újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Félelem

2010. április 7. - Látogatók száma: 287

Azt mondják a diabetes népbetegség és, hogy lehet vele együtt élni. persze, mindez igaz. De mi van a legnagyobb tabu témáról? A szexről. Az orvosod nem mondja meg, hogy mit és hogy ha cukorbeteg vagy. Egy 10 éve cukros lány, hogy nyílhat meg a szexben????

Mindenkit hajt a vágy. Talán nem is kell a mai világ mellett, arról beszélni, hogyan kell szeretkezni. De mi van ha diabeteses az egyik fél, ráadásul a nő.
Bevallom elég nehéz találni olyan társat, akit nem zavar, hogy cukorbeteg vagyok. De sokévi keresgélés után megtaláltam. De vajon ő tudja-e, hogy ki vagyok én, és elfogad-e majd a velem együtt járókkal. Mert bizony sok buktató van a szexben is ez miatt.
Az első eset, amikor minden szép és minden tökéletes, de valahogy még sem jutottam el a csúcsra. Alig éreztem már magamban erőt, amikor csak annyit tudtam mondani, hogy valami cukrosra van szükségem, mert mindjárt elájulok. Rettentő rosszul éreztem magam. Milyen befejezése ez egy romantikus estének? Megváltozott az arcom és megkérdezte gyenge hangon, hogy mi a baj? Elmondtam, hogy kellemetlenül éreztem magam, hogy abba kellett hagynunk és hogy ha épp szeretkezni szeretnénk, akkor előtte nem egy heves csókolózás közepette zuhanunk a párnák közé, hanem nekem még meg kell mérnem a vércukorszintem. Zavartam rám mosolygott és azt mondta: "nem baj, legalább tudom, hogy olyankor biztos jól vagy és nem kell idegeskednem azon, hogy rosszul leszel-e a legszebb pillanataink alatt. - És tudod, hogy mi ebben a legjobb?" Nem értettem mit akar mondani. -"Az, hogy ettől még jobban kívánlak" És azzal a lendülettel, hogy ezt kimondta szenvedélyesen letepert az ágyra. Akkor érzetem azt, hogy ez nem lesz köztünk gát. Szeret, így is.
Aznap éjjel közelebb kerültünk egymáshoz és egy olyan szeretkezésben volt részem amit azóta rengetegszer megismételtünk.

A cikket írta: jgaboca88

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. április 14. 14:02
Minden betegséggel tudni kell együtt élni. Neked sikerült, és a párod is elfogadja. Jó olvasni az ilyet.
2010. április 12. 21:07
Látod ez nekünk, egészségeseknek eszünkbe sem jut! Köszönöm, hogy megosztottad velünk!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: