újabb események régebbi események további események
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Bulizni jó! - avagy közeledik a Szilveszter (2. rész)

2011. december 27. - Látogatók száma: 52

Végre megérkeztünk! Azonnal egy másik dimenzióban éreztem magam.

– Mit isztok? – nézett ránk a barátnőm pasija, Tomi.
– Pezsgőt! – vágta rá Mira.
– Pezsgőt! – üvöltöttem, mint egy óvodás, aki a tőle okosabb társát majmolja.
Letelepedtünk egy szabad asztal mellé. Körülöttünk az emberi nem mindenféle típusa képviseltette magát: józan, félrészeg, és atom részeg nők, férfiak. Csevegtek, csörögtek, röhögtek, vedelték a mámorító, bódító piát. Belekortyoltam a gyöngyöző édes nedűbe, ami bizsergetően gördült végig a nyelőcsövemen, testemet melegség járta át, borzongás futott végig rajtam, mintha megrázott volna az áram.
Az ital megtette a hatását, ezért a következő néhány óráról homályos emlékképek ugranak be:
Mira, Laci és Tomi kezeit többször megragadtam, húztam őket táncolni, közben eszeveszetten pörögtem-forogtam.
A „pisis” barátnőmet ezerszer elkísértem a mosdóba. (Tudjuk, hogy a nők sohasem mennek egyedül WC-re.) Az oda, és visszaút próbára tett, mert ez a szórakozóhely csalafinta módon olyan egy illuminált ember számára, mint egy akadályokkal teli labirintus: lépcsők, oszlopok, kanapék, asztalok keresztezték az utamat.
A fiúk minduntalan utántöltötték a poharamat, ezért szüntelenül az asztalunk és a táncparkett között szambáztam.
4 óra körül felmentünk a barátnőmhöz, mert megéheztünk, és csak nála volt kaja. Kivettem a kontaktlencsémet, mert pihentetni kellett a szemem, majszoltam egy kis szendvicset, aztán szunyáltam a kanapéján.
Laci hazafuvarozott. Zuhanórepüléssel landoltam az ágyamra, letettem a fejem a párnámra, és másnap délelőtt 10-ig abban a pozícióban maradva durmoltam.
Mivel erősen tudathasadásos, önkívületi állapotba kerültem az est folyamán, másnap a barátaim részletesen beszámoltak arról, hogy mi is történt valójában.
Most papírra vetem az ő verziójukat is:
Való igaz, hogy mindenkit táncra hívtam, és úgy viselkedtem, mintha én lennék a táncparkett ördöge. Ugrabugrálás közben stíröltem a körülöttem lévőket, a jó pasikkal kacérkodtam, az előnytelen megjelenésű fickókat „fikáztam”, feltűnően bámultam rájuk, közben gúnyos megjegyzésekkel illettem őket. Ezzel még nem is keltettem nagy megdöbbenést, az viszont mindenkinek szemet szúrt, amikor egy laza mozdulattal levettem a topom felett viselt blúzomat, megpörgettem a levegőben, könnyedén elhajítottam, aztán először a páromnak estem, majd a barátnőmnek, és Tominak. Először Laci mellkasát és a fütyijét simogattam, utána Tomihoz pördültem, a pulcsiján húzogattam a cipzárt le, s fel. Miután vele végeztem, átöleltem Mirát, cirógattam a karját, és azt búgtam a fülébe, hogy szeretem.
Visszalibbentem Lacihoz, vadul csókolgattam, nyaltam-faltam a pofiját, hevesen harapdáltam a nyakát.
Állítólag egyik alkalommal, amikor meglátogattuk a mosdót, nyitva hagytam a WC ajtót, ruhástul ráültem az ülőke szélére, gondterhelt arcomat a kezembe temettem, úgy sírtam Mirának: – Miért hagytátok, hogy ennyit igyak?
Ő időközben bement a másik fülkébe, rábízott egy vadidegen, józannak látszó lányra, és a lelkére kötötte, hogy ne engedjen ki addig, amíg ő nem végez.
Miután megérkeztünk a barátnőmhöz, követelődző hangnemben kértem egy kontaktlencse tokot.
– Olyan fáradt vagyok, minden homályos – nyekeregtem.
– Nem a fáradtságtól homályos minden, hanem attól, hogy be vagy rúgva, mint a csacsi! – közölték velem nagy egyetértésben.
Ezt nem reagáltam le, mert elvágódtam a kanapén, és bevágtam a szunyát.

A cikket írta: Lizelotte

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. január 7. 21:08
Tisztelt Lizelotte!
Remek és egyben hiteles élménybeszámoló lehetett volna, ha kicsit kevesebbet ivott volna. De így is jót mosolyogtam Önön.
Bokor
2011. december 27. 12:56

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2011. december 27. 10:24

Látod én ezért tartózkodom. A múltból van némi fogalmam arról mit jelent, ha keverem, kavarom. Én józanul akarom átlépni a küszöböt. Persze, ha hagyják. Egy kis bódulat nem árt. :-)

Éva! Néha kell egy kis lazítás! (Tudod, Hofi is ezt énekelte: Lazítani, próbálj meg lazítani...:)

Pusz,

L.
2011. december 27. 11:52
Hihi, ez igen jellemző az ivó emberre, hogy tök mást csinál, mint egyébként szokott :) tapasztalat :) oldódnak a gátlások és az a lényege, hogy elengedjük magunkat kicsit. Ilyenkor aztán néha becsúsznak a bakik ;) Tök jól mutattad be a vélt és valós jelenségét a részegségnek :)

Üdv:Ailet
2011. december 27. 11:02
Én mindig egyedül megyek WC-re. Egynek mindig vigyázni kell a cuccokra, ha mindketten kimennénk, akkor ellopnánk a táskáinkat, etc. Meg am. is egyedül szeretek pisilni. Beszélgetni tudok idegenekkel is (mosdó party).
De főleg ffitársaságban szoktam lenni, szal nálam ez (is) dominál.

Csak h. lelőjek egy sztereotípiát:P

Én idén sz-kor sztem itthon maradok és NEM ISZOM! 2 hete vedelek, már félek magamtól. És h. vmi bajom lesz előbb-utóbb. A cigit már nem is említem.

Hja, vicces a kétféle -különböző- látásmód, emlékkép:P

Én ált.ban emlékszem mindenre, de ha videón visszanézném magam biztos szörnyülködnék. Iszonyú ronda leszek az alk.-cigitól. Szétcsúszott arc, vörös szemek, száraz száj.
2011. december 27. 10:24
Látod én ezért tartózkodom. A múltból van némi fogalmam arról mit jelent, ha keverem, kavarom. Én józanul akarom átlépni a küszöböt. Persze, ha hagyják. Egy kis bódulat nem árt. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: