újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Régi történet 5.

Látogatók száma: 13

Folytatás...

Február 3. hétfő

Délelőtt csak távolról találkoztunk, aztán együtt jöttünk haza a suliból. Mondta, hogy beszélni akar velem, találkozzunk a lépcsőházban. Kimentünk. Rosszat sejtettem. Bejött. Mondta, hogy hagyjuk abba, mivel Ő ezt a piszkálódást nem bírja tovább. Bejött a jóslat. Azt hittem bedilizek. Se szólni, se sírni nem bírtam. Zoli könnyezett egy kicsit. Marha szar ez az egész. Én nem bírom tovább!! Meg akarok halni! Azt hiszem elmegyek ebből a suliból! Nagyon szar lesz, de ennél az se megalázóbb dolog. Ez egyszerűen szörnyű és kibírhatatlan! Írtam a szüleinek egy levelet, remélem nem olyan degeneráltak, mint amilyennek mutatták magukat és felfogják a dolgot. Ez az utolsó remény. De mit reménykedek, nem fogunk mi már soha kibékülni! Egyszerűen megaláztak minket, semmi értelme a folytatásnak. Aztán még tényleg elviszik Zolit! Istenem, csak legalább ne járna senkivel! Legalábbis amíg itt vagyok. Kurva szar ez az egész. Csak cigizni tudok, semmi más megoldás nincs! Még csak ki se állhatok az igazam mellett. Elég groteszk ez az egész. Egyszerűen sok nekem egyszerre. Jó lenne egy kicsit meghalni, többé nem éreznék semmit. Megennének a kukacok és kész. De még ezt sem akarom, mert megint csak Zolinak lenne rossz. És annyira szeretem, hogy nem tehetem ezt vele!
Ebből az egészből csak egy új kapcsolat gyógyíthatna ki, de kinek van ezek után kedve mást megcsókolni? Rá se nagyon tudok nézni másra! Én ebbe beleőrülök! Még ahhoz sincs erőm, hogy megírjam a tesómnak mi történt. Ha elgondolom mi lesz még hétvégén! Ha bejelentem,hogy el akarok menni innen. Nem, én azt már nem fogom kibírni.

Reggel enyhén szólva letörten ébredtem. Nem is reggeliztem. Suliban se voltam ott teljes lélekkel.
Aztán a folyosón találkoztunk. Zoli mondta, hogy megvár. Sajnos nem jött be, mert hét órám van, mondtam. Aztán üzentem, hogy megtalál a WC-ben. Bejött. (Repült) Mondtam, hogy menjünk ki este moziba. Beleegyezett, utána megcsókolt. Minden olyan, mint régen. Az embernek nem szabad elveszítenie a fejét.
Rajz dogát nem írtam, kint voltunk a folyosón. Jöttek Zoliék, újra megcsókolt. Sajnos a moziban nem volt jegy. Sziló szünetben váratlanul ért, Zoli idejött a szintajtóhoz, lehívatott. Teljes bizonyíték, hogy nem bírjuk egymás nélkül. Itt voltunk kint, mint régen.

Reggel, meg szinte egész d.e. nem találkoztunk. Végre lehet kapni a Jeremy-t könyvben. Egész délután az olvastam. Mintha csak Zoliról és rólam szólna az egész. De azért nem az a csúcs könyv.
Este kimentünk egy lépcsőházba. Egy gyerek belénk kötött, a változatosság kedvéért. Utána bejöttünk és elfoglaltuk helyünket a klubban. Egyszer bejött Nanu, de kiment. Este lehívott Nanu, megkérdezte, hogy volt a suliban az igazgatóim és mondta, próbáljunk meg feltűnés nélkül együtt lenni. Még Mária néni is kiröhögte Miska bá’-t. Nem csodálom. Elláttak jó tanácsokkal, majd feljöttem.

Ma vagyunk 1 hónaposak! Reggel nem találkoztunk, csak nagyszünetben a budiban. Kicsit rossz kedve volt, mivel föciből felelnie kellett. Írt anyukája, rólam állítólag semmit. D.u. kimentem a boltba és bevásároltam. Aztán bementem az élelmiszerbe, ott meg találkoztam Zolival. Vettem neki gesztenyepürét.
A diri poénkodott velem, de nem nagyon vettem a lapot. A Jeremy-t Kata olvassa, aztán odaadom Zolinak.
Szegény Zoli, mindenét elszedtem. A cigijét, a videojátékát…Remélem nem isszák meg estig a piát, mert én is akarok inni! Sőt, azt mondta Adri, hogy ő is! Szilószünetben találkoztam Zolival és Dénessel, enyhén részegek voltak. Persze, szokás szerint nem hagyott Zoli nekem semmit, később össze is vesztünk. Egyszerűen nem lehetett fegyelmezni, kitört belőle a gyerek. Idétlenkedett. Nagyon szar érzés van bennem, szerintem hamarosan be fogjuk ezt fejezni.

A 2.04-gyel jöttem haza. Zolival veszekedtünk, nem várt meg és az állomásra se kísért ki. Sajnos rossz előérzetem van.

Visszajöttem, nagy nehezen becipeltem a cuccomat. Egész fél kilencig lent voltunk, vártuk Zolit. Nem jött. Nem tudom, mi lehet vele, de nem jött a nyolc órás vonattal. Remélem nem otthon balhéztak vele. Ciki. Este hallottam, hogy hívatták a tanári szobába az egész szobát. Mi lehet itt??
Nem tudom mi van Zolival? Ha véletlen mégis itt van, akkor mindennek vége, hisz nem keresett.

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: