újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Tanulság

Látogatók száma: 16

Az életben minden tanulságot meg kell érteni, és ha tudod, el kell fogadni!!!

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, mit is tehetne.Végül úgy döntött, hogy bármennyire szereti a csacsit és nem bírna létezni nélküle, -az állat már öreg, és a kutat is ideje lenne már betemetni -nem éri meg már kihúzni a szamarat . Áthívta a szomszédokat, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, hogy mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán mindenki csodálatára megnyugodott.
Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba.
Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár, valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépést feljebb mászik. Ahogy a paraszt és a szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, amikor a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!
Az élet, mindenféle szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a tovább lépésre, ha nem temeted el magadba.
BÁRMILYEN PROBLÉMÁBÓL VAN KIÚT,HA NEM ADOD FEL!!!
RÁZD MEG MAGAD, LÉPJ EGYET FELJEBB
ÉS HIDD EL, BOLDOG LESZEL!!bambino666!!

A cikket írta: bambino666

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

mindent akarni kell!!!
Nagyon jó írás! Annyi a bibije, hogy ma már nem földet lapátolnak ránk, hanem sziklákat, és azt borzasztó nehéz lerázni.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: