónak láttam.
Olyannyira, hogy még ülve is álltam tőle.
Szinte beleremegtem, amikor rákattantam a képeire. Szőke hosszú haj, babaarcocska, barby mosollyal körítve.
Napokon keresztül erre a csajra gyúrtam, úgyhogy etettem az agyamat rendesen.
Ez a csaj kell nekem, és addig nem halok meg, amíg nem lesz az enyém.
Na, és nem is beszélve arról, hogy több ezer forintos telefonszámlát kreálva magamnak.
De folytassam az elején, mielőtt oda értem, Pécstől 26 km-re megálltam egy virágüzlet mellett, de nem igazán szabad helyen. Betepertem a boltba, és vettem egy szál sárga rózsát, csak úgy mezítlábasan.

Mégis nehogy arra asszociáljon a kis édes, hogy..........? Miért nem vittem pirosat.

Ahogy kifelé szambázok a butikból, megállt bennem az ütő. Ott volt a szerv.
A zsaruk, de úgy már a csekket lobogtatva. Hát nem a legboldogabban néztem a szemükbe, mert 10 rúgóról volt kiállítva. Mondtam is magamban, hogy ez a randi is jól indul. De már túl is tettem magam rajta, mivel vár engem ez a baba, ez a gyönyörűség. Majd ez a csaj mindent feledtet velem. Ahogy próbálok indulni nehéz a kormány.
Alig mentem pár métert, na Pisti wazze, tűrd fel az inged ujját! Kerékcsere! Már- már arra kezdtem gondolni, hogy ezek a perzekutorok bántak így el velem.
Nem volt nekik elég a tízezer? De még időben voltam, hála az időbéli rátartásomnak.
Nehogy elkéssek már egy ilyen randiról? Ezek után még be kellett mennem egy benzinkútra kimosakodni. De aztán tisztán, a rossz kedvem félre dobva döngettem Pécsre. Oda érve 15:55- kor, megcsörgettem a kis "drágám" duzzadtan a boldogságtól.
Csak úgy általában az eléggé közvetlen stílusommal, mondván, itt vagyok "szerelmem"!

Éreztem a hangján, hogy boldogan konstatálja. Majd szétdurrantam az örömtől.

Kisvártatva 5 perc , és feltűnt a célegyenesben kb. 100 méterre. Mondom is magamban, na ez nem is rossz. De a jó az meg nem ilyen. Közeledik a kis édes. Ahogy jön, és jön elállt a lélegzetem. Már zártam is a kocsiajtót a virággal a kezemben. Amint odaért, kiejtettem a kulcsot a kezemből, nevetett a kis drága. Úgy cirka 85 kiló első becslésem alapján, de igen nagy a valószínűsége annak, hogy egy tízest tévedtem mínuszban. Biztos, hogy a képeire vissza emlékezvén azokon volt némi kis optikai tuning.

Ekkor jött, az ami felért egy atomcsapással. Megpuszilt jobbról balról, és közben kinyitotta a száját, akkor ismét kiesett a kocsi kulcs a kezemből. Pénteken éjszaka jó a horror, de hát ez az időpont még ahhoz korai volt, amit látnom kellett. Alul 2, felül 1, foga volt. Olyan volt mint a villamoskalauz lyukasztója.
Ekkor kérdezte, hogy a virágot ugye neki szántam? Természetesen, válaszoltam.
Megköszönte, és azonnal kérdezett is:

- Miért hoztad nekem ezt a virágot mindjárt az első randira?
- Talán meg is akarsz dugni?...

Ebben a pillanatban éreztem azt, mintha az Overdose rúgott volna mellbe.
Közben lehajoltam a kocsi kulcsért, és jött a sokadik csapás, elrepedt a seggemen a farmerom, szinte lemerevedtem. Ahogy próbáltam visszaegyenesedni bevertem a bal oldali tükrömbe a fejem. Ez olyannyira jól sikerült, hogy az megrepedezett.
Mondanom sem kell, hogy a libidóm? ÁÁÁÁ! Ekkor jött a legnagyobb gond. Most mi legyen? Itt vagyok Pécsen egy szörnnyel, már kezdtem sajnálni magam. De a kis vitamin golyó nem tágított, és közölte velem, hogy igen nagy ingerenciája támadt, rám nézve. Akkor éreztem azt, hogy talán most ha a föld megnyílna alattam az is egy karnevál, ünnep lenne a számomra. Ekkor állt elő egy gondolattal, hogy menjünk fel a Tettyére sétálni. Hoppá Pisti! Wazze!! Mindig is büszke voltam a spontán probléma megoldó képességemre. Mégis letekintettek rám az égiek. Mondtam neki:

- Na, de Zsuzsika!?
- Hát szétrepedt az ülepemen a nadrágom. Mégis hogyan gondolod?

És ebben a pillanatban bepattant a szikra.

- Drágám menj be, itt az áruházba és vegyél nekem egy sortot, de valami szuper dzsesszest. Mindjárt arra gondoltam, hogy talán sokat nem tud tévedni a méretekben. Erre Ő kikérte magának, hogy minek nézem őt? - De kérlek, hát így a rongyos nadrágban mégsem sétálgathatok veled!? Sokadik kérésemre megadta magát. Adtam neki 3 ezret, mondván talán elég lesz. El is ment nekem gatyáért. Abban a pillanatban ahogy eltűnt a láthatárról, bevágódtam a kocsiba, és elhúztam volna, de jött a parkolóőr. Oda állt a kocsim elé, és kifizettetett velem 2 ezret, és csak azért ennyit, mert nem óhajt jobban megvágni.

No szóval erre nem számítottam, hogy egy randi, ami jónak ígérkezik, ennyire negatívan sikeredjen.

Főleg az anyagiakban!

A cikket írta:

13 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Ami a "fog"-as kérdést illeti, ma reggelre le is esett a felső ragasztott fogsorom.. így fog nélkül maradtam.. Remélem, én nem lettem ijesztő mások számára.. Bár, ahogy mondta ma reggel a fogtechnikus ismerősöm, addig mindenképpen várni kell, amíg össze húzódik a helye a kicsúszott foggyökérnek is..

Sajnos bárki bármikor kerülhet ilyen helyzetbe.. :((

Csupán csak pénz kérdése az egész..


Egy jó tanács: Senkit ne a foga alapján ítéljünk meg, ugyanis a pénz az nagyon nagy úr, és egy fogsor, mint tudjuk, nem pár forint..
 
Nagyon tetszenek a cikkeid kedves István, kérlek, ne haragudj meg, csak "zárójelben" írom:

képzeld el, ami a "fog"-as kérdést illeti, hogy van, aki majd bele pusztul, hogy megcsináltathassa a fogait, de ebben a munkanélküli világban, ha megfeszül, sem tudja össze rakni a fogaira való összeget, hisz brutális fog árak vannak, ami a fogpótlást illeti..

Én speciel most kerültem olyan helyzetbe, hogy leesik a felső ragasztott koronám, amit kétszer csináltattam, kétszer csiszolták, de a második csiszolás után, mivel olyan picinyke csonkok maradtak alatta, hogy már az sem tartja a felső fogsort, oly mértékben mozog, hogy bármelyik pillanatban leeshet, vagy lenyelhetem álmomban..

Próbálok addig olyan ételeket fogyasztani, hogy ne kelljen rágni, és minél tovább fent maradjon, még ha mozog is, mert nem lesz pénzem immár kivehető protézisre sem ki tudja, meddig.. Ahogy írtam, eddig is oda figyeltem a fogaimra, a kinézetre, de eljön az az idő, amikor már nem tudják jobban megmenteni, mert két csiszolás után nem lehet többet csiszolni, csak kihúzni, ami még megmaradt, és kivehető protézisre cserélni. De az sem pár forint, ahogy utána jártam, kb. 100ezer körül van/fogsor, mert a fiataloknak nem támogatják, csak 62 év fölött.. - akkor most én is szörny leszek, és soha többé nem mosolyoghatok, mert el kell takarnom, hogy nem lesz fogam ki tudja, mennyi ideig?


Mellesleg önhibámon kívül kerültem olyan helyzetbe, hogy 2006.-ban felragasztott korona 7 évig bírta fent, mert krónikus arcüreg gyulladás miatt az összes felső fogamból kiszedték az ideget, és sorban, mivel még úgy is menthetetlenek voltak a fogaim, mert amint bezárták a fogakat, újból feltelt az arcüregem "folyadékkal", és újra meg kellett nyitni a fogakat, és a végén nem maradt más választás, átvágva a koronát egyenként, kihúzták a fogaim egymás után.. Nem hirtelen, begyógyult, egy ideig jó volt, és kezdődött a következő fog fölött.. - aztán annak is az lett a vége, hogy átvágva a koronát kihúzni.. A végén egyetlen egy pici csonk maradt, ami még tart pár fogat, de már az is elengedte magától, és bármelyik pillanatban leeshet a korona, és rohadtul bosszant, hogy már enni sem tudok vele.. De akkor sem, ha nem lesz már fent, mert akkor fogatlan leszek a felső fogsorban, na és pösze... - és még mosolyogni sem fogok tudni...

Ez annyira nagyon rossz érzés, hogy nem kívánom senkinek sem..
Én ezért kérlek meg arra, hogy ne fesd le úgy a fogatlanokat, hogy szörny lesz belőlük...


folytatva az előző gondolatot:

Amikor én is úgy akarok dolgozni, de senkinek sem kellek.. lejár a 4 hónap közfoglalkoztatás, az sem sok pénz, és utána ismét semmi...

- plusz a kifizetetlen számlák, és akkor hol van még a "fog"-as kérdés is..

Nekem speciel rosszul esik olyat olvasni, hogy akinek nincs foga, az szörny, mert azt a sugallatot kelti, hogy bárki, aki elveszíti a fogait, és éppen akkor nincs rá pénz, az szörny lesz..

Nem jó ez a megfogalmazás, hogy a fogatlanok szörnyekké válnak.. rosszul esik azoknak, akik önhibájukon kívül kerülnek ilyen helyzetbe..

Ismerek olyan párokat, akik, örülnek, hogy kifizetik az albérletet, vagy a lakás törlesztést, és bizonyos más dolgokról már le kell mondaniuk, hogy ne kerüljenek utcára, még a "fog'-as kérdésekről is... és inkább élnek fogatlanul, csak ne kerüljenek utcára...

Stimm? :))

megtekintés Válasz erre: Yolla

Gratulálok, István!
Jó írás, nagy sztori!

Köszönöm YOLLA.
Gratulálok, István!
Jó írás, nagy sztori!

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Szia Donna!

Nem kéne egy régi cikket besározni... Túllősz a célon! :-)


Éva

Ezt a hozzászólást törölte a moderátor.

megtekintés Válasz erre:

Ezt a hozzászólást törölte a moderátor

Szia Donna!

Nem kéne egy régi cikket besározni... Túllősz a célon! :-)


Éva
 
Ezt a hozzászólást törölte a moderátor.
 
Ezt a hozzászólást csak bejelentkezett felhasználók láthatják.

megtekintés Válasz erre:

Jó kis randi lehetett !

Igen nagyon! :-)

megtekintés Válasz erre:

Jó kis randi lehetett !

:-)))
 
Jó kis randi lehetett !

megtekintés Válasz erre:

http://www.youtube.com/watch?v=J5H1QXW5L4U

Jó szórakozást

Eddig nem tudtam mi a bajom! Feldobott kissé! :-)

Neked is jó szórakozást!


Pussz,
Éva
 
http://www.youtube.com/watch?v=J5H1QXW5L4U

Jó szórakozást

megtekintés Válasz erre: Ketrin

Hát István, nem akarok rosszmájú lenni, mert nem vagyok az, de ezt megérdemelte, mert mindenki úgy meg kritizálja a nőket.
Erre szokták mondani,sokat akar a szarka, de néha nem bírja a farka!

Üdv: Ketrin

Kedves Ketrin!

Köszönöm a látogatást, de az lehetséges,hogy a szarkának a farkával gondok vannak.

Magamról ezt nem mondanám! :-)

Üdv.

István
Hát István, nem akarok rosszmájú lenni, mert nem vagyok az, de ezt megérdemelte, mert mindenki úgy meg kritizálja a nőket.
Erre szokták mondani,sokat akar a szarka, de néha nem bírja a farka!

Üdv: Ketrin

megtekintés Válasz erre: Juhász András Géza

Sejtszinten a mozgèkonysàg növekedèse biztosan a makroszkòpikus mèretek csökkenèsèt kompenzàlja a hidegben. Olyankor a szegèny spermiumnak hosszabb utat kell megtennie, igaz, h. jò melegben...
Nem tom, èrthetö-e a gondolatmenetem.

Lehet vmi optimumhömèrsèklet, amikor mèg elèg gyors, de nem is tùl kicsi. Ki kellene pontosan kìsèrletezni. Kiderìthetnènk, èn nagyon kìvàncsi termèszetü vok... :)

:-)
Sejtszinten a mozgèkonysàg növekedèse biztosan a makroszkòpikus mèretek csökkenèsèt kompenzàlja a hidegben. Olyankor a szegèny spermiumnak hosszabb utat kell megtennie, igaz, h. jò melegben...
Nem tom, èrthetö-e a gondolatmenetem.

Lehet vmi optimumhömèrsèklet, amikor mèg elèg gyors, de nem is tùl kicsi. Ki kellene pontosan kìsèrletezni. Kiderìthetnènk, èn nagyon kìvàncsi termèszetü vok... :)

megtekintés Válasz erre:

Talán akkor onnan származik szuszpenzor ?

:-)

Ahoz már nem értek. :)

megtekintés Válasz erre: Virág

De! :D

Talán akkor onnan származik szuszpenzor ?

:-)

megtekintés Válasz erre:

Hát most, hogy említed? Azért ugye nem muszáj a mínuszokban?.................

De! :D
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: