újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Ki minek mestere?!

Látogatók száma: 326

A férfinak elég annyi, ha meg lát egy női mellet. Ellenben a nő azt szeretné, ha csábosan nézné a férfi, érzékien csókolná, érintése habkönnyű és akár orgazmusig simogatná. Hogyan lehet ezt közös nevezőre hozni?!

A férfi a teremtés koronája, épp ezért őt egyetlen cél vezérli: - a párzás. Genetikailag kódolt, ezért állandóan hajtja a vadász ösztön. Persze vannak, akik ezt némiképp kordában tartják.
1. Van aki a wc-n nézegeti a pornó újságot, miközben alkarjával izomfejlesztő gyakorlatokat végez. :)))
2. A másik fele csak nézelődik, kacérkodik és mikor haza ér, neki esik a párjának és kiéli rajta az elképzelt szexuális vágyakat.
3. Egy részük pedig az, aki nem adja fel a párkapcsolatát, de lecsap minden röpködő legyet.
A nő persze hűséges társra vágyik. Hogyan érheti el? Mivel ismerjük az alap típusokat így könnyű megállapítani, hogy az adott típust mivel lehet kordában tartani.

Az 1. típussal könnyű a dolgunk, mert neki elég egy szexis ruha, esetleg fehérnemű és gerjeszthető.

2.típussal érdemes erotikus filmeket nézni, változatos helyszíneket, pózokat alkalmazni, így nem máshol fogja keresni az új ingereket.

3. típus a legrosszabb, mert bármit tehetünk, akkor is el fog járni más nőkhöz. Tehát vagy megbékülünk ezzel, vagy szakítunk vele.

Ha ezekkel az alapvető dolgokkal már jól boldogulunk, meg kell ismerjük önmagunkat! Ez a legfontosabb! Sok nő azt sem tudja, hogy neki éppen mi lenne a jó, akkor hogyan várhatná el, hogy partnere felizgassa?

1. gátlásos vagyok, a hagyományos pózokat kedvelem
2. már tudom, hogy hol vannak az erogén zónáim, de nem tudom irányítani a partnerem
3. nimfomán vagyok és bárkivel jól érzem magam, mert tudok irányítani és ha kell saját magamat is kielégítem.

1. ő az, aki nem beszél szexről a környezetével. Beletörődik abba ami van. Nem is érdekli milyen lenne, ha jó lenne. Őt nem lehet megváltoztatni csak, ha neki van rá igénye, de ez hosszú folyamat. Sok türelemre van szükség és persze az ő maximális elszántságára. A testet először meg kell tanítani különböző külső hatásokra, érintésekre, mozdulatokra. Ezt követi a beidegződés, a gátlás oldódása. Majd az érzelmek észlelése, figyelése, irányítása.
Sok nő elítéli a maszturbációt, pedig ez az igazi módja annak, hogy egy nő megismerje saját érzékeny pontjai. Többen abban a tévhitben vannak, hogy csak a csikló izgatható. Ezt sajnos sok férfi is így gondolja, holott ez nem igaz.
Elárulok egy titkot! A nő minden porcikája egy erogén zóna! A szemöldöktől kezdve, az ajak, az áll, a fül, a nyak stb. Sorolhatnám az összes testrésze egy eleven erogén zóna! De!!!!! Ez egy nagyon érzékeny hangszer, mellyel nagyon finoman, érzékien kell bánni, hisz akkor szól szépen.:)

A 2. típusú nő már mind ezt tudja, de a férfi nem azt teszi, ami neki jó lenne. Erre két módszer van. Elmondani neki: - most picit jobbra, most a számat érintsd meg a nyelveddel és lassan simogasd így körbe, majd az ajkam sarkát körkörösen míg el nem élvezek stb. Vagy, megfogom a kezét és irányítom, hogy hogyan csinálja.
Ha ez sem segít, akkor a pali egy balfék, el kell küldeni, mert csak saját érzéseire figyel és nem fontos neki, hogy a nő mit érez.
Viszont van egy jó hírem. A legtöbb férfi kezd rájönni, hogy ha jó az előjáték azt ő is élvezi és úgy begerjed tőle, hogy utána alig lehet lelőni.

A 3. típusú nő az, aki már élvezni is tudja a szeretkezést, mert úgy tud irányítani, hogy neki minden helyzet a legmegfelelőbb legyen.

Azonban van egy nagyon fontos játék szabály! A kölcsönös gyöngédség. Ez mind két félre vonatkozik. Miközben zajlik az előjáték a nő keze, ajka, keze, egész teste ugyan-úgy legyen hívogató, csalogató, kényeztető. Ez legyen egy kölcsönös érzelem átadás és ne csak elvárás.
Sokan ugyan is elkövetik azt a hibát, hogy csak fekszenek és várják, hogy jó legyen. Ez soha nem lesz jó!
Még egy nagyon fontos dologról kell beszélni. Az előjátékot természetesen az aktus követi és ami szintén fontos és sajnos sokan mellőzik(főleg férfiak), az utójáték. Uraim, a nők szeretik, ha levezetésként lágyan simogatják a testüket. Nem olyan intenzíven mint az előjátéknál, de fontos az érintés, az apró csókok, ölelés. Ne az legyen, hogy még épp csak kicsúszott a kehelyből, a nádsíp és már alszunk is! Legalább 5 percig bírják ki uraim, higgyék el megéri. A nők lelke kifürkészhetetlen, de ennek a pici figyelmességnek igen nagy jelentősége van.

A cikket írta: Giam

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

kéne valami mást is csinálni együtt, nemcsak AZT, különben nagyon hamar eljön az unalom és a válás
"Hogyan lehet ezt közös nevezőre hozni?!" Ha a férfi legalább egyszer megpróbálna úgy nyúlni a nőhöz, mint ahogyan azt egy másik nő tenné a kategóriák közötti éles határ feloldódna tartósan, s persze az oly hőn áhított hosszú élvezetek is "minden naposak" lennének.
én még árnyaltabbá tenném a bersorolást, de ez is figyelemre méltó!
tetszett, s főleg az, ahogy meg is magyaráztad
:)
Gini! Lehetséges, hogy tudják, de többeket nem érdekel olyan szinten, mint ahogy az kívánatos lenne.
Én mindenesetre gratulálok az íráshoz! Mert, ha csak egy kicsit segíthet a laikusoknak ráébredni a lényegre, az igényekre, már akkor is megérte.
Uraim, hölgyeim hajrá...ki-ki tanulja meg a feladatát, ha még nem tudja!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: