újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Hol rontottam el?

Látogatók száma: 86

Mármint az életem. Mikor, melyik pillanatban döntöttem rosszul?

Akkor mikor elhagytam az első nagy Őt, négy és fél év után???? Mikor úgy hagytam el, hogy szerelmes volta belé? Akkor mikor majd belehaltam a fájdalomba, hogy nem volt biztos benne, hogy neki én kellek 4 és fél év után???? Akkor rontottam el, mikor meghátráltam az akadályok előtt???? Akkor rontottam el, mikor feladtam és nem küzdöttem érte???? Akkor rontottam el, mikor szerelmes voltam és mégis elhagytam????
De annyira fájt, hogy annyi év után nem volt biztos benne, hogy velem akarja élni az életét...nem akarta szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat...nem akart összeköltözni velem.... neki jó volt minden úgy, ahogy volt...ott voltam 25 évesen...és családot akartam...
Rosszul tettem, hogy elhagytam???? Most először érzem úgy, hogy nem jól döntöttem. Most mikor itt van a nagy Ő, aki mellett ugyanolyan jó, mint mellette volt.
Még fél évig küldözgetett sms-eket a név-és születés napomra, majd karácsonyra....
És most úgy érzem vissza kapok mindent a SORS-tól...
Olyat szeretek, aki teljesen sose lesz az enyém...akivel nem teljesülhet az álmom...
de akkor mi értelme van mindennek? Mért kellett megtörténnie ennek??? Mért kellett beleszeretnem???? Mért????
Néha annyira jó lenne, ha nem lennének érzéseim!

Mint valami ördögi kör, nem tudok kilépni belőle... nem múlnak az érzések, mindig visszajutok a mélypontra. Még mindig nem értem teljesen a "miért"-et. Amit most felvázoltam itt, az egy újabb elmélet, de az igazi választ szerintem sose kapom meg... ahogy a mostani nagy ŐT sem.
Ezt az idézetet tegnap olvastam, és nagyon ide passzol:

"Igen, ő volt a szőke herceg fehér lovon,

de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem én vagyok a királylány. "

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nem elég, ha megvan a nagy Ő, ha neki nem Te vagy az Ő-je....én is mostanában jöttem rá...össze sem lehet hasonlítani a régi kapcsolataimat a mostanival....az durva lenne,hogy Ő szeret jobban, de az biztos, legalább annyira szeret, mint én Őt...talán egy picit jobban is. Ettől aztán én vagyok a nagy Ő....meg Ő is ;-)))
Megannyi kérdés... Majd megfeleled, ha túlléptél igazán rajta. Addig maradnak a hamis válaszok...
Pinokkió
Kedves Cikkíró!

Én azt hiszem, hogy mindennek oka van, ami történik velünk. Ne azt kérdezd, miért, hanem, hogy mit nem teszek jól? Mi az ami miatt most is ugyanoda jutok? Az ember mindig visszakapja, amit nem tud helyesen megoldani, mígnem egyszer helyesen cselekszik. Tisztázd magadban mit is akarsz és mi is a helyes és lépd meg. Akkor tovább is léptél. Zárd le, vagy okulj a múltból és cselekedj szíved szerint. Mindenkinek van nagy Ő-je, csak meg kell találni, vagy elfogadni a helyzetet.

Üdv: Ailet
Az érzések kellenek, anélkül nem ér semmit az egész!!! Azt pedig, hogy mikor döntünk jól , vagy rosszul, lehet hogy sosem tudjuk meg, de nem is lényeges. Ami elmult azon már kár túl sokat töprengeni, de ha úgy érzed, hogy ez a mostani szerelem sem az igazi, akkor ne pazarold rá az idődet, az idő drága, az élet rövid, gondold át, és ha akkor is azt érzed amit most, akkor lépj tovább! Hidd el idő kérdése, és sikerülni fog csak mindig nézz előre, légy kicsit önző, nem Te rontottad el, de Te helyrehozhatod!
Akkor régen azért hoztad meg azt a döntést, mert akit szerettél annyi év után, nem ugyanazt akarta. Egy kapcsolatnak csak úgy van igazán értelme, ha kölcsönös a vonzalom. Azt erőltetni nem lehet. Akkor jól döntöttél, ha már küzdeni kellett volna érte, az felőrölt volna előbb-utóbb. Ezen rágódni hidd el már nem érdemes.
Most van egy másik kapcsolatod, amiben jól érzed magad. Ez csak a véletlen, ha úgy alakult mint a régi. A régivel való összehasonlításnak akkor sincs értelme. Azt lezártad. A sorsnak ehhez semmi köze. Egyszerűen így alakult.
Tovább kell lépned, mind ezt tesszük, ha nem jön össze. Sikerülni fog!
Sztem keress vmi olyan elfoglaltságot, ami leköt, amiben megtalálod a nyugalmat. Ülj le, és erővel koncentrálj a feladatra! (Nekem is nehezen megy, de próbálkozom:))
Van, amin konkrétan bealszom, azt hanyagolom, újat keresek.

Tudom, h. nehéz, de muszáj másra koncentrálnod, h. tovább tudj lépni...

Gondolok rád. Sikerülni fog!
Kedves Cikkíró !

Ne a miértekre keresd a választ, a múlt elmúlt, a mába a mának élj, és a kiutat, a megoldást keresd. Bármennyire jó vagy rossz egy kapcsolat hidd el, épp oly fájdalmas a lezárása. Mindig akad űr, temetetlen kérdés bennünk, de ha mindig azt boncolgatjuk, akkor nem jutunk előre soha. Talán azt kellene megtalálnod, akinek Te vagy a királykisasszonya. Nem könnyű, tudom, de próbáld azt meglátni, akinek Te vagy a nagy Ő. Előre nézz, mert arra haladsz, s szíved töltsd fel energiával, lélekkel, a szemed pedig tartsd nyitva a világra!! Üdv Éva.
Kedves Cikkíró!

"Soha sem nézz hátra, csak előre, a múlt a múlté, a jövő a tiéd!"
Brezovszki Lászlóné Piroska blogjából


Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: