újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Miss Csador

Látogatók száma: 43

X

Miss Csador
Olvasom, hogy egy rendkívül fontos megmérettetésre nem Miss Hungary-t vagy egyéb királynőt küldtek, hanem az első udvarhölgyét, aki aztán alaposan leszerepelt, a döntőnek még a közelébe sem jutott el. A Miss Szuperhölgyet nem delegálhatták, mert időközben férjhez ment.
Mi ebből a tanulság?
1. A hölgyek elviselhetetlenül megcsúnyulnak attól, hogy férjhez mennek.
2. Hiába szépek, gyönyörűek, ha egyszer férjhez mentek, nincs többé karrier, tessék otthon maradni, és kiszolgálni a teremtés koronáját.
Volna itt néhány dolog, amit nem értek. Magyarország szépe ugyebár Magyarország szépe, és nem Magyarország legszebb hajadon lánya. Egy ilyen versenyen a szépséget díjazzák, nem azt, hogy valaki még nem fordult meg az oltár előtt.
Ha a hölgy csak úgy együtt él a pasijával, vagy akár egy futballcsapatra való pasival, az nem probléma. Férjhez menni tilos.
Sőt még azt sem értem, miért baj az, ha a szépségről már megjelent egy aktfotó. Miss Hungary-ról van szó, nem Miss Szűz Erényről.
Mikor lesz már egy olyan szépségverseny, amelyen a hölgyek kizárólag a szüzességet igazoló papír birtokában, és talpig csadorban vonulhatnak végig a kifutón?

A cikket írta: Müszélia

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Ez jó felvetés:-) és a zsűrié az első éjszaka joga...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: