újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Pasikeresés - sport szingliknek

Látogatók száma: 71

Pasikeresés mint sport. Jó mi? Elég elterjedt, népszerű szabadidős tevékenység, hiszen rengeteg nő űzi. Nézzük csak! Kiknek javasolt ez a sport?

Minden 18 év feletti szabad, független, elvált nőnek, aki unja már az egyedüllétet, és társra vágyik. 18 éven aluliak kizárólag szülői beleegyezéssel vehetnek részt.

Helyszín

Bárhol űzhető ez a sport, szabadtéren és fedett pályán egyaránt. Néhány közkedvelt szabadtéri helyszín: park, sétálóutca, erdő, strand, állatkert, a természet lágy öle. Fedett pályás helyszínek: bevásárlóközpont, étterem, kávézó, színház, mozi, múzeum, könyvtár, munkahely, a „sportolók” lakása. Itt meg kell említenem egy rendkívül fontos eszközt, a számítógépet. Azoknak, akik kompjúteren kezdenek hozzá a sport űzéséhez, javasolt egy kényelmes ülőalkalmatosságot beszerezni, mert huzamosabb ideig kell használniuk a gépet.

Befektetés

Hihetetlen, de minimális anyagi befektetéssel jár. A kompjúteres fedett pályásoknak Internet hozzáférés szükséges, ami pár ezer forintból kijön havonta. Az esemeses párkeresőknek mobil telefont kell használniuk.
Azoknak a hölgyeknek, akinek van kisugárzásuk, magabiztosak, bátrak, szinte semmilyen plusz kiadással nem jár a pasikeresés. Ők a legtöbb fickónak bármilyen cuccban, és szolid sminkben is bejönnek. A randevún pedig tudvalévő, hogy az úriember fizeti a felmerülő költségeket.
Aki félénk, nincs önbizalma, annak némi anyagi áldozatot kell hoznia: ruhatár frissítés, új frizura, sminkkészlet bővítése, sminkelési fortélyok elsajátítása (ha egy barátnő segít, elég egy sütivel meghálálnunk). Javasolt ezen kívül különböző szakemberekkel való konzultáció, akik lehetnek tapasztalt barátnők, lánytestvér, anyuka, végső esetben pszichológus.
Plasztikázás (mellnagyobbítás, szájfeltöltés, zsírleszívás) nem javasolt, ugyanis a párkapcsolatban a személyiség a döntő, és nem a tökéletes külső. Lehet bármilyen feszes a melle valakinek, és teltek az ajkai, ha nem varázsolja el a pasit, nem hat a lelkére, akkor úgysem tudja megtartani.
Nem árt viszont felvértezni magunkat a szakirodalom gyöngyszemeivel. A Miért szeretik a rossz lányokat a férfiak? A férfiak a Marsról a nők a Vénuszról jöttek című könyvek feltétlenül a polcunkon kell hogy legyenek.
Jaj, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Venni kell legalább egy tucat papír zsebkendőt, arra az esetre ha csalódás ér, vagy ha a hahotázástól patakokban folynak a könnyeink.
A felsoroltakon kívül szükség van még a két szép szemünkre, ami mindig nyitva kell, hogy legyen, és a célszemélyre kell fókuszálnia. Bájos mosolyra, ami természetesnek kell hogy tűnjön. Nőies bájra, kellemre, ami leveszi a fickót a lábáról. Naiv tekintet, és könnyed kommunikációs képesség. (Szőke nőktől leshetünk el technikákat.)

Kategória

A pasikeresés fizikai, szellemi, küzdő, technikai, netalántán extrém sport? Elmondhatjuk, hogy az összes kategóriát magába foglalja, de szerencsére nem jár különösebb erőkifejtéssel. Először fejben dolgozunk, aztán egy kis fizikai munka következik, például fenékbillegetés, szempilla rebegtetés. Szélsőséges esetekben kerülhetünk veszélyes helyzetekbe, de tettlegességre szerencsére ritkán kerül sor.

Merjünk belevágni, hiszen a kemény munka meghozza gyümölcsét. Edzések végén rengeteg endorfin szabadul fel, ami boldogságérzetet kelt. A célunk nem más, mint a boldogság elérése, nemde?

A cikket írta: Lizelotte

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Liz! Érdekes gondolatok, de lehet Én vagyok maradi - és ezért bocsi - nem a külső számít, belső sokkal fontosabb:)))))

Puszik Orsolya

megtekintés Válasz erre: Lizelotte

Zsizsik! Kinek kell gazdag férj, aki a szilikoncsodát is csalja?

:)

Nekem ugyan nem, de sokan gondolják másképp......meg is érdemlik :)

megtekintés Válasz erre: Zsizsik

Szia Liz!

:) vicces volt és könnyed. Azt mondjuk cáfolnám, hogy egy kis szilikon itt-ott, nem elég a csábításhoz, gazdagférj fogáshoz. A gyakorlat sajnos mást mutat :D
De éljen a természetesség!

Puszi, Zsizsik

Zsizsik! Kinek kell gazdag férj, aki a szilikoncsodát is csalja?

:)
Szia!

Ismét beleszólok, ha nem baj! :) Édesen könnyedén felvázolt játékszabályok, bárcsak ennyire könnyedén tudná az ember felfogni, mondjuk a 10.-20. idétlen randi után is a dolgot. Már aki a pasikeresés sportját ilyen formán űzi. :)

Üdv
Ailet
Szia Liz!

:) vicces volt és könnyed. Azt mondjuk cáfolnám, hogy egy kis szilikon itt-ott, nem elég a csábításhoz, gazdagférj fogáshoz. A gyakorlat sajnos mást mutat :D
De éljen a természetesség!

Puszi, Zsizsik
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: