újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Terápia

2010. július 4. - Látogatók száma: 1 457

A betegségemből kifolyólag negyedévente kapok kezeléseket. Egy része infúzió a másik része masszázs. Az első is jó bizonyos szempontból, de a másik izgalmasabb dolog!!

Az infúziókon túl voltam és kezdődhetett a masszázs. Elsőnek egy vidéki városba jártam, ahol dolgoztam. A masszőr mindig más volt, így sok fajta kezelésben részesültem. Egy apró termetű hölgy úgy megdolgozott, hogy majd másfél hétig a hátam fekete volt. Átgyúrt rendesen. Ezek után kíváncsi voltam és következő alkalommal már a saját városomba mentem el a kezelésre. Egy velem egy magasságú, masszív jó képű legényhez kerültem. A fiatalember szimpatikus volt és elég határozott egyén. Nagyon alaposan, de mégis kíméletesen átdolgozta a testemet. A fejemet is és a vállaimat is alaposan átgyúrta. Azt éreztem mikor kiléptem az ajtón, hogy teljesen újjá születtem. A masszőr nevezzük Bélának rendesen dolgozott, a fél óra mindig fél óra volt és én egyre jobban éreztem magam, sőt ez idő alatt még pár kilót sikerült is lefogynom, ami nagy szó, mert nekem valahogyan a műtétek óta képtelenség. A Béla minden alkalommal rendes volt és bókolt is ahogyan illik. Nem jobban, de bókolt és tett mindig valami kis figyelemfelkeltő megjegyzést alakomra, testem valamely részére, mely előtte fedetlen maradt. Volt hogy az izomzatomat dicsérte. Nem volt soha sem tolakodó, sem illúzió keltő, de mégis szerettem oda járni, mert izgalmas volt. Valami rejtett izgalom szorult belém, ha mentem hozzá. Mindig igyekeztem koromnak megfelelően, de azért kellően felöltözni. Tetszett ez a játék bevallom, de hát mégis csak nőből vagyok én is. A Béla rendes volt, mert mikor nem dolgozott előre szólt és átütemezte a kezelésemet. Egyszer hallottam jobb állást kapott és elment Nagyon sajnáltam, mert nem volt kacérkodó, nem kikezdett velünk nőkkel, hanem valahogyan érdekessé és izgalmassá tette a kezelést, amitől eleve a kor és a már nem fiatal test láttán azért kicsit mindannyian ódzkodunk. Legközelebb már újabb emberekhez kerültem és mindig máshoz és hiába mondtam a fejem rám sem hederítettek és valahogy elmúlt a varázs a Béla egyénisége és hozzáállása nélkül. Ezek az emberek is masszíroznak, de masszíroznak és olyan gépies az egész. nem kérdez, nem szól hozzád, és nem dicsér meg, rád se hederít.
Egy kollégám mondta, mikor vitte a feleségét szülni éjszaka az orvos a szobában aludt, a nővér hiába kopogott nem ébredt fel. Na, Ő benyitott, határozottan köszönt, majd azt mondta hoztam egy munkadarabot, el kellene végezni rajta a megfelelő műveleteket. A kollégám technológus volt és ebből a szemszögből közelítette meg a dolgot, na az új masszírozóknál én is csak egy munkadarab vagyok és ha befejezte a műveletet felkelek öltözöm és jön a következő munkadarab. Hát ezért sajnálom a Bélát, az én Bélámat, aki nem csak masszőr, hanem ember is volt. Odafigyelt arra amit mondtak és igyekezett mindenkinek a kedvére tenni és volt egy-egy kedves szava mindenkihez. Egyszer előttem kísért ki egy kórházi beteget és figyelmesen elkísérte a liftig, majd utána szólt, hogy holnap reggel majd Ő felmegy, hogy ne kelljen lejönni és itt várakozni. Tehát nem csak velem, de másokkal is figyelmes volt nemrégen beszélgettünk egy nénivel a masszázsra várva és neki is hiányzott a Béla. Azt mondta arany keze volt és jó tanácsokat adott, és figyelmes volt, de ezek a fiatalabbak, már csak dolgoznak és kész. Hát, igen visszasírjuk a mi Bélánkat!!!!!!

A cikket írta: Divi Éva

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. március 14. 13:49
Sziasztok.Én is masszőrként dolgozok,hasonló képen Bélához.Igen is oda kell figyelni minden vendégre.Kell hozzá egy kis humor ,szeretet,(ami sajnos mostanában kevés ember érzékeli ezt)Halk zene mellett ,gyertya fényénél esetleg aki szereti a füstölőt azt is szoktam használni.Mindig megkérdezem a vendégtől hogy nem zavarja e valamelyik.Ha ö neki nem kell valamelyik akkor persze el hagyom.Ebben a rohanó élet vitelben nagyon is kellene hogy az emberek menjenek akár masszázsra vagy ha jó idő van ki a természetbe sétálni.Jól esik a szervezetnek a felfrissülés.Hozzá még egy jól elkészített gyógynövény tea.Máris szebb a napod.Ezt kívánom mindenkinek.Gyöngyi
2010. július 6. 08:28
Szerintem a masszőrség is amolyan bizalmi állás...oda kell figyelni a másikra és az embert kell benne látni nem a beteget.
2010. július 5. 20:26
Egy jó szó a megfelelő pillanatban,fél gyógyulás! Az ember lelkiekben is gyógyul ilyenkor nagyon sokat ér,és egy szakmáját szerető masszőr ,ápoló ,nagy kincs a betegeknek.
2010. július 5. 15:46
Kedves Éva! Így van ez mindenhol, hogy egyik úgy végzi el a feladatát-munkáját, mint Béla, a masszőr, a másik pedig csak elvégzi, nem szívvel-lélekkel. S valószínű, hogy ugyanért a pénzért csinála egyik is, a másik is.
Viszont akik hozzájuk járnak, azoknak igazán nem mindegy, hogyan állnak hozzá, fásultan, vagy szeretnek jó napot biztosítani annak, akivel foglalkoznak.
Az mber örömmel gondol vissza a lelkiismeretes, jó kedélyű emberekre.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: