újabb események régebbi események további események
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Eperke

2010. április 18. - Látogatók száma: 503

Itt a tavasz és érik a kedvenc gyümölcsöm az eper. Ráadásként dúlnak bennem a hormonok így megleptem a páromat egy kis előjátékkal.

Nem élünk még teljesen együtt így könnyű volt megoldanom, hogy előkészítsem a terepet. A hálószoba közepére betettem egy széket, úgy, hogy az ágy felé nézzen. Előtte feldaraboltam a nagyobb epreket és bekészítettem egy tányérkába.
Délután, amikor még mindketten dolgoztunk, írtam neki egy sejtető sms-t. Hogy ma meglepit készítek neki; egyből valami sütire gondolt vagy vacsira, mert nagyon szereti a pocakját; nem is gondolta mi vár rá aznap éjjel.
Amikor megérkezett este, az ajtóban egy szenvedélyes csókkal üdvözöltem, ekkor éreztem, hogy dúl benne is a vágy. Mondtam neki, hogy üljön le a székre és várjon egy pillanatot hozom a meglepit. Az ajtó az ággyal szemben van, így könnyen a háta mögé tudtam lopózni. Gyors kimentem a fürdőbe és magamra öltöttem egy pici szoknyácskát, amit az ember nyáron a strandra használ, hisz ha ki van a feneke úgyis a fürdőruci villan ki alóla. Amikor beléptem a szobába háttal ült nekem. A kis asztalra letettem az epres tányért, majd megkértem tegye hátra a kezét a szék támlája mögé. Egy kék selyemsállal megkötöztem a kezeit. Megkérdezte ugyan, hogy miért de nem ellenkezett amikor azt mondtam neki ez a meglepi része. Erre azt mondta, "akkor azt hiszem rád kell bíznom magam". - helyesen gondolta.
Bekapcsoltam egy kis halk zenét, amire jól lehet a csípőt rázni és máris ott termettem előtte. Láttam, hogy tetszik neki, tekintetében a vad tüzes férfit láttam aki legszívesebben most rögtön magáévá tenne.
Kis cselesen oda-oda toltam a fenekemet a szerszámához és éreztem, hogy majd szét durran a farmernadrágban. Ekkor letérdeltem elé és szép lassan kigomboltam a nadrágját, majd elővettem hatalmas, merevedő péniszét. Odanyúltam az epres tálhoz és kivettem egy darab hideg epret. Felét csókolózás közben átadtam neki, a másik felét a pedig jól összerágtam, és mielőtt lenyeltem volna a számba vettem férfiasságát. Ahogy az eperpüré beterítette a kívánatos rudat egyből elkezdtem leszopogatni róla, annyira ízlett, mint még eper addig soha. Megettünk így egy kis tányér epret, közben, amikor már nem bírtam magammal, és Ő is nagyon fészkelődött háttal neki beleültem a kemény epres csodába. Majd amikor hallottam, hogy már majdnem elmegy, mert ennyi idő után már meghallom, amikor a csúcs közelében van; gyors leereszkedtem a térdei közé és számba vettem, mielőtt elment volna. Számban az eper és mellé az édes nedű ahogy elönti a számat a legfinomabb eperturmixot készítette el nekem. Ezután kilépett a szófogadó jófiú szerepéből; és a lazára hagyott selyemsáltól megszabadult. Elkapott nagy hévvel és feltett az ágyra négykézláb, Ő pedig az ágy elé állt és análisan behatolt, majd ahogy szokott lenni én is elélveztem (aznap este először). Majd különböző pózokban, amiket mindketten kedvelünk folytattuk a vad szexet. Feltettem a nyakába a lábaimat, imádja mert közben paskolhatja a fenekemet, nekem pedig azért az egyik kedvencem mert jó mélyre beteszi a szerszámát.
Több órán át szeretkeztünk így, és amilyen sikere volt, valószínűleg máskor is bevetem.

A cikket írta: jgaboca88

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: