újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Régi történet vége

Látogatók száma: 31

„Kedves, fura volt a szagoddal a bőrömön utazni, furcsa volt, hogy az ujjaim hegyén ott maradt a bőröd. A szívem tele volt, kicsordult, tényleg."

Április 13. vasárnap

Délután elkészülődtem és habár szakadt az eső, átmentem a koliba. Fél hatkor jött Kata. Máté, Zoli és Pistu albérletben laknak. Zoli 1500-ért. Jó! Egyébként jól elvannak Pepével....
Tegnap éjjel Zolival álmodtam. Azt, hogy elvitték és már nem találkoztunk. Bőgve rohantam az állomásra utána, de felébredtem.

V é G e

Ennyi a történet. Ezt az évet még befejezte Zoli, aztán nem láttam soha többet. Írtam neki leveleket, nem válaszolt. Elveszítettem örökre, anélkül, hogy valami normális formában vége lett volna.

Később, amikor végre találkoztunk, megtudtam, nem kapott tőlem egyetlen levelet sem. A szülei nem akarták, hogy találkozzunk....

18 év után találkoztunk a gimiben. Soha nem fogom elfelejteni. Állt az ő osztályuk, éppen fényképeket készítettek, voltak vagy harmincan, a mi osztályunk épp ballagott a folyosón, mentünk a régi tantermünkbe. És akkor....megláttam Őt. Mind a két osztály elcsendesedett, ötven ember nézte némán, ahogy egymás nyakába borulunk. Megszűnt minden körülöttünk, megszűnt a találkozó, csak ketten voltunk újra...átbeszélgettük az éjszakát.

Akkor így írtam és éltem meg:

Az első nagy szerelem 16 évesen ért. Ő nem volt csak 14. Két hónap volt a föld felett, mire szemet szúrt a felnőtteknek. Elvették tőlem…nem tudtam róla semmit 18 évig. Akkor találkoztunk. Ugyanott, ahol 18 évvel azelőtt, a gimiben. „És csüggtem ajkán szótlanul, mint gyümölcs a fán…”
Beszélgettünk. Kizártuk a külvilágot, miénk volt az este, az éjszaka. Megnősült, családja lett, férjhez mentem, gyerekeim vannak. Megbeszéltünk mindent. Hazajöttem, írtam egy verset. Néhány levél, telefon, koncert, ennyi maradt. 18 év kellett, hogy begyógyuljon a seb. Hogy megértsem, hogy megtudjam…

Ezt a levelet akkor kaptam tőle:
„Kedves, fura volt a szagoddal a bőrömön utazni, furcsa volt, hogy az ujjaim hegyén ott maradt a bőröd. A szívem tele volt, kicsordult, tényleg.

Egyébiránt boldog vagyok és szerelmes a csajomba, talán ezért is a józanság: mégis itt laksz te bennem – ez így visszavonhatatlan. Még akkor is, ha szétváltunk már akkor. Kisfiú voltam és nem a tanár félresikerült meghúzásával lettem kicsit férfi, hanem tőled. Megtanultam szeretni,utálni is, értelmezni magam valaki másban. Ezt köszönöm. Átöleltelek és az a srác tudott ölelni megint, aki akkor. Szóval magamat is magamhoz öleltem akkor. Végre.”

A cikket írta: MindenHatÓ

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Újabb 7 év...voltak találkozások, de most csak a csend megint....

megtekintés Válasz erre: RozMar

kipottyant, mi kipottyanhatott a szememből. (nem a kontaktlencse.) hülye szülők, hülye élet, hogy minden félresiklik néhány döntés hatására.
és amúgy remélem jól vagy, így távol.

En is atolvastam ujra. Es kipottyant...amugy jol vagyok es szerelmes....
kipottyant, mi kipottyanhatott a szememből. (nem a kontaktlencse.) hülye szülők, hülye élet, hogy minden félresiklik néhány döntés hatására.
és amúgy remélem jól vagy, így távol.
Köszönöm, hogy olvastad!
Az igazi szerelem ahogy mi megéljük , beteljesületlen s ezután vágyakozunk a fájdalmasan rövid de boldog időszakra .
Ez általában minden területére igaz az életnek, ha nem zárunk le valamit, nem rendezzük le a dolgokat az évekig kísért bennünket.
Köszönöm hogy olvashattam!
puszillak:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: