újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Műtétre készülve

Látogatók száma: 31

Hát, nem vidám helyzet, de nekem mindig megvan a humorom bárhol, bármilyen helyzetben. Valahogy ez a társ soha nem hagy el. Ezért hála, mert talán ki sem bírnám a terheket olykor nélküle!!

Műtétre készítettek elő. Kisebb nőgyógyászati beavatkozásra. Mondták ne izguljak, ez "rutin" műtét. Mondtam:
-Az lehet , nekem az első és nem rutin, tanuló vagyok. Ráadásul őszi hűvös idő is van.
Nevettek a műtőben. Oda még a lábamon mentem be. Bizonyos járulékos betegségeim miatt nem lehetett előre elkábítani, így ott felhelyeztek a műtőasztalra, majd beszúrták az infúziót mellyel álomba ringattak, volna. Közben serte - pertélt ott jó pár ember is. A doki gondolta megnyugtat és oda jött megnézett, megnézte az infúziót, megkérdezte minden rendben van-e a beteggel?
A műtősök válaszoltak igen, és hamarosan aludnia is kell majd!!
Még mielőtt kiment , hogy újra bejöjjön bemosakodva feltett egy bugyuta kérdést hozzám:
- Kedves jól érzi magát?
Hát szétnéztem bár kissé révetegen, de azért válaszoltam:
-Doktor úr ebben a pozícióban, egy jól fűtött szobában édes kettesben egy üveg pezsgővel kutya jó lenne, de ilyen hidegben, ennyi ember előtt kutya ciki a helyzet.
A műtét megvolt. Sikeresen, ha ezt le tudom írni. Minden esetre egy ellenőrző vizsgálatnál, mikor behívtak mielőtt elhagytam a kórházat, a doki rám nézett és annyit mondott:
- Könyörgöm mielőtt megszólal és válaszolna valamire a beteg altassák el!!!!!!!!!!

Hát így jártam. De a műtét sikerült és én ebből is felépültem. Elpusztíthatatlan vagyok, főleg, ha nálam a fegyver a "Humor".
Tudom fel lehetne nőni és felfogni a dolgokat komolyan is, de ugyanúgy fáj egy seb ha nevetünk, mint ha sírnánk, akkor mit fárasszuk még a szemünket is. Nem?

A cikket írta: Divi Éva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Évi! Nekünk nőknek az élet valami hihetelen erőt kölcsönöz, amikor a legnagyobb szükség van rá akkor aztán főleg előjön! Pozitívan állunk mindenhez, mert muszály! Kitartás és előre nézés, ez az élet mottója, a múltat magunk ögött hagyjuk! üdv Orsolya
Teljes mértékben igazad van ... segít túlélni minden rosszat, ha az ember nem kesereg sokáig azon ami már el is múlt- igazi túlélő vagy tényleg !Örülök Neked itt az oldalon.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: