újabb események régebbi események további események
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Sítúra hármasban

Látogatók száma: 262

Telefonom csörrenése billentett ki a meditációmból. De nem lélektisztító jóga vagy vallási meditációt folytattam, hanem azon törtem a fejem, hogy miképpen kellene fellendítenem a gazdasági, „békasegge” alatt lévő, vegetáló vállalkozásomat.

Egy régi kedves ismerősöm nevét olvastam a mobilon. Hajdanán úgy ismerkedtem meg vele, hogy éppen a defektes kerekét szándékozta lecserélni az út szélén, amikor odaértem. Felajánlottam a segítségemet, amit nagyon értékelt. Persze, azután többször is kellett gumiszereléssel foglalkoznom, csak nem az autója, hanem az ágya környékén.

Azt gondoltam, hogy boldog újévet akar kívánni, vagy esetleg nosztalgiázni a kedvenc motelunk 213-as szobájában, de tévedtem, mert ennél sokkal érdekesebb ajánlatot tett.

Enikő, már akkor is a reklám szakmában ténykedett, külföldet is rendszeresen látogatva. Egy igazi single, aki a fitt alakját nem csak a rendszeres tornázásnak köszönhette, hanem a rendszertelen étkezésnek is. Amíg nem ismertem, addig azt gondoltam magamról, hogy nagyon pörgős emberke vagyok, de ebben is tévedtem.
Ő, a fenekét csak akkor tette le, amikor autót vezetett, vagy tárgyalt. Sokszor még ezt is egyszerre csinálta, de az elveihez ragaszkodott, mert mielőtt az ágyba kerültünk, előtte gondosan lenémította a mobiljait.

Agilitására jellemzően most sem kerülgette a témát, röviden vázolta a tényállást.
Azaz a januári, üzleti pangásra tekintettel, Alex, a közvetlen főnöke és a kolléganője, közös síelést terveztek a svájci Alpokban, amit még december elején anyagilag le is rendeztek. De Alex kisebb autóbalesete folytán meghiúsulni látszott a színvonalas kikapcsolódás. Enikő rám gondolt helyettesként, amitől válaszomkor még a hangom is elcsuklott.
Egy napot kértem tőle a rendkívüli szabadság elintézésére, de még aznap előszedtem a felszerelést, ami négy éve porosodott a garázs gerendázatán.

A harmadik útitársunk, Viktória látványa nagyra kerekítette szemeimet. Enikőtől kapott korábbi információ szerint, Viki túl van már a negyvenen pár éve. De minden elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy simán lehetne valamelyik kozmetikai termék reklámarca.
A hátközépig érő mahagóninál valamivel világosabb vörös haja ritkán fekete melírrel díszítve, babaarcú, sportos alakú, 170 cm-es magasságú hölgy, olyan élénk zöld szemekkel nézet rám a bemutatkozásnál, amilyennel még a divatszakmában töltött éveim alatt sem találkoztam.

Késő délután indultunk el, de az havazás miatt csak kevesen merészkedtek még a városi közlekedésben való részvételre is. Az 1200 KM-es utat váltó vezetéssel tettük meg. Az útviszonyok miatt, így is csak másnap délelőtt értünk a hotelhez. Többször is fel kellett szerelnünk a hóláncot.

Nem csekély meglepetés fogadott, mert jóval szerényebb helyszínre számítottam. A svájci Alpok sí turizmusa merőben eltért az általam megtapasztalt Szlovák és Osztrák síparadicsomok adottságaitól.

A 109-es és a 110-es szobákhoz kaptunk kulcsokat a recepción. A londiner után haladva egy táblát olvastam „family apartmans”. Ez vajon miben nyilvánul itt meg? A szobába lépve megvilágosodott a talány. A két szobát egy vastag hangszigetelt ajtó kötötte össze.

Az utazás fáradalmai és az ínycsiklandozó négyfogásos ebéd után, nem szívesen öltöttem volna fel a kezeslábast, a bakancshoz való lehajolásról már nem is beszélve. Szerencsémre a hölgyeim is a lazább program mellett voksoltak. Azaz a prospektusban szereplő tetőtéri wellness szint látogatásához öltöztünk át szabadidő ruhába.
A fürdő-szettel a kezünkben szálltunk ki a 5.emeleti, spa szinten.

Ami szem szájnak ingere, ott minden fel volt sorolva, a legalább 6 nyelvű tájékoztató táblákon. Jakuzzi, örvénymedence, automata-massage, manual-massage, aroma-sauna, infra-sauna, kondicio-hall, stb. Már csak félmeztelen, félvér, fürdető lányokat kívánhatott volna az, aki nem ilyen két nagyon kívánatos hölggyel érkezik, mint én.
Igaz csak sejtésem volt Viki alakjáról a szabadidőruha lazasága miatt. Bár inkább maradtam volna a feltételezéseimnél, mert amikor kijöttek az öltözőből igencsak kocsányon lóghatott a sok szépséget már látott szemem, mert először csak a szememmel és a tátott számmal követtem az elvonulásukat, ezért lemaradtam egy pár lépésnyire a csodálkozástól.
A nálam lévő törölközőnek máris hasznát vettem, mert az alhasi vérbőségem némi elváltozást okozott. Nehezemre esett a pillantásaimat máshol pihentetni, mint az utastársaim testén.
Végigjártuk a wellness lehetőségek tárházát. Még 10 percre a szolit is kihasználtam, mivel utoljára a múlt év márciusában voltam. Bár hármunk közül én voltam így is a legbarnább.

A fáradság még nagyobb erőt vett rajtam. A pancsolás ellenére egyikünk sem tudott ételre gondolni. Gondoltam kicsit majd nyomkodom a tv. Csatornákat, közben elolvasom az e-meil-ket, visszapontozok a „páratlanra”, azután beájulok reggelig.

Már megint tévedtem, mert a hölgyek másként gondolták. Meginvitáltak pezsgőzni. Nálam meg vörösbor volt a kerekes bőröndöm mélyén. Gondoltam, nem lehet nagy bajunk, ha a szőlőszármazékokat megkeverjük és némi jéggel lehűtjük. Beszélgetés közben kocka-pókereztünk, nagyokat nevetve a másik fuccs dobásain.
Enikőnek a fürdőzés utáni tusolás ellenére is kissé viszketett a bőre, amit szóvá tett. Persze kérdezés nélkül is ajánlottam, hogy bekenem a hátát. A nőcik pillantása találkozott és elmosolyodtak.

Enci elmesélhette Vikinek az általam szerzett intimebb élményeit is. Azt hogy a találkozásainkkor az előjáték részeként, illóolajos masszázsban szoktam részesíteni. Mert Viki a szemembe nézve megkérdezte, hogy az Ő hátát is bekenném-e? Természetesen, válaszoltam kissé elcsukló hangon. Rövid időre visszavonultam, amíg lazábbra vettük az öltözéket. Bár a válaszajtót addig sem csuktuk be. Rajtam boxer-alsó és ujjatlan trikó volt. Visszatérve, a lányokon lévő melltartó és tanga-bugyi látványától elöntött a forróság. Igyekeztem a kenegetésbe fordult masszírozás közben olyan beszédtémát választani, ami elvonja a figyelmemet a női testek látványa és érintése által keltett nemi vágyaimtól.

Az alkohol értágító és gátlásoldó hatása eloszlatta a pihenni vágyásunkat. Mikorra végig járattam ujjaimat Viki testén, már nagyon nehezen tudtam visszatartani az izgalmi állapotom mutatóját. Miközben hálásan megköszönték a közreműködésemet, Enci az ágyra intett engem és azt mondta, most Te következel. Eléggé meglepett, mert eddig soha nem volt ilyen intuíciója. Én igyekeztem a masszírozásuknál kerülni az intimebb, erogén zónák környékét. Azt hiszem, a lányok kicsit többet ihattak, mert nem tartották be ezeket a határokat.
Még valami meglepett, az amúgy sem hétköznapi élmények forgatagában. Mielőtt csatlakozott volna Viki, Encihez a masszírozásnak nem mondható simogatásomhoz, a csillárt átváltotta az éjjeli lámpák tompított fényére. Aztán az újait éreztem a nyakamon és a hátamon, miközben a combbelsőmet simogató Enci elnémult és félreérthetetlenül csókot váltottak. Mivel nem hittem a fülemnek, megfordulva beigazolódott a gyanúm. Akkor szembesültem azzal is, hogy időközben mindketten megváltak a melltartójuktól.

Korábban volt már alkalmam, egyszerre két hölgy kölcsönös örömszerzésében részt venni, Tihanyban egy kétnapos üzleti továbbképzés keretében. Nem is tehettem mást, mert túlerőben voltak és kénytelen volt megosztozni rajtam a két barátnő, akik csak pasit akartak, egymást nem igazán.

Viszont itt más volt a helyzet. Azt gondolom, hogy Ők nélkülem is jól tudták volna érezni egymást, de közben a férfitag befogadására is vágytak, úgy hogy közben fokozták egymás izgalmát.
Másnap 10 óra körül ébresztett a szükség. A lányok mélyen aludtak az ebédig. Persze délután már nem vettük elő a boxból a léceket. De megfogadtuk, hogy harmadnap korán kelünk és reggeli után azonnal igyekszünk a pályára. Így is történt, de azon az estén egyikünket sem kellett elaltatni.
Még négy ilyen akciós éjszaka élményével lettünk gazdagabbak a 10 nap alatt, de csak azért, mert a mikor idegenek nem voltak a jakuzzi-ban ill. a szaunákban akkor ott is kényeztettük egymást, különböző felállásban.
Bár látható helyen nem volt felszerelve kamera a spa szinten, de a személyzet tagjai a negyedik naptól feltűnő vigyorral képükön üdvözöltek.

Hamar eltelt a tíz nap kilenc éjszaka. Hogy lesz-e ismétlése vagy hasonló élményben részem kitudja.
Az ezotériával, a jóslással és a lélekvándorlás misztikumával 1988-ban kezdtem megismerkedni egy Emanulle művésznevű jósnő által. Akitől sokat tanultam. Többek közt azt mondta, minden megvan írva. Hagyni kell magunkat az élet forgatókönyve által élni. A végzete ellen nem tehet senki! A kihagyott élményeket nem pótolja a gondolat….

A cikket írta: Lakyluck

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Barátom..., ez most nem annyira:-(
Tetszenek a cikkeid, de ezt kicsit elnyújtottad.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: