újabb események régebbi események további események
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szülinapi ajándék, avagy hármasban szép… …vagy négyesben?

2010. április 22. - Látogatók száma: 10 960

Férjemmel tíz éve élünk harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatban, értendő ez a szexuális életünkre is. Nyitott kapcsolat a miénk, és ez nem azt jelenti, hogy mindenki fűvel fával… Egyszerűen csak meg tudjuk beszélni, kinek mi a jó, mit szeretne, mire vág

Most már csak ki kellett találnom, hogy mi legyen a meglepetés tárgya. Jöttek mentek a gondolatok, a szerepjátéktól a swinger klubig, de egyik sem az igazi. A metrón jött a felmentő ötlet, mikor is elmélyült újságolvasás közepette rázattam magam, egyik állomástól a másikig. Az egyik megállóban, felpillantottam az újságból és kinézve az ablakon, olyasmit láttam, amit még sosem. Engem is meglepett, pedig én harcedzett vagyok e téren. Mégis ahogy elnéztem a két tizenhat éves forma lányt, ahogy önfeledten csókolóznak a peronon, tudomást sem véve a többi utasról… Körbenéztem, vajon látja-e más is. Ha látták is, nem adták jelét, sietősen ment ki-ki az útjára. Ennyire magas lenne a szexuális kultúránk, méláztam, de nem sokáig, mert kisvártatva felderült az arcom. Megvan. Ez az. Tudtam Ádámról, hogy, mint minden férfit őt is nagyon izgatja a szex hármasban. Amikor két nő kényeztet egy férfit. Tényleg, m’ért nem jutottunk mi még el idáig? A gondolat elől én sem zárkóztam el, hisz engem is felizgat egy szép nő látványa, egy gömbölyű mellekre feszülő top, vagy egy hosszú combokon ringó kerek popsi. Megvan tehát a nagy ajándék, de újabb probléma merült fel és nem is elhanyagolható. Ki legyen a harmadik? Gőzöm sem volt róla, honnan akaszthatnék le egy bevállalós lányt, napokon belül, aki azért megbízható is egyben. Lázasan törtem a fejem, ki jöhetne szóba. Aztán hirtelen leesett… a legjobb barátnőmre, aki egyben a kolléganőm is, eddig nem is gondoltam, pedig nap, mint nap együtt vagyunk és hát mindent ki is tárgyalunk, amit kell és lehet, ahogy jó barátnőkhöz illik. Azt az egyet nem tudtam róla, hogy vajon hogyan viszonyul a hasonló neműekhez, de ebédnél óvatosan kipuhatoltam. Mikor, mintegy mellékesen megkérdeztem, mit gondol az egy férfi két nő felállásról, még a szeme sem rezdült, úgy vágta rá. Miért is ne, ha jó nekik, csinálják. Innen már könnyű dolgom volt. Délutánra megszerveztem tehát a szülinapi bulit, és kértem a barátnőmet, hogy egy kicsit később érkezzen, hagy legyen valóban meglepetés. Én legalább olyan izgatottan vártam a napot, mint a férjem.
Aznap lázasan készülődtünk, mert ez ugye mégsem mindennapi esemény. Korán hazamentem és estig sürögtem, szinte megállás nélkül. Főztem, vasaltam, porszívóztam, ahogy egy feleségnek kell, majd elkészülve, magamat is elkezdtem renoválni. Hajmosás, smink, szőrtelenítés, és egyebek. Kívánatos akartam lenni, és most már nem csak a férjemnek, hanem egy másik nőnek is. Az érzés új volt, de kellemes. Máris ezer hangya rohangált az ágyékom táján. Elméláztam, vajon milyen lesz az érintése, a bőre, a haja, a mellei, vagy az ajka… mellbimbóim jelezték, hogy tetszik az ötlet. Gyorsan abbahagytam, mert nem akartam felizgulni. A lakás, a kaja elkészült, én elkészültem, jöhet tehát a vacsora.
Azon az estén mindketten nagyon izgatottak voltunk, de volt is miért. Ő is várt valamire, meg én is. Csak nem egészen ugyanarra. Tudtuk, hogy valami még hátra van. Egy meglepetés. Nem gondoltam azonban, hogy ez számomra ugyanolyan váratlan lesz, mint számára. Elfogyasztottuk a vacsorát, halk zene szólt, kellemesen éreztük magunkat egész este. Tizenegy felé járhatott, mikor csengettek. Maradj csak, mondtuk mindketten. Ez furcsa volt, mert én akkor még nem sejtettem, ő miért akar ajtót nyitni. Így mindketten a bejárati ajtóhoz mentünk és kinyitva egy pillanatra elakadt a hangunk. Két nő állt ugyanis az ajtóban. Ekkor senki nem értett semmit. Vajon ki mit szervezett itt keresztbe? Kiderült, hogy Ádám önállósította magát és ő is beszervezett egy leányzót magának. Ez aztán meglepetés volt a javából. Mindkettőnknek. Nem is beszélve az ezt követő éjszakáról. Hajnalig tartott az ágyjelenet. Örömmel fedeztük fel egymás testének minden titkát. Illatok, domborulatok és hajlatok, sóhajok és sikítások. Lihegések, majd ájult ernyedtség, aztán az újabb vágy és ismét a kielégülés. Férjemnek azt hiszem valóban életre szóló élményben volt része, hiszen volt, hogy kettő helyett három nő kényeztette egyszerre. Reggel, miután a lányok elmentek, még egyszer boldog szülinapot kívántam neki, miközben mosolyogva néztem rá, de nem szóltam semmit. Értette. Azt mondtad, én is választhatok valami ajándékot. Hát persze kedvesem, mondtam neki, miközben hozzábújtam és átöleltem a derekát. Nemsokára nekem is kerek évfordulóm lesz ám, gügyögtem, miközben huncutul néztem rá. Hatalmas szemeket meresztett. Vártam mi lesz a reakció. Csak nem… Csak nem arra gondolsz?...

A cikket írta: lori139

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. december 17. 23:57
Tisztelt Cikkíró!
Mint a swinger magazin főszerkesztője ámulattal és bámulattal olvastam a cikket, és amikor megláttam, hogy egy férfi írta, máris biztos voltam benne, hogy ez csak a képzeletben születhetett meg és semmiképpen nem a valóság, hiszen 5 éve foglalkozom a témával és párok szexuális életének színesítéséhez partnerkereséssel, de még egyetlen egy szóló hölgyet sem sikerült párhoz csatlakoztatnom, nemhogy egyszerre kettőt! :-)
A másik amit kiemelnék, hogy gondolj bele, hogy három nő mennyire unatkozik egy férfi közreműködésével, még akkor is, ha a hölgyek egymással is játszadoznak! Képtelenség amit írtál! Vágyálom! De ne akard megélni!
2010. szeptember 13. 16:03
Hát nem vagyok egy prüd emberke.DE!!!Szerintem ha két ember feltétel nélkül szereti egymást akkor el sem birja viselni ha valaki más ér hozzá vagy a párjához.Mi a párommal 10 éve vagyunk együtt imádjuk a szex minden formáját és 100%ban kielégitjük egymás vágyait.De persze akinek más az életfelfogása az másképp is tesz.Mindenki tegye ami jol esik neki ha biztos abban hogy ezzel nem teszi tönkre a párkapcsolatát.
2010. augusztus 3. 15:37
Hát legyen 2 pasi :)
2010. június 20. 21:34
Kedves Fórumozók és Cikkíró!

Ötödéves pszichológia szakos hallgató vagyok és a nyár folyamán írom szakdolgozatomat, melyben a párkapcsolatokat szeretném vizsgálni különös tekintettel a nyitott kapcsolatokra, ami a párkapcsolatok kutatásának elhanyagolt területe. Célom, hogy objektív módon megismerjem a nyitott kapcsolatok jellegzetességeit, és feltárjam a különböző típusú párkapcsolatokban megélt élmények, érzések közötti különbségeket és hasonlóságokat. A kutatáshoz kérdőíveket használok fel, melyekben a párkapcsolatokra vonatkozóan teszek fel kérdéseket. Természetesen a válaszadás teljesen anonim.

A tesztsor az alábbi linken található:
https://spreadsheets1.google.com/viewform?formkey=dFU0RENaNzhqVUpsb0d4VHY0MFlUcmc6MQ kitöltése körülbelül 30 percet vesz igénybe!

Az eredményekről a következő oldalon lesznek információk: http://pudingocska.com/kutatas/.

Nagyon hálás lennék, ha hozzájárulnál munkámhoz a tesztek kitöltésével! Előre is köszönöm!

Horváth Flóra
2010. április 27. 17:49
Hát nekem, valahogy nem jönne be ez a fajta szex. Ugyanis nekünk ezek meghitt szerelmes pillanatok. Valamint ami az enyém az az enyém. Beszélgettünk már mi is ilyenről, de azt mondta ha belemennék, tudná hogy valami nincs rendben; mert ismer. Számára olyan lenne, mintha elengedném, és nem bánnám, hogy mással is szeretkezik; vagyis arra gondolt, hogy akkor lennék benne ilyenben, ha már nem szeretném. És jól gondolja.
2010. április 26. 13:11
Jó a cikk. Kicsit irigykedve gondolok bele, hogy vannak ilyen nyitott feleségek is. Több alkalommal probáltam célzást tenni a páromnak, hogy nem lenne ellenemre egy próba, de nem találtam megértő fülekre:((((
Nyitott a cikk vége, kiváncsi lennék, hogy a következő kerek évforduló hogyan zajlott, feltételezhetően nem kettesbe. Ha már megtörtént, arról is örömmel olvasnánk.
2010. április 26. 11:27
Nos?
2010. április 26. 11:25
Szia!
Milyen érdekes ez. Direkt úgy fejeztem be, hogy többféleképpen is értelmezhető legyen az utolsó mondat. Én legfőképpen arra gondoltam, hogy a pasi attól tart, hogy a leányzó majd még egy pasit akar a buliba...
Üdv
2010. április 22. 18:00
Hogy érted ezt???... és mi tart vissza??... kérdezem huncutkásan?
Látom nagyon beleél(t)ed magad. Csak így tovább...
2010. április 22. 15:16
Köszönöm Judit, nagyon kedves vagy!
Lóri
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: