újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mindig kell egy barát

2009. december 13. - Látogatók száma: 1 282

Egy igazi jó barát önzetlenül mindent megoszt veled. És erről az önzetlenségről folyamatosan tanúbizonyságot is tesz, sőt, még ő is élvezi, hogy boldoggá tehet téged barátságával.

Két hónapja fejeződött be a házasságom végleg, hál’ istennek. Elég volt a 26 évnyi sínylődésből, most nem részletezem Nektek miért volt iszonyú. Gyermekeim is támogatták döntésemet.
Válás után barátnőm, Marcsi volt egyetlen támaszom- gyermekeim vidékre költöztek, ritkán találkozunk, csak telefonon beszélünk, így nem tudtak mellettem állni, ha épp társaságra volt szükségem.
Marcsi megígérte, mindenben támogatni fog, hozzá bármikor mehetek vigasztalásért. Kulcsot is adott, hogy, amikor magam alatt vagyok a magánytól, nyugodtan menjek fel hozzájuk.
Egyik nap, miután a volt férjemmel sikerült telefonon jól összevesznünk, újra kibuktam. Nem volt kérdéses számomra mit tegyek, vettem a barátnőm lakáskulcsát, és elindultam hozzá, hogy kipanaszkodjam magam a vállán.
Nem szoktam csöngetni, egyből nyitom az ajtót, mintha haza érkeznék- barátnőm kért erre, mondván úgysem történik itthon semmi, ami előttem titok volna.
- Szia Marcsi! Itthon vagy? – szóltam, miután beléptem.
Nem felelt senki, gondoltam biztosan alszik. Beléptem a szobába, mit mondjak meglepő látvány fogadott. Marcsi éppen férjét kényeztette. Nyelv játékával izgatta István egyre növekvő férfiasságát.
Gondolhatjátok mit éreztem. Kellett nekem csak úgy berontanom. Azt sem tudtam hirtelenjében, hogyan reagáljam le a látottakat.
Nem kellett sokáig agyalnom, Marcsi és István oldottak a helyzet adta kellemetlenségen.
Felálltak és magukkal ragadtak.
-Gyere, majd mi jókedvre derítünk. – mondta Marcsi.
Szólni sem tudtam, István már csókolgatta is a nyakamat. Hát persze, hogy elolvadtam egyből, hónapok óta nem ért hozzám férfi. Képtelen voltam ellenállást tanúsítani. Az első másodperctől élveztem a kényeztetést.
Míg István csókolgatott, Marcsi lefejtette ruhámat, és simogatni kezdett. Az ágyhoz vezettek, ott folytattuk egymás felfedezését. Szó szerint felfedezés volt, mindketten kiéhezve járták körbe testem utolsó négyzetcentiméterét. Csak élveznem kellett, nem hagyták, hogy én is bevessem magam. Kényeztetni akartak, nem pedig munkába fogni. István a felső testemet szeretgette, Marcsi a lábaim között időzött el. Eddig még nem engedtem nőt ilyen közel magamhoz. Nagyon ügyes volt a barátnőm, tisztában volt azzal, hol és hogyan tud szenzációs élményben részesíteni. Mikor látták rajtam, hogy teljesen beindultam, helyet cseréltek. István belém hatolt kőkemény péniszével. Szinte transzba estem, hiába, ki voltam már éhezve rendesen. Marcsi eközben nyelvével a melleimet, kezével a csiklómat izgatta. Közelebb húzódott, majd fejem fölé térdepelt, hogy nyalogathassam. Nem kellett sok idő, ilyen élmény rengetegbe szinte azonnal orgazmusom lett. Ezután cseréltünk Marcsival. Neki is hamar megvolt, aztán közösen orálisan Istvánnak estünk. Hangos nyögdécselések közepette jutott el a csúcsra, és szökőkútként buzgott nyelveinkre a kéj nektárja.
Mindhárman élveztük az együttlétet, megegyeztünk, hogy máskor is megteremtjük az alkalmat a hármas szexre.

A cikket írta: Vicus

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2017. május 30. 16:07
Tökéletesen megfogalmazott és nagyon jó kis történet!! :-))
Nagy élmény lehetett!!
2010. szeptember 25. 08:33
Hát igen, érdekes. Bár a magam nevében azt mondhatom, nem vagyok prűd, de valahogy a páromat nem tudnám megosztani még a barátnőmmel sem. Hiszen szeretem, szeretjük egymást, és rám törne a féltékenység, ha más nő hozzá érne... Lehet, hogy nem vagyok elég nyitott????
2010. augusztus 17. 00:10
hát,érdekes szitu...
 
2010. április 23. 19:52
Hoppá! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: