újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Vadnyugat, vadnyulat, vagy amit akartok...

Látogatók száma: 11

Nekem kicsit más jellegű írásaim vannak, amik nem is annyira cikkek, mint inkább tárca-novellák. Azért néhányat naponta megosztok veletek, hátha tetszeni fog... Íme, az első...

Zénó felvette Magnum 44-esét és célzott. Cica hatlövetű koltja fordult kettőt ujja körül. Előbb elsült, majd füstölgött (magában). Az öreg Magnum csütörtököt mondott. Titinek a péntek (vagy a Péntek) szimpatikusabb lett volna.
- Csütörtökön nem érek rá! - mondta és a szőnyeg alá bújt. Zénó kacsintott és kancsalított, miközben jól meghúzta Vilmost. De miért nem a ravaszt?
- Találkozunk Philippinél! - mosolygott rá Cica, majd kifolyt a szeme. Az ott egy csont! Látom a lábát belülről. Szürke. Szivárog a vére. Pedig elsütötte! És mégsem égett oda. Zénó egyre bárgyúbban mosolygott. Forogni kezdett vele a világ. Elájult!
- Kihívom a mentőt. - mondta Titi és fekve maradt a szőnyeg alatt. Cica elvette Zénótól a Magnumot, s rányomott... "egy hosszú, hűvös csókot". Az ő kezében még ez is elsült. Cica véres lábán és homlokán végig folyt a veríték. Öreg műszerész volt. Kár, hogy szivárog az agya. Egyedül maradt.
- Te véres kézfejű Fejenagy...! Gyere, bújj ide hozzám! - kukkantott ki Titi a szőnyeg alól. Mosolya oldani kezdte Cicát, mint valami oldószer. A fiú olvadozni kezdett. A jégcsapok eltűntek a szívéről, meg... mindenhonnan. Ő volt az első Titi, aki sohasem verte át, nem csapta be és nem használta... ki!
- Ne urinálj, szívem! - vonta meg Cica a vállát. És tátva maradt a szája. Közben "Bubo-cupropenis"-ek szálltak el fejük felett. Cica ismét kidugta kezét... a Magnumért, amellyel hosszú, hűvös és... bűvös csapást mért Titi halántékára. Majd egy vastag, kemény, fekete tárggyal magához nyúlt és végleg kinyúlt. Zénó ekkor felnyitotta szemét és körülnézett.
- Hát ezek? - kérdezte. Aztán jött a szemetes kocsi és az etnikum felseperte a maradványokat. Csurig voltak a fegyverek és a tollak. A töltények még a "hüvely"-t sem hagyták el!
- Most mi lesz? - néztek össze kérdőn. - Vadnyugat, vadnyulat, vagy amit akartok!...

A cikket írta: gyaloggalopp

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: