újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Születésnapi gondolatok...

2012. március 27. - Látogatók száma: 104

Talán nem véletlenül jöttünk el e bolygóra. Talán nem véletlenül vagyunk ennyien emberek, vándorok: egymásra utalva, és magunkra egyaránt. Én örülök, hogy köztetek lehetek. Üzenetet írtam Neked egy kőre, kívánom, hogy legyen szebb tőle a napod!

Az élet úgy működik, hogy emlékeztet arra, hogy ezen a Földön minden a Tiéd, de semmit sem birtokolhatsz. Az Élet ezen üzenetét ott találod a fűszálak zöldjében, a harmatcsepp lágy, friss érintésében, a kedvenc muzsikád elzendülő hangjain, és elérhetetlen kedvesed imádott szemében. A játszótéri fű zöldje egy egész életen át az emlékezetedben marad, és vissza tudod idézni, hogy milyen volt kerted harmatos pázsitján mezítláb lépkedni a kora nyári napkeltéken. Dalszövegek, dallamok egy sor töredékét sodorja partra tudatalattid vad tengere, amikor egy helyzet emlékeztet egy olyan alkalomra, ahol szintén jelen voltál, de ugye „hová is tűnt a tavalyi hó?” A régi szerelmek illatából sose elég. Beteljesületlen vonzalmak kínzó gyötrelmeitől pillanatokra még mindig képes lángra gyúlni a szíved.
Ezek az érzések mind veled voltak valamikor… Azóta távolabb álltak, de tekintetük vissza-visszaréved teremtőjükre: Rád. Ők a te gyermekeid, te szülted őket, és amíg ezen a Fölön élsz, felkeresnek majd.
Mit is tudnál még kívánni?
A tiéd itt minden! De ne akard birtokolni! Csitítsd a hatalomvágyó, gőgös tüzet, zabolázd meg mindenért nyúló kezed!
Ha nem érsz hozzá a jégvirághoz, nem törik szét! Ha nem fogod meg a pillangót, nem töröd el a szárnyait! Csak nézd! Szeresd csöndben! És ne kezeddel simogasd, hanem gondolataiddal! Akkor a tiéd lesz igazán. És ebben a kapcsolatban nem csak te leled majd örömöd, hanem ő is. Fordítva nem működik!

Ez volt a kőre írva, amit elrejtettem. :)

A cikket írta: Tinta

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2012. május 18. 11:35
Úgy látom ma jó napom van, csupa szépet, és jót olvasok. Gondolataid olyan formába öntötted amire azt szokták mondani: Irodalom! Gratulálok.
ui: Írj sokat:)
2012. március 29. 01:18
Köszönöm szépen! :)

Üdv nektek
2012. március 28. 12:00
Kedves Tinta!

Ezek csodás gondolatok! Köszönjük és boldog Születésnapot!

Pussz, Tündér
2012. március 27. 15:05
Szia Tinta!
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
Gratulálok!
Üdv, Pinokkió

Boldog szülinapot!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: