újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

A találkozó 2. nap

Látogatók száma: 56

Jól kezdődik.
Reggel megjelent Gyöngyi Kapuvárról, a másik kamionos asszonyka, a jobbos ülésen négy csinosan mosolygó füstölt csülökkel! A mai menü csülkös bableves, amelynek Kisfirkás a mestere. A fiúk ott sertepertélnek körülötte, de ő viszi a pímet.A délelőtt folyamán megérkezik Zoé és Zé. Ők is férj és feleség, négykezesben vezetik a járgányt, habár Zoé mostanában betegeskedik, így Zéé kénytelen nélkülözni asszonykáját a másik ülésből. Mivel aki a Truckwáron írogat szinte személyes ismerősnek érezzük egymást, igy hatalmas ölelés a köszöntés. Később befut Cirmy és Szilvi is. Ők Tatáról tették a tiszteletüket a találkozón. A délelőtt folyamán Bumeráng, aki valamilyen szinten helyi lakos, kiugrik az állomásra Önimádóért, aki vonattal jön, mivel férje Zümi, valahol Európában kergeti a pénzt. Az apró asszonyka a kedvencem, mivel hosszú csípőig érő haja miatt rendkívüli módon irigylem! :-)))
Megismerjük egymást, mivel az oldalunkon szokás, hogy a rendszeresen jelenlévők általában képpel vállalják a véleményüket. Mostanában elgondolkodtunk ezen a hagyományon, mivel fura módon, a munkáltatókat is rendkívül érdekli ez az oldal. Nem csodálom! A fiúk megosztják egymással a különböző tapasztalataikat a cégekkel kapcsolatban. És hát bizony rúgtak már ki sofőrt az oldalon megjelent véleménye miatt! :-(
A bogrács rotyog, mi asszonyok megpróbáljuk túlbeszélni egymást.:-) Néha sikerül, néha nem.
Shrek bácsi és Agyhalott bácsi teljesen lefoglalja a gyerekeket. Sziri, Vicus kiskutyája talán életében nem futott ennyit, mint itt a gyerekek mellett. A gazdája szerint, ha hazamennek, egy hétig csak aludni fog! :-))
Gyöngyi rengetek képet készít, remélem ideje is lesz megosztani velünk. De ő már este hazamegy, mert készülni kell a fuvarra. Később engedve az unszolásnak, lemegyünk a strandra, ami bizony eléggé tele van. Ki fürdéssel, ki beszélgetéssel múlatja az időt. Megjelenik a szektavezér is, akire most testületileg haragszunk, mivel ott virit a ketrecünkben, mi meg hátul a kemping végében.:-)
Este pókerverseny teszi érdekessé az estét. Hallom Agyhalott bá hangját, ahogy méltatlankodik, hogy hogyan lehet póker két napból! Mert állítólag négy lap kell hozzá! Nem tudom éppen mit művelnek, mert innen nem látok oda hozzájuk. :-)
Már este van, amikor Mamaleone is körbekínálja a saját gyártású Sport szeletet. Nem tudok ellenállni, egy szeletet bekapok. Nagyon finom! Gratulálok Marcsi! :-)))

A cikket írta: Babenko

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Te kínzol engem ezekkel a kajákkal....:)))))))
Na, pont erről beszéltem az imént. Összeverbuválódtok és kellemesen töltitek a napokat. Érzem az írásodból, hogy egy jó kis csapat lehettek.
Gondolom a Nap is süt rátok, nálunk legalább is nagyon. ;-)


Nem fontos a menüt elmondanod, már akartam tegnap is szólni! Szerintem engem hizlal már az is, ha csak elolvasom. ;-))))))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: