újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A szex-shopban

2010. április 10. - Látogatók száma: 853

Kicsiny városunk szex-shopjában 2X jártam. Megosztom veletek élményeimet.

Amikor először mentem a boltba, valami meghökkentő, dilis ajándékot kerestem partneremnek. Az eladó srác nagyon segítőkész volt, de leszereltem, hogy majd szétnézek, ha kérdésem lesz, felteszem. Megjegyzem, volt néhány, de ő zavarba jött :-))
Jókat vihogtam (egyedül!) - néhány dolgon, tulajdonképpen valami tanga volt az elképzelésem, mert - már nem emlékszem milyen apropóból -,de egyszer azt mondtam, neki, büntiből tangát kell felvennie. A választékkal nem volt gond, csak valahogy a méret... Mindet úgy saccoltam, hogy abból bizony kilógna a zacsi. Ezt próbáltam megkonzultálni az eladóval, aki - bár volt vagy 130 kg -, egyre kisebb próbált lenni a pult mögött. De ő mondta, hogy kérdezzek! ;-))
Aztán felfedeztem punci alakú szappant, amit tényleg nem értettem mire jó - állati erős rózsa illattal, bár az már inkább szag volt, találtam papucsokat álló kukival az orrán, a péniszválasztékról majd később.
És akkor, hirtelen, mintegy megvilágosodásként ott volt előttem a cukorkából felfűzött férfi tanga! Persze kemény cukorból, a gyerekeknek nyakláncot és órát árulnak belőle a boltok. Tudtam, ez lesz az én ajándékom.
Volt nagy nevetés, amikor átadtam, utána természetesen fel kellett próbálnia. Fotóztam is.
Aztán annak rendje, s módja szerint elkezdtem nyalogatni szopogatni... a cukorkákat, minek eredményeképpen az egész pasi egy nagy ragacsos test lett. Aztán én is felvettem, mindegy volt már akkor, és ő nyalta, falta.... a cukorkákat, minek eredményeképpen mindketten ragadtunk, de már annyira, hogy el kellett menni zuhanyozni.
Minden esetre nagyon jól sikerült az ajándék is és az esténk is.

Második alkalommal párommal együtt mentünk, ekkor más volt az eladó, ő annyira készséges volt, hogy már "le kellett lőni", fogja már be a száját. Nem is jött zavarba semmitől, ezt díjaztam. Barátom kérésére műpéniszt szerettünk volna venni, illetve ő szeretett volna nekem, de én kértem, ha már az enyém lesz, had válasszak én.
Megjegyzem volt már a birtokomban régebben ilyen eszköz, a vibrálós fajta, de nekem nem jött be. Zavart a hangja és a vibrálás sem hozta a várt eredményt. Én jobb szeretem, ha lihegnek a lábam közt, nem vibrálnak ;-)
Szóval nézelődtünk, vibrátor elvetve. Nem tetszenek az erektől dagadó, visszahúzott bőrrel ábrázolt rózsaszínű példányok, de nem jöttek be a színes fém vagy fém hatású sima eszközök sem. Ám,hogy mindenkinek van megfelelő eszköz, az is bizonyítja, hogy egyszer csak megpillantottam álmaim kukiját. Szilikonból volt, hajlékony, nem puha, de rugalmas és nem zavaróan kemény, átlátszó és csak félig visszahúzott redővel, kicsi zacsival. Megláttam és megszerettem.
Nem is csalódtam benne, bizony egészen élethű élményt tudott nyújtani, bár mi "hármasban" használtuk csak. Nevet is adtunk neki, Jocó volt ágyunkban a harmadik.
Mikor összevesztünk, párom el akarta vinni, de én inkább feldaraboltam, nem szerettem volna, hogy másé legyen. Féltékeny voltam Jocóra. Kidobtam az orra előtt, aztán kikukáztam és még most is őrzöm, bár szegényke romokban hever, de oly sok örömöt adott, nem dobhattam el.

Én azt mondom, ha nem vesztek semmit, egyszer az életben akkor is be kell menni egy ilyen boltba. Már az örömet okoz. Lehet ott vihogni, megfogni, megnézni, kérdezni....aztán ha valami megtetszik, vásárolni, hazavinni és kipróbálni is.

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 5. 23:47
Jocó?Ez tetszik.:)
2010. május 7. 12:30

megtekintés Válasz erre: ginesz - 2010. május 7. 07:21

Nekem eddig kimaradt a sexshop az életemből.De a párommal elképzelhetetlennek tartom hogy bemenjünk egy ilyen boltba.

Áááááá, képzeld el, aztán vágjatok neki! Nem kell vásárolni, de egyszer az életben szét kell nézni! Nyugodtan lehet nevetni, meg szörnyülködni...és este megbeszélni ;-))
2010. május 7. 07:21
Nekem eddig kimaradt a sexshop az életemből.De a párommal elképzelhetetlennek tartom hogy bemenjünk egy ilyen boltba.
2010. április 24. 09:03

megtekintés Válasz erre: - 2010. április 23. 19:48

Szia!
Dolgoztam Erotika boltban, nagyon jó élmény volt, érdekes emberekkel! :)
És lehetett kérdezni bármit, késséges voltam! :))) Volt olyan visszajáró vevőm, hogy csak nálam volt hajlandó vásárólni, mert a "társam" nem volt szimpi! :)

Várjuk a cikkedet erről!! ;-))
 
2010. április 23. 19:48
Szia!
Dolgoztam Erotika boltban, nagyon jó élmény volt, érdekes emberekkel! :)
És lehetett kérdezni bármit, késséges voltam! :))) Volt olyan visszajáró vevőm, hogy csak nálam volt hajlandó vásárólni, mert a "társam" nem volt szimpi! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: