újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Régi történet 4.

Látogatók száma: 19

Folytatás..

Január 27. hétfő

Reggel jött Zoli,kajáltunk.
Délután, illetve hazafelé suliból, összevesztünk Zolival. De úgy,hogy külön jöttünk be. Az egész megint Ági miatt volt, azt mondta Zolinak, hogy ő szeret engem és én ne legyek vele ilyen. Hát az a jó…..
Aztán az volt a fő ok, hogy Zoli azt mondta,hogy tudja,hogy szeretem és azt csinál velem,amit akar,mert úgyse fogom otthagyni. Erre felkaptam a vizet, tulajdonképpen a hiúságomba gázolt.A kolesznál utolért,mondta,hogy szeret.
Kreatív után együtt jöttünk vissza, megvárt. Most szent a béke.
Este hetesin kiderült, hogy kaptam egy Diák Tanács dicséretet és 2X1 óra kimenő hosszabbítást. Vagyis a képzőművész szakkör tagjai. Ez remek!
Megyünk és berúgunk Katival!
Zoli mondta, hogy kérjem el a sapkáját Ágitól. Elkértem ha szemmel ölni lehetne, azt hiszem most gyilkos lennék.

Reggel nem találkoztam Vele. Egy kicsit bántott. Aztán suliban találkoztunk. Azért se idegesítettem rajta magam!
Suliból haza se jöttem, megvártam, színpadon volt. Amikor kijöttek Zoliék, Miska bá’ odajött hozzám, rendes volt. Azt hiszem ő szeret engem.

Mozgalmas napom volt, sajnos többnyire negatív értelemben.
Reggel Miska bá’ azzal fogadott, hogy miért járok én fiatalabb fiúval,miért nem találok idősebbet, stb… Aztán szünetben poénkodva megjegyezte, hogy liliom tipró vagyok.
Az azt követő szünetben lejött Zoli. Orosz óra előtt volt. Nagyon szédültem, leült a radiátorra, hogy rá tudjam hajtani a fejem a vállára. Átölelt. Ez olyan jó volt. Kiderült, hogy nem bukik meg matekból, sőt hármas lesz. Nagyon örültem neki, erre megjelenik a diri, azt mondta, hogy engem már figyelmeztetett, kéri az ellenőrzőnket. Nem értettük, mi történt? Felmentünk Zoliékhoz. Jött az ofője és mondta, hogy osztályfőnökit kap. Röviddel ezután megszólalt a hangosbemondó, hogy: „R. Tünde botrányos magatartása miatt igazgatói figyelmeztetésben részesül.”
Mindenki ledöbbent és teljesen fel voltunk háborodva.
Aztán bejöttünk a koliba.A fordított nap alkalmából „jól szórakoztunk”.
Telefonált anyu (megírtam neki mindent) és olyan rossz volt azt mondani, hogy nem történt semmi. De ez nem telefon téma. A ruhámat már megcsinálta, annyira rendes és olyan szörnyű ez az egész! Nem bírom ki szombatig.
Teljesen kiborultam, Zolinak a fogára ment az idegesség. Nagyon fáradt vagyok, de nincs erőm aludni.

Teljes letargiában voltam egész nap. Fizika órán már nem bírtam tovább, ráüvöltöttem a tanárra és elkezdtem bőgni. Kati épp ment vezetni, így behoztak a koliba kocsival. Délután aludtam négy órát, ez rám fért.
Zoli járta az orvosokat, mert meg akarta őket buktatni tesiből, mivel nem járnak úszni. Aztán kiderült, hogy le vannak zárva négyesre.
Este lementünk az ebédlőbe filmet nézni, és most valóban botrányosan viselkedtünk, de persze ezt nem látta senki. Zolinak megint sikerült….
Mi tudatosan űzzük a szexet azt hiszem.

A matek tanár felháborodva közölte velem, hogy a fél sulinak igazgatóit kellene kapnia azon az alapon, amiért kaptam. Hát ez az….
A szalagavatóról siettem vissza Zolihoz. Útközben találkoztam a sulirádióssal. Én még haragszom rá. Este kimentünk Zolival bagózni, akkor meg is mondtam neki, hogy miért. Természetesen mindent tagadott.
Este Pestről érkeztek görög táncosok, Az első emeleti tanulóban tanultunk táncolni.

Délelőtt megérkeztek Zoli szülei. Aranyosak. Elmentünk vásárolni az Öccsével és Zolival, mivel a keresztanyjának eltört a lába. Addig megérkeztek anyuék.Átjött Ibi is. Közben Gálfika jól lehordta Zolit (és engem), Nanu pedig engem (és Zolit). Aztán volt az iskolai szülői. Anyuék azt mondták, már nem jönnek vissza. A tesóm itt maradt, elment stoppal. Lefeküdtem aludni,mikor visszajött anyu. Azt mondta, azonnal megyünk haza. Elkezdtem bőgni, ő is. Adrival nagy nehezen meggyőztük. Maradtam. Aztán kiderült, hogy Zolit elvitték. Mármint Kecskemétre a keresztanyjához, de a suliból is el akarják vinni.
Estére felment a lázam, szédültem, szóval teljesen kikészültem. Dénes azt mondta, délelőtt jön Zoli.

Sokáig aludtam. A délelőtt elég gyorsan eltelt. Vártam Zolit. Nem jött. Beszéltem egy sráccal, azt mondta annyit tud, hogy Zolit a tanulása és miattam akarják elvinni végleg. És lehet, hogy ma már nem is jön vissza. Én abba bele fogok halni!!
Zoli még délután sem jött. Lehet, hogy vonatra teszik? Vonat hétkor és fél kilenckor jön.
Az eső egész nap szakadt. Minden ellenem esküdött. Beszéltem Miklóssal, közben bejelentették, hogy itt van Zoli. Nem tudtam igazán örülni, rossz előérzetem támadt.
Kimentünk egy lépcsőházba. Elmondta, hogy mi van, aztán újra egybeolvadtunk. Ment minden, mint régen, majdnem nadrágmosás lett a dologból.
Olyan romantikus lesz majd titokban találkoznunk. Éjszaka írtam Neki egy levelet. Egykor feküdtem le, de sokáig nem tudtam még elaludni.

A cikket írta: MindenHatÓ

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: