újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ilyen nincs! – vagy mégis? 2011. szilvesztere 1. rész

2012. január 2. - Látogatók száma: 61

Minden szilveszter más és más. Míg a barátnőm otthon tette a dolgát a három hetes kisbabájával, én az Óperenciás tengeren is túl múlattam az időt. De vajon megérte-e csaknem lemenni a térképről?

A közös szilveszterezésre vállalkozó csapat tíz párból állt. Megbeszéltük, hogy mindenki hoz kaját és piát, és úgy terveztük, hogy a helyszínen is főzőcskézünk. A „tetthely” egy vadászház volt, ami a civilizációtól csupán öt kilométerre lett felépítve egy erdő közepén. Az okos tojások kitalálták, hogy délután kettőre érjünk oda, mert sötétedéskor a göröngyös és hatalmas tócsákkal tűzdelt földút nehézséget okozhat azoknak a sofőröknek, akik még nem jártak arra.

A meghívottak zömével nem állok szoros baráti viszonyban, ezért azt javasoltam a páromnak, hogy menjünk később, úgyis lesz bőven idő a dáridózásra. Először rábólintott az ötletemre, majd meggondolta magát mivel a korábban említett bölcs és tapasztalt egyének ráijesztettek, hogy el fog akadni a sötétben a sárban, jobb ha együtt megyünk konvojban. Mit tehettem? Elfogadtam az érveket, így háromra már partira készen, „puccban” álltam a vadászház agancsokkal kidekorált termében, várva a grandiózus ereszd el a hajamat bulizásra.

Egy óra sem kellett a csapatnak, a hangulat a tetőfokára hágott. Ennyi finomságot már régen láttam és ettem: saláta, hús, süti és piahegyek tornyosultak a hosszú étkezőasztalon. Egy Zsolt nevű fickó szolgáltatta a zenét, mindenki talált kedvére való muzsikát, nem árultak a lányok sokáig petrezselymet. Este hatra berúgtam, nyolcra már ki is józanodtam. Egyszer a párom ölébe akartam ugrani, ő nem vette a lapot, így nem tartott meg, s a földre pottyantam, azóta is sajog a derekam.

Tíz órakor a kedvesemmel meguntuk a partizást, honvágyunk támadt. Magunkhoz vettünk némi ennivalót és alkohol tartalmú italt, és angolosan távoztunk. Azaz csak angolosan távoztunk volna…

folyt. köv.

A cikket írta: Lizelotte

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. január 3. 12:53
Szia Liz! Ne csigázz.... várom, várom a folytatást! :)

A
2012. január 3. 08:31
Szia Lizi!
Rég olvastalak, de felüdítő volt a bevezetés. Nálad a másnap már 2 órán belül reprodukálva volt, ez király! És ha még 1x berúgsz, akkor megvolt a kutyaharapás szőrivel is. Na várom a folytatást!
Üdv,
Pinokkió
2012. január 2. 19:54
Kedves Lizelotte!

Remekül indul, várom a folytatást!

Pussz, Tündér
2012. január 2. 15:31

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2012. január 2. 14:48

Ennyi idős koromban még nekem is voltak ilyen kalandjaim. De soha nem kívánnám vissza! :-) Pontosan azért, mert a határ ilyenkor a csillagos ég. És sose tudtam volna meg, hogy kinek az ölébe hajtom le a fejem? :-)

Kedves Éva!

Azért azt mindig tudom kinek az ölébe hajtom a fejem! :)

Puszi,
L.
2012. január 2. 14:48
Ennyi idős koromban még nekem is voltak ilyen kalandjaim. De soha nem kívánnám vissza! :-) Pontosan azért, mert a határ ilyenkor a csillagos ég. És sose tudtam volna meg, hogy kinek az ölébe hajtom le a fejem? :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: