újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Pornófilm

2010. május 29. - Látogatók száma: 2 273

Bekukkantást nyertem ebbe a sejtelmes világba, most megosztom veletek.

Mindig is szerettem a pornófilmeket,volt idő mikor még a szereplők nevét is kívülről tudtam.Tudtam melyik nap, milyen tipusú filmeket adnak azon a bizonyos éjféltől induló csatornán. Sokszor hülyültünk a barátnőinkkel egy átmulatott éjszaka után, hogy siessünk haza a szórakozóhelyről, mert még elkaphatunk egy - egy jelenetet valamelyik filmből.

Volt egy barátom. Tudtam mivel foglalkozik, bár mindíg is elítéltem ezért, mivel két kamasz gyermeke volt és már akkor elkezdte ezt az ipart űzni, mikor még házasságban élt. Persze a felesége tudta nélkül. Nem válogatott. Mindent elvállalt. Nő, férfi, csoportos, erőszakos stb..mindent, ami nem normális. Szó szerint extrém. Ezért jobban fizetnek mondta.

Egyszer felajánlotta menjek el vele egy forgatásra, mint néző. Persze nem akkor, mikor Ő forgatott. (azt meg sem néztem volna:))Kaptam az alkalmon, hisz ilyen az ember életében nem sokszor adatik. Kíváncsi voltam bevallom. Nem vagyok egy szégyenlős ember, de sokszor elpirultam.
Bemutatott a producer hölgynek. Egyből szinpátia alakult ki köztünk. Hasonló kaliberű mint Én, nagyszájú, határozott nem tűr ellentmondást. Mondta üljek le az egyik sarokba és érezzem jól magam. Hát,..vegyes érzelmek kavarogtak bennem. Megmondom az őszintét kellemetlen volt.
Az első jelenetben egy hatalmas testű elhízott hölgy volt a főszereplő és három csenevész kis megijedt fiúka. Kezdők voltak, mint megtudtam utólag. Persze a cerka egy cseppet sem ágaskodott egyiknél sem. A forgatókönyv szerint mindháromnak helyben kell hagynia" Ursulát". Szám szegletéből mosolyogtam..Ebből mi lesz?Maszírozták, gyömöszölték magukat a fiúk, de semmi. A producer hölgy bejött és szó szerint üvöltött egy hatalmasat, hogy 2 percük van, hogy ágaskodjon rendesen férfiasságuk, de semmi. Nem is csodálkozom rajta.
Na, ekkor jött amire álmomban sem gondoltam, előkerült egy fecskendő benne valami löttyel. Én kis naív gondoltam egy kis rásegítés a popóba, és akkor minden működő képes lesz. A hölgy megfogta az egyik ilyedt fiúcska hímvesszejét és beleszúrta a fecskendőt a fél hatot mutató műszer közepébe . Nem hittem a szememnek.
Sorba ment mindhárom fiún és két perc múlva, ahogy a hölgy kívánta, mindhárom hímvessző állt, mint a fagyott kutya lába.
Megtörtént a jelenet forgatása, jönnie kellett a végkifejletnek, de mint az elején nem állt úgy a végén nem jött!!!A hölgy megint felállt és csak annyit mondott jöjjön vagy megint fájni fog. Nem akar egy fél órás jelenetet öt órán keresztül forgatni. Nem tudtam mire gondol. Azután megint kikerekedett a szemem azon, amit ezután láttam. Ismét megfogott egy fecskendőt, de most már tű nélkül. Nem tudtam elképzelni mit akar csinálni. Az asztalon hevert egy üveg mosogató szer. Az a kézkímélő fajta fehér színű, csúszós anyag..Felszívott belőle egy adagot és az egyik fiúhoz sétált. Megfogta a hímvesszeje végét és szép lassan belenyomta a nyílásba a szert. A fiúnak eltorzult a feje mondanom sem kell. Feltöltötte vele a húgycsövét és ezután tudta imitálni az orgazmust.
Mint utólag megtudtam, ennek a szakmai zsargonja "Műspricc!
A filmet le tudták forgatni a hölgy elégedett volt. A fiúk megkapták a pénzt és mindenki hazament.
Én is. A hölggyel jó haverságba kerültem pár forgatásra még elmentem beszélgettem néhány szereplővel. Kiváncsi voltam mi visz rá egy embert, hogy ezt csinálja?Pénz, élvezet is - is sok sztorit hallottam.

Megírom majd azokat is. Azóta nem néztem pornófilmet.

A cikket írta: Shehulk

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. július 1. 03:20
Fuhh, bizarrr. Érdekes sztori, és látni is az lehetett :D Nekünk is volt egy jó hírnévben álló laza srác ismerősünk, akit régebbről is elég jól ismertünk. Aztán egyik nap kaptam a linket ahogy 3 pasit elégít ki... Pletykák már terjengtek róla, de végül is sosem lehet tudni hogy kiből lesz "ilyen" ember. Aztán idősebb korosztállyal folytatta... kitudja talán még mindig ebből a pénzből pózol a LAS VEGAS felirat alatt, Amerikában, oly nagy büszkeséggel a mellén. De kérdem én, milyen áron? Meg az a fickó is aki a gyerekei "miatt" pornózik? nem hiszem el hogy nem tud másféleképpen egy kis pénzt keresni, mert alapból egy boldog család alapja nem a sok "kess", hanem a gondos szülő, és szerintem ő sem az, akiről gyermekeinek épp példát kellene venniük... szóval talán éppen árt, mint hogy segítene. Volt egy csaj ismerősöm akinek az apuja is pornózott, képzelhetitek hogy égett a pofája, mikor csak meghallotta az "apád" szót :S

Mi férfiak sokszor gondolunk szerintem erre a szakmára, de az elmélázgatásnál szerintem nagyon senki sem merészkedik tovább. :)
2010. augusztus 4. 10:39
ejha! azt gondoltam, azért megy pornózni, mert nagyszerűek a képességei. de ha csak ilyen trükkökkel, akkor jobb egy rendes munkahely - szerintem.
2010. augusztus 4. 10:34
Hát nem semmi :)
2010. május 30. 14:25

megtekintés Válasz erre: Monchery - 2010. május 30. 10:23

Kedves Babenko! Kérlek ne fogd be a szád. :-)

Jó a cikk, főleg, mert szerintem sokan vannak, akik leragadnak a látottaknál és valóban meg akarják otthon is valósítani.
Amivel mindaddig nincs is semmi baj, amíg mindketten élvezik, csak amikor elvárás vagy leminősítés lesz belőle, akkor már nem válik hasznára senkinek.

Így van bizony. Én úgy vélem,(de majd mindjárt jön valami apostol és helyrerak )hogy a porno valamilyen szinten mai felnőtt meseféleség. És hát a valóságban is vannak királyfiak és királylányok, de nincsenek sárkányok és szárnyas lovak....
Ezek a filmek istenitik a hármas, négyes szexet, de nem szólnak a betegségekről. Hirdetik az análszexet, de nem írják le, milyen is az a végbélsipoly. :((((((((((((
Bocs ha valakinek elvettem volna az illuzióját. :(
2010. május 30. 14:16

megtekintés Válasz erre: Shehulk - 2010. május 30. 10:14

Belőlem kiölte az összes illuziót...Maradok a "hagyományos" romantikus szeretkezésnél...:)

Mi is így gondoljuk.......:)))))))))
2010. május 30. 10:23
Kedves Babenko! Kérlek ne fogd be a szád. :-)

Jó a cikk, főleg, mert szerintem sokan vannak, akik leragadnak a látottaknál és valóban meg akarják otthon is valósítani.
Amivel mindaddig nincs is semmi baj, amíg mindketten élvezik, csak amikor elvárás vagy leminősítés lesz belőle, akkor már nem válik hasznára senkinek.
2010. május 30. 10:14

megtekintés Válasz erre: Babenko - 2010. május 30. 08:23

Nos hát ezt elolvasva, az jutott eszembe, mi lenne ha a feleségek is kikövetelnék, a filmen látottakat a férjem uramtól. Mivel ugyebár sok minden átszivárgott a pornóból a hálószobákba. ....vagy fogjam be a számat.... :)))))))))))

Belőlem kiölte az összes illuziót...Maradok a "hagyományos" romantikus szeretkezésnél...:)
2010. május 30. 08:23
Nos hát ezt elolvasva, az jutott eszembe, mi lenne ha a feleségek is kikövetelnék, a filmen látottakat a férjem uramtól. Mivel ugyebár sok minden átszivárgott a pornóból a hálószobákba. ....vagy fogjam be a számat.... :)))))))))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: