újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mónika - show

Látogatók száma: 15

Tegnap este hallottam róla, hogy megszűnik a Mónika - show.

Esti műsorban vendégként hívták meg Mónikát. Tulajdonképpen nem is értettem jövetele célját, mert a két show műsor merőben más műfaj.
De fellebbent a fátyol (legalább is az Én szemem elöl :) ) a beszélgetésük kezdetekor.
Mónika végig nyitott és őszinte volt az adás ideje alatt. Nekem az volt szimpatikus, ahogyan védelmébe vette egykori műsorának vendégeit. Nehéz élethelyzetükre hivatkozott viselkedésük ürügyén. Kérte, ezt mindenki mérlegelje.
Hát, nem is tudom......
Amikor kilenc éve megkezdődött a műsor, Én sokszor néztem, szerettem, vártam naponta. Azután egyre laposodott.Végül elért egy olyan szintet, amikor már adás közben meguntam, nem vártam, és nem néztem.
Mert már közel sem azzal volt problémám, hogy az adott témakörök folyamatosan ismétlődnek, hanem a közönséges viselkedésű embereket nem voltam hajlandó nézni szabadidőmben.
Talán ezzel mások is így lehettek, és azért ítélkeztek a műsor felett.
Persze, vannak akiknek ez is tetszik. Nincs ebben semmi, mert ízlések és pofonok különbözőek.
Sőt, van olyan az interneten, hogy adásokat feltöltenek, és vissza lehet nézni. Na, a Mónika - show verekedős jelenetei ide fel vannak töltve. Ezt onnan tudom, hogy kamasz gyermekeim néha megnézik, és jót nevetnek ezen.
Valahol sajnálom, hogy vége egy ilyen hosszú időt megélt műsornak, de érthető okok miatt. Mónika bevallása szerint sok támadás érte őket. Talán, ha odafigyelnek a minőségre, akkor maradt volna a nézettségi index. Kevesebb bírálatot kapnak. Mi pedig egy színvonalas műsort nézhettünk volna.
De nem így történt.

A cikket írta: Farkas Margit

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: