újabb események régebbi események további események
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Régi történet 3.

Látogatók száma: 28

Harmadik hét....

Két hónap múlva leszek 17 éves. Olyan furcsa. Aztán Zolival 3 év lesz köztünk szeptemberig.
Délután nagyon fájt a fogam,lementem a doki nőhöz és kiírattam magam.Így holnap szabad vagyok.
Lehet,hogy Zoli se megy.Csak ciki lenne.Este tornáztam,Zolinak kisközösségije volt. Gálfika lebaszta,hogy ne a neon alatt csókolózzon, meg egyebek. Hát leszarom! Szegény Zoli. Azért is kapott egy nevelőtanárit,mert bent voltunk a betegszobán.

Zoli reggel elment suliba, de délután kiíratta magát,ezért elhatároztam,hogy én se megyek holnap.Majd kérek a suliban igazolást.

Reggel lementünk rendesen kajálni,hogy ne tűnjön fel,hogy nem megyek suliba. Délelőtt jobbára aludtunk és megtanultam a filmesztétikát.Kaja után megint aludtam.
Este végre együtt Zolival,erre nyolckor bejelentette Gálfika,hogy kisközösségi. Majd szétrobbantam. Feljöttem,totál fáradt voltam és egy kicsit kikészültem. Erre Kati bejelenti,hogy tegnap a stúdióban nekem küldte Zoli az „Én szeretlek” című Révész számot. Hallatlanul örültem. Írtam gyorsan a rádiósnak, hogy ma én küldöm Zolinak. Berakta. Ez a világon a leggyönyörűbb szám, azt hiszem.

Zoli gitározott és énekelt.Gyönyörű hangja van és még szebb számokat ír. Utána bementünk a hálószobába, ott Zoli elélvezett. 1 óra volt,mire ágyba vergődtünk. Zoli külön szobába. 2 óra körül átjött. Megint együtt voltunk egy petting erejéig. Nagyon aranyos Zoli! Aztán felébredt valaki,mocorgást hallottunk,így Zoli visszament.

Reggel alig bírtam magamhoz térni. Reggeli után bejöttünk a koliba. Aludtunk egy csomót, később bementünk a klubba. Egyszer megint majdnem eljutottunk a csúcsra,de bejött Dénes barátunk és nem akart kimenni. Háááát, egy kissé átkozódtunk…
Egész kilencig együtt voltunk. Hulla fáradt vagyok,mindjárt leragad a szemem.
Mondtam Zolinak,hogy csütörtökön menjünk el a nőgyógyászatra.Azt mondta,hogy eljön. Szeretlek Zoli!!!


Én nem tudom mit szeretek Zoliban, de azt nagyon. Ma is szinte egész nap együtt voltunk,meg is csináltuk a magunk kis balhéját.
Az úgy volt…..,hogy bementünk a klubba. Többen. Aztán kiszivárogtak és kettesben maradtunk. Elhelyezkedtünk a fotelban,kissé félreérthető pózban,de csak csók volt a maximum. Erre bejött Pinavirág és bezáratta a klubot. Aztán szépen kitálalt az ügyeletesnek mindent. Na, bumm…. Este újra ki kellett nyitni a klubot,de bejelentették, hogy két fő nem lehet bent. Azt hiszem az ügyeletesnek köszönhetjük mindezt.
Este fájt Zolinak a foga, adtam neki Demalgont,utána kimentünk Adri elé az állomásra. Hozott egy nagy halom kaját, többek között banánt is.....

A cikket írta: MindenHatÓ

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: