újabb események régebbi események további események
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

A találkozó 3. nap

Látogatók száma: 62

A pókerező társaság lassan ébredezik. Inkább csak az asszonyokat látom jönni menni a fürdő és a faházak között. Később előkerülnek a gyerekek is. Még később a férfiak. Megjelenik Józsi is Szirivel, aki ma reggel végre vette magának a bátorságot és morog, ha gyerek kerül a közelébe! Ildikót látom kijönni a házból, amikor végre két kávé után magamhoz térek én is, és átmegyek Vicusékhoz. A kezében másfél tálca tojás. Ma, ebből készül a lecsó! Ercsiék búcsuzkodnak, Lalinak holnap reggel munka, és messze van Dunaszerdahely.
A többiek úgy döntenek, nem hagyják veszni a tegnapi maradékot, ami eddig valami hideg helyen pihent. A lányok nekiállnak összeütni a negyven tojással dúsitott lecsót. A gyerekek még utoljára tesznek pár kört a fürdőépület körül. Néha megközelítik Szirit, aki összekapta magát, és négy apró lábán topogva morog rájuk. :-) Nem lett valami gyerekbarát ez a kis kutyus.
Mondjuk, ha nekem kellett volna annyit loholni két napon át mint szegény kutyusnak, én sem lennék az! :-)
Ebéd után aztán Dekás és családja is hazafelé indul. Ildikót várja a bolt, Dekást meg a kamionja. A három kifogyhatatlan energiájú gyerkőccel, elég bajuk lesz hazáig:-)
Kicsivel később elbúcsúzik Tündi és Zsolti is. Zsoltinak még ma össze kell raknia a cuccát indulásra, ha nem akarja holnap hajnalban kizargatni Tündit az ágyból.
Mi, akik még maradtunk, Önimádó (Zsóka), Bumeráng (Laci),Viktorna (Viktória), Tüdő( Jani), Agyhalott bácsi ( Zoli), Vali, Kisfirkás (Péter) és Mamaleone (Marcsi),valamint Punky ( Ottó) a "Boss" még beszélgetünk az árnyékban. Megköszöntjük Mamaleone és Kisfirkás, 180 valahány centis kisfiát is a 14. (!) születésnapja alkalmából.Megcsodáljuk szálfa termetét, amely még nőhet pár évig. 165 centis anyja szerint nem érdekes csak a 46- os lába ne nőjön tovább.:-)
Aztán mindenki nekiáll szedelőzködni, hiszen kevés kivétellel holnap mindenkinek kezdődik a munka. Valit várja a kamionja, Viktornát a büfé, Mamaleonét a varroda, senki nem a háziasszonyi létbe siet haza. Ahogy elindulnak, indulnánk mi is, egy kicsit csavarogni, de mint kiderült, lemerült az akkumulátor! Gyors telefonok ennek, annak és Punky siet a segítségünkre, Stefan inditókábelével. :-)
Amikor este visszaérünk, csend fogad bennünket. A kempinglakók gondolom pezsgőt bontottak a csend tiszteletére! :-)
Miután kiköhögtem magamból a Chemotoxot, amit Apus permetezett széjjel a szobában, mi is lefekszünk. Holnap indulunk haza.
Szeretlek benneteket lányok és fiúk! Jövőre veletek ugyanitt!!!

A cikket írta: Babenko

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Lecsóóóóóóóóóóóóó,oh....magyar kaja. Jó kis buli lehetett.

megtekintés Válasz erre: Babenko

Nem baj Laura! Jövőre megint megyünk! Alig várom! :-)

Elhiszem, hogy várod. Ezekből az eseményekből lehet is töltődni. :)

megtekintés Válasz erre: Laura

Na és aztán! Jól megnéztem még visszamenőleg is a fotókat. Köszönjük.
Nem elég, hogy elmeséled, még szívfájdításként illusztrálod is. :-)
Ugye megértesz Babó, ha azt mondom, míg ezt a három részes beszámolód olvastam, én kicsit végig irigy voltam. De csap parányit! Olyan ippen. :)

Nem baj Laura! Jövőre megint megyünk! Alig várom! :-)
Na és aztán! Jól megnéztem még visszamenőleg is a fotókat. Köszönjük.
Nem elég, hogy elmeséled, még szívfájdításként illusztrálod is. :-)
Ugye megértesz Babó, ha azt mondom, míg ezt a három részes beszámolód olvastam, én kicsit végig irigy voltam. De csap parányit! Olyan ippen. :)
Mi is köszönjük jó volt, élveztük a beszámolót. És nagyokat nyeltem a lecsónál.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: