újabb események régebbi események további események
15:53
wmltuk regisztrált a weboldalra
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Péter az ÁJE, azaz Áldott Jó Ember (1. rész)

2012. február 29. - Látogatók száma: 75

"Előző életemben" az Interneten kerestem partnert. A párkereső embert sok minden jellemzi. Többek között bizonytalan, határozatlan, reménykedő, sóvárgó és még sorolhatnám. A vívódó, kétségbeesett, dilemmázó énemről szól a következő történet.

A világhálón pecázgattam, és ezúttal Péter akadt a horgomra. A szokásos tiszteletkörök lefutása után eljött a személyes találkozó ideje.

A változatosság kedvéért tanárnénisre vettem a figurát, piros és fekete pontokkal értékeltem az első együtt töltött estét.
Az Úr kétezer-nyolcadik évében december nyolcadik napját írtuk. 7 darab piros pontot osztottam ki, és 2 feketét.
Nézzük, hogy mire:
Este 6 óra 8 perckor írt egy esemest, amiben megkérdezte, hogy fél 7-kor vagy 7-kor találkozzunk, ugyanis nem fixáltuk le. Kikalkuláltam, hogy mikor érek a randi helyszínére, és válaszoltam: '18.38-kor ott leszek.' Piros pontra értékeltem az esemest, és a pontos érkezését.
Indulás előtt még egy pillantást vetettem a fotójára, biztos, ami biztos, nehogy a karácsonyi forgatagban egy gyanútlanul sétálgató vadidegen fickót 'támadjak le'. Így nem kerültük el egymást.
Puszi-puszi, szaglászás, a kémia miatt. Péter megkapta az első fekete pontját, mert a parfüm illata nekem nem jött be. (Tudom, ez szubjektív értékelés, de a saját párkapcsolatomat osztályoztam!)
Rögtön jött a második fekete pont: nem tetszett a dzsekije és a szemüvege. (NEKEM nem tetszett, de kényes az ízlésem, annyira nem volt gázos.)
Elmentünk vacsizni, de nem ám gyalog egy belvárosi étterembe. (A városközpontban már szinte minden étteremben ismernek, és amikor belépek, sandán méregetnek a pincérek, gondolván: „Na, milyen pasit szedett má' össze ez a nőszemély?!”) Beültünk az autójába, és a város közelében lévő jó nevű helyre furikáztattam magam. Piros pont, mert jól vezet a srác.
Az étteremben udvariasan viselkedett. Újabb piros pont.
Beszélgettünk. Piros pont: kellemes társaság, 'csüggtem ajkán szótlanul', nem untam.
Amit elmondott magáról, az életéről, abból arra következtettem, hogy ő minden nő álma: családszerető, hűséges típus, van humorérzéke, kedves. Piros pont, mivel ő egy ÁJE, azaz egy Áldott Jó Ember. Bókolt, udvarolt, és újabb randira invitált, ez is piros pontot érdemelt.
Még este 10-kor kaptam egy esemest, amiben arról áradozott, hogy milyen felejthetetlen esténk volt, kár, hogy gyorsan elrepült az idő. Erre is piros pontot kapott.
Összegezve a pontokat így okoskodtam: „A két fekete pont még kijavítható. Veszek neki ajándékba egy kellemesebb illatú parfümöt, aztán egy klasszabb szemüveget, és mutatósabb dzsekit. Szegény, nincs mellette nő, aki menedzselné.”
"Határozatlan ideig megtartom!" - döntöttem.

Búcsúzáskor szájon akart csókolni, de nem hagytam Vajon ezt a szándékát piros, vagy fekete pontra kellett volna értékelnem?

Másnap írt egy e-mailt, hogy este 9-ig suliban van (jaj, ezért újabb piros pont jár, mert okosodni jár ez az ÁJE!), és utána találkozni szeretne velem.
„Nem lesz egy kicsit gyors ez a tempó?” – tettem fel a kérdést. Eddigi kapcsolataimat mindig megmérgezte a gyors iram.
Osztottam-szoroztam-gyököt vontam, és azt válaszoltam, hogy este sajna nem érek rá, de két nap múlva igen. Elhívtam bowlingozni, és felhívtam a figyelmét, hogy egy profi játékossal lesz dolga, úgyhogy kösse fel a gatyáját.

Vegyes érzéseim voltak: az eszem azt súgta, hogy jó lesz ez a kapcsolat, de a szívem még mélyen hallgatott. Furcsálltam, hogy nem az izgatott, hogy VELE bowlingozok, hanem maga a játék hozott lázba...

(folyt.köv.)

A cikket írta: Lizelotte

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. március 2. 10:28

megtekintés Válasz erre: Lizelotte - 2012. március 1. 12:19

Hosszú történet lesz..., nem árulom el a végét! :)

Pusz,
L.

:P oké, akkor olvaslak.
2012. március 1. 12:19

megtekintés Válasz erre: Ailet - 2012. február 29. 22:47

Szia Liz!

Azt hiszem objektíve totál szubjektíven pontozol, ami ugye szíved joga, mivel mégis csak rólad van szó. Akármennyi pirospöttyöt adsz neki, nem stim valami a fickóval. Hát nekem nem tűnik nyerőnek... (aztán lehet tévedek) :))

Pusz:A

Hosszú történet lesz..., nem árulom el a végét! :)

Pusz,
L.
2012. február 29. 22:47
Szia Liz!

Azt hiszem objektíve totál szubjektíven pontozol, ami ugye szíved joga, mivel mégis csak rólad van szó. Akármennyi pirospöttyöt adsz neki, nem stim valami a fickóval. Hát nekem nem tűnik nyerőnek... (aztán lehet tévedek) :))

Pusz:A
2012. február 29. 15:56

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2012. február 29. 11:22

Kedves Lizi!

Érdekes megközelítés egy kapcsolat értékelésére. Várjuk a folytatást. :)

Pussz, Tündér

Szia Tündér!

Ez még nem a kapcsolat értékelése volt csak az első benyomásé. És tudod, hogy csak viccből...:)

Pusz,

Lizi
2012. február 29. 11:22
Kedves Lizi!

Érdekes megközelítés egy kapcsolat értékelésére. Várjuk a folytatást. :)

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: