újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Talán a születés pillanata!

Látogatók száma: 59

Valamit érzett, jó meleg volt, dom-dom forgott ide-oda, néha rugdosott próbálta erejét, hangokat hallott, kellemes hangokat máshonnan érzett nyomást, dom dom, gyüszmékelést szeretetet, dom-dom, félelmet nem, csak jó dolgokat, dom dom, időnként érezte, hogy valami máshonnan ritmikusan döfködi. Domdomdomdom, nem tudta mi az, csak azt érezte hogy jó. Ilyenkor az ő pici kis szíve is gyorsabban vert.
Egyszer csak vége szakadt ennek a végtelen nyugalomnak, érezte valami nagy változás lesz, domdomdomdomdom megváltozott minden amit addig érzett, fájdalmat érzett, mintha prés alatt lett volna, domdomdomdom, lüktető prés, nyomás nagyobb nyomás, a rémület kerítette a hatalmába a félelem, óriási nyomás, hatalmas fájdalom, szúró égető érzés a tüdőben az első levegő vétel, domdomdom fények, vakító fények, levegő levegő sírás. Megnyugvás meleg, újra érzékeli a megszokott dallamot, dom-dom--dom-dom. A kis fiú egy idő múlva vadul elkezdett keresni valamit a szájával, segítettek neki, megtalálta, puha volt és meleg, pici szájával ösztönei vezérlésével elkezdte szívni egyre jobban, ritmikusan, nemsokára érezte tette következményét, és elöntötte a pici száját az édes éltető nedű, nyelte vadul egészen addig míg csöpnyi szíve dobannása lelassult és elpilledt! Dom-dom-dom.

A cikket írta: bendeguz

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Bendeguz!
Ez is jó lett:-) Te érdekes szemszögből látod a világot! Ez jó!!! Csináld!!!!!!
Üdv,
Pinokkió

Köszönöm! Folyt köv, nemsokára jön a sündisznó, már a nyelvemen van, de nem szúr!
Szia Bendeguz!
Ez is jó lett:-) Te érdekes szemszögből látod a világot! Ez jó!!! Csináld!!!!!!
Üdv,
Pinokkió
Kedves Bendeguz!

Érdekes pillanat, bár nem teljesen így megy tapasztalatom szerint :) , de számomra az az értékes ebben, hogy (a nevedből ítélve) egy férfit érdekel a születés maga. Az a pillanat, ami sok szempontból mérföldkő minden résztvevőnek. Még a férfinek is. Hálás köszönet érte. :)

Üdv: Ailet
Nagyon érdekes volt ebből a szemszögből olvasva!

Köszönjük Bendegúz!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: