újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Az ideális nő

Látogatók száma: 127

A pasik szerint nincs ideális nő, pedig tudjuk Ők azt keresik. Mi, nők pedig az ideális pasit keressük. Mindkettőre írtam variációkat, hátha közösen megtaláljuk az ideális nőt, no meg az ideális férfit!!

1, Csinos

Vagyis milyen? Magas szőke nagy mellekkel, duci vörös még nagyobb cicikkel vagy alacsony barna egészen szolid méretekkel? Hordjon tűsarkút, vagy az épp divatos sarut? Legyen, mindig trendi vagy lehet akár laza sportos is? Milyen a csinos nő? Meglehet egyáltalán fogalmazni? Szerintem nem, mert ahány férfi, annyiféle nő tetszik nekik. Az egyiknek a vékony a másiknak a duci, szőke vagy vörös, nem lehet megmondani. Szerintem legyen ápolt, tiszta, érezze magát nőnek. Ha így érez, ez meg fog látszani egész lényén, és amint belép valahová, rögtön rá fog figyelni mindenki.
Öltözéke legyen olyan amilyen ő maga. Lehet úgy is csinos valaki, hogy nem aggat magára mindent, ami épp divat, mert az már nem biztos, hogy azt a hatást váltja ki, mint amit szeretett volna elérni. Még egy gondolat: Aki kihívóan öltözködik, számoljon azzal, hogy a férfiak megjegyzést tesznek rá. Ilyenkor nem kell megsértődni. Ha el akarja kerülni a hasonló „atrocitást”, az ne tegyen ki mindent az ablakba.

2, Viselkedjen nőiesen

Azaz hogy is? Legyen szerény, szempilla-rebegtető? Vagy legyen magabiztos, az a típus, aki tudja, mit csinál? Ki tudja megmondani, hogy milyen az ideális nő ideális viselkedése? Azt gondolom megint csak, hogy legyen önmaga. Én azt vettem észre, hogy a régi idők szemérmes nője kezd kiveszőben lenni, és helyét átvenni látszik a magabiztos nő. Az üzletasszony, aki helyre teszi a férfiakat, és aki magányosan tengeti szingli éveit egészen addig, míg rá nem döbben, hogy már késő. A varázsszó: természetesség4 Légy önmagad! Csodákat érsz el vele kedves nőtársam, hidd el! Az álarc előbb utóbb lehull, és akkor buksz. Halkan megjegyzem: megérdemelten!


3, Egy nő, legyen házias!?

Vagyis csakis a családnak éljen, főzzön, mosson, takarítson és neveljen gyereket. E-közben legyen jó feleség és odaadó szerető. A legtöbb család nem engedheti meg magának, hogy csak a férfi dolgozzon, tehát egy nőnek a mindennapi munka mellett még az otthoni teendőket is el kell végeznie. Ha meg otthon marad, és tényleg csak az otthon melegét ápolja (ami egyáltalán nem olyan kis munka, mint ahogy azt a teremtés koronái hiszik!) akkor előbb utóbb megkapja, hogy: „Neked könnyű, mert egész nap itthon vagy”- ot. Akinek persze fogalma sincs, hogy miként fő meg az ebéd, hogyan lesz tiszta és vasalt az ing, hogyan tisztul meg a lakás, és hogy tanulja meg a makacs tizenéves ötösre a töri leckét. Mindez „csak” házimunka. Mert hát mindez a "női munka."Bezzeg az amit szegény férjura végez, az munka! Hogy is várhatnánk el, hogy bármit tegyen, ha végre hazaér? Elő a vacsit, meg a távszabályzót, és hagyják őt kicsit pihenni. Ha meg nem házias, nem főz-mos és szül gyerekeket, attól még nő lesz a nő? Ez a háziasság teszi a nőt nővé??Hát nagy dilemma, ennek a megfejtéséhez kell egy okos férfi! (ne horkanj fel kedves olvasó, van ám olyan...)De menjünk tovább!

4, Az igazi nő hűséges és megértő.( vagy inkább elnéző?)

Egy férfi a hódításai által lesz férfi, de egy nőtől ezt soha senki sem várja el. Sőt! Egy nő legyen hűséges, igazi „tyúkanyó” aki otthon ül és várja élete párját. Eszébe se jut, milyen lehet a sarki hentessel egy gyors szex, és sosem ábrándozik arról, hogy az esti iskolában a tanár az asztalra dönti. Mert ő hű a párjához, még gondolaiban is. Ja, hogy a pasi néha kileng. Óh kérem, hát az egy dolog! A töltött káposzta illata úgyis haza csalja. Micsoda? Hogy a nő ezt nem tűri, és bosszúból megcsalja? Vagy csak megunja, hogy esténként hiába várja a szívszerelmét, az mindig lófrál valahol? Lázad és ő meri megcsalni? A céda! Egy nő az legyen hű és tisztelje a férfit!
Na igen, de akkor a férfi tegyen is azért valamit, mert nincs rosszabb, mint egy elhanyagolt asszony. Annak sosem lesz jó vége.

5, Az igazi nő, nem jár sehová…

Vagyis nem megy barátnőivel el egy kávézóba, mint ahogy a „Szex és New York”- ban látjuk, hanem mint ahogy már feljebb is említettem, otthon várja az urát. Mert a férfi féltékeny, és egyébként is milyen dolog az, hogy a barátnőivel kibeszélik az előző éjszak sikertelenségeit? Hohó! Álljunk meg egy pillanatra! Nem ezt csinálják a férfiak is? Kibeszélik kedvesüket, már jóval az előtt, hogy összejönnének. „ Na, megvolt az a tegnapi csini kis szőke?” mire a válasz: ”Naná!” és már mennek is a részletekbe hajló kivesézés. A végén a barát még azt is tudja, hogy a lányzónak hol van anyajegye, és hányat sikolt a csúcson. Akkor miért is nem mehet el a nő a barátnőivel? Alapjában véve azért, mert vannak dolgok, melyeket egy nő, ha megtesz, az megvetendő dolog, de egy férfi esetén ugyanez férfias. Én ezt nem tartom igazságosnak, de az is biztos, hogy eltelik még néhány ezer év, mire ez változni fog.

Azt gondolom, hogy még lenne pár szempont, ami alapján kereshetnénk az igazi nő miben létét, de most ezt nem teszem. Egyfelől azért nem, mert hosszú oldalakat lehetne írni arról, hogy mi az igazi nő titka. Másfelől pedig azért, mert egy nő csak akkor tud ideális lenni, ha egy tökéletes pasi van mellette. Azt meg rég tudjuk, hogy ilyen nincs...

A cikket írta: Heather Bay

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Amig tökéletes ember nem lesz, addig sem ideális nő sem ideális férfi nem lesz. Bár igen, azt gondolom, hogy mindenkinek a saját szerelmetes párja az ideális, hiszen azért van vele! Szereti a hibáival együtt, és elnézi neki azt, hogy vanak hiányosságai. NBem hiszem, hogy csak a negatívumokat láttam meg...az egyenlőség meg szerintem jogos! amíg egy nőnek épp úgy (hanem jobban!)helyt kell állnia mind munkában, mind otthon, addig legyen egyenlőség! Elmúlt már az az idő mikor csak a férfi dolgozott...

Köszönöm, hogy olvastatok!:)
Szerintem mindenkinek meg van az ideális párja, csak meg kell találni. Na de a cikkehez....Eu tagok lettünk, mi jött be? csak a negatívum...Kellett nekünk egyenlőség férfi és nő között? csak a negatívum lett ebből is...soha nem lesz egyenlőség!
Vagyis kedves "Heather Bay" se ideális nő,...se ideális férfi....??
De nagyon tetszik a cikked, gratulálok.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: