újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Sofőrszolgálat a 85-86-ban

2010. május 11. - Látogatók száma: 484

Ez a történet a rendszerváltás idejére tekint vissza, amikor még nem kft, és bt, hanem gmk-ba tömörültek a plusz jövedelemre vágyó emberek.

22-24 évesen a barátaim révén, a szó legszorosabb értelmében besegítőként csöppentem bele egy érdekes elfoglaltságba.
A sofőrszolgálat többrétű szolgáltatás volt. Azok a szórakozni, de alkoholt nem feltétlenül fogyasztani szándékozók vették igénybe, akik időközben mégis elhajoltak és az autójukat nem akarták a mulatás helyszínén hagyni.

Talán nem volt véletlen, hogy ezt a szolgáltatást többnyire középkorú hölgyek vették igénybe.
Abban az időben egy új fogalom kapott szárnyra, amely a korábban „felső tízezerként” közismert emberek táborához csatlakozó „ újgazdagok „ hirtelen meggazdagodók csoportját jelentette.

Budapesten nyugati gyártmányú autó magyar rendszámmal ritkább volt, minta szőke roma. Többnyire a sztár autó az orosz gyártmányú zsiguli, későbbi nevén lada, 10 féle változata volt. Nekünk akkor éppen skodánk volt, de én motorozni szerettem inkább.
Bár elég frissnek számított a hivatásos jogosítványom, de a fő - és mellékállásomban is naponta 10 különböző típussal kellett közlekednem. Így magabiztosan vállaltam a barátom felkérését, amikor a sofőrszolgálatba invitált.

Ezek a feladatok főként a hétvégére estek, amikor még szombaton is előszeretettel dolgoztak. Mobiltelefon nem lévén 2 fő mindig az irodában tartott ügyeletet tartalékosként. Először nem értettem, hogy mi az értelme bonyolítani a életet, ahelyett hogy taxival mennének el bulizni és onnét haza. De, hamar ráeszméltem , hogy nem csak anyagilag érdekes ez a nem hétköznapi ténykedés.

Sárváryné megrendelésére vasárnap 01: 00-ra kellett megjelennem Óbudán egy Lajos utcai vendéglőben, ahová Laci haverom vitt el a szolgálati autóval. De jelezte, nem jön majd utánunk, hogy visszahozzon, mert ez hosszabb furikázás lesz, több helyre is belátogat még a társaság.
A főpincér a kerthelyiségbe vezetett, ahol egy tízfős társaságban ülő, nagyon dekoratív, 40 éves körüli hölgyhöz irányított. Bemutatkozásom után kaptam egy Lada kulcsot és némi instrukciót Emma asszonytól. Javaslatára ittam egy kólát és megkerestem az étterem melletti utcában parkoló sötétkék, TY rendszámú, lada 1500s-t.

14 éves korom óta jártam robogóval, később nagy motorral Budapest utcáit, így a főbb utak nevei és megközelítése nem okozhatott problémát.

Negyed órája hallgathattam az autórádiót, amikor a közeledő társaságban megismertem a megbízómat.
Öten indultunk el a Raktár utcába és a Bogdáni útra, ahol egy - egy utastól búcsút vettünk. Mellettem ülő Emma asszony utasítására a Leányka utca felé vettem az irányt, ahol kitettük az utolsó utast. Nagy kő esett le a szívemről, mert eléggé illuminált állapotban lévő nagydarab nő, csuklott. Attól rettegtem, hogy a kocsiba vagy a nyakamba üríti a gyomra tartalmát.

Laci kollégám prognózisa nem igazolódott be, mert a társaság nem folytatta más helyszíneken az ivászatot. Még kettő óra sincs, és már robogtunk Kispest irányába, ahová az utolsó utasítás szólt. Emma asszony különböző kérdéseket tett fel a munkámmal és a családommal kapcsolatban. Közben felém fordulva irányított, miután lekanyarodtunk az Üllői útról.
Néha odapillantva az utcai lámpák fényében alapos belátást engedett a hasa középig dekoltált fekete ruhája.
Nagyon jó karban lévő negyvenes Nő megindította a fantáziámat. Ha az első randevúja sikerülhetett, akkor velem egykorú fia is lehetne. Persze, Én nem tettem fel kérdéseket.
Egy kisebb utcába kanyarodva megállásra intett egy magas kovácsolt vaskapu előtt. A kiskapun belépve belülről nyitotta ki a nagykaput, amivel szemben lévő a garázsba intett. A kapukat bezárta, a garázst belülről velem záratta be és megkért, hogy a csomagtartóban lévő aktatáskáját meg egy szatyrot vigyem utána.

A szuteréngarázsba még egy autó lazán beférhetett volna, de belépve a nappaliba, három autónak is kényelmes parkolásra alkalmas hely akadt volna.

Nem akartam alkalmatlankodni, indulni szándékoztam, de Emma asszony határozottan hellyel kínált, hogy ne vigyem el az álmát és megkérdezte, hogy mit innék.
A nemrégiben befejezett sorállományú katonai szolgálatom előtt egyáltalán nem fogyasztottam alkoholt, de a bajtársi összetartás, a kimaradások alkalmával megszoktatta velem az erős rövid italok és a sör keserű ízét is.
Arra könnyebben tudtam volna válaszolni, hogy mik azok a hárombetűs italok, amivel ne kínáljon. Nem a bor és az Uzo, hanem a tej és a víz nem lett volna kedvemre való azon a nyári hajnalon.

Odalépett mahagóni szekrénysorhoz, amiben beépített hűtő, felette bárszekrény volt. Ha jól láttam dupla me**xát töltött jéggel. Felém nyújtotta és azt mondta, neked mostantól Emi vagyok, ha kettesben leszünk. Zenét kapcsolt, a hűtőre mutatva javasolta, hogy töltsek neki is mire visszajön. Töltöttem, de a jégnek még nem volt ideje elolvadnia, mert Emi hamar visszaért.
De nem a fekete ruha, hanem egy barack színű köntös fogta közre a testét. A feléje nyújtott italba belekortyolt, majd közelebb lépve a a fejemet magához húzta úgy, hogy az ajkaink összetalálkoztak.

Az elfogyasztott ital és a szituáció forrósággal öntött el. A poharakat az asztalra tettük és újabb ízelítőt vettünk egymás nyelvtechnikájából. Közben Emi kihúzta a nadrágomból az ingemet és kibújtatott belőle. Azután a nadrágomat fejtette le rólam. A köntösének kötőjét meglazítva elém tárult a fedetlen teste.
A mögöttem lévő ülőgarnitúrára lökött és a fejét az ölemre hajtotta. A markában szorultságom gyors kitöréshez juttatott. Kis idő múlva Emi felállt, kezemnél fogva a hálószoba francia ágyához vezetett, ahol hanyatt dobta magát és a bimbójára illesztette a számat. Hosszan élvezte a ujjaim és a nyelvem kényeztetését.

Emi az első szenvedélyes nő volt az életemben, aki nagyon tudta, hogy mit akar és, hogy mi jó nekem.
Már pirkadt, amikor megnyugodva elszenderedtünk.
10 felé tértem magamhoz, de már egyedül voltam az ágyba. Csakhamar meghallottam a kávéfőző jellegzetes hangját. Mire visszaértem a wc-ről, Emi tálcán szervírozta a frissítő nedűt.
Nagyon jól éreztem magam, de mégis fura volt a szituáció. Tegnap ilyenkor még azt sem tudtam, hogy ki az a Sárváryné. Nagyon megköszöntem mindent. A búcsú puszi mellé kaptam egy borítékot is, miközben megkérdezte: Kérhetlek téged máskor is? Mosolyogva bólintottam és kiléptem a kapun.

Két, három hetente kérte a személyes szolgáltatásaimat, fél éven keresztül. A skodámat Ladára cseréltem, igen az Ő ladájára , mert vett egy W.Golfot.
Aztán egy jól sikerült éjszaka után reggel nem engedett el egyből, hanem közölte, hogy hosszabb időre külföldre távozik. Egy magányos idős rokonához költözik ki Zürich-be, akinek nagyon leromlott az egészségi állapota.

Tizennégy év múlva futottunk össze a Budai várban. Egy nála fiatalabb férfi oldalán sétált, aki németül beszélt hozzá. Nem ismert meg, mert az arcszőrzetem és a napszemüvegem eltakart. Én meg nem erőltettem a dolgot, mert a kis családom társaságában éveztük a várjátékokat és a kirakodó vásárt….

A cikket írta: Lakyluck

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 23. 23:26
:)
2010. május 11. 21:39
Igen tettszetős!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: