újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A Tenger Ördöge 3.

2010. december 16. - Látogatók száma: 92

Még mindig szereplőválogatás... Színre lép a kormányos... aki elég fura fazon, de bájos... Külön köszönet jár a szereplők aktív közreműködéséért!

Az északi szél erősödik, mégis vesztegel a hajónk. Hiányos a legénység. Se kormányos, se hajóorvos, se semmi... kevesen vagyunk. Szétnézek hetedhét-határon hol van végre egy jóképű kormányosnak való nyersanyag.

- Dodi, szeretnél te is kalózkodni? Még nem teljes a legénység - kérdem a szembejövő Dodit, a jóképű férfit.
- Harr harr harr! Meg egy hordó rum! Papagáj is kell? Meg rozsdás bökő? - kérdez vissza.
- És a falábad. Hiányos még az kormányos szerepe. Rád gondoltam, mert olyan jó vagy földrajzból - hízelgek neki.
- Bocsánat, de meg nem osztoztunk a zsákmányon! Ki mekkora százalékot fog kapni??? Mert ha nekem lesz egy papagájom, azt etetni is kell és ruházni, arra extra százalékot kikövetelem, mert van ám kardom is!!! - lelkesül be azonnal. - Addigra meg fogom élezni és hegyesíteni...
- Velem lehet alkudozni. A fizetés, mint már mondtam Gilisztának is, természetben történik. Havi egy hordó rum, és a zsákmány rád eső része. Természetesen a papagáj miatt plusz madáreleség is járna neked, és az egyéb követeléseid is teljesíthetőnek tűnnek, főként, mint kormányos. Dodi, akkor mi a válaszod? Elfogadod a kormányosi posztot? - érdeklődöm.
- Beszeljük csak meg, lesznek e viharok , és mekkora viharok fognak lenni, milyen öregek a vitorlák, és fa küllős lesz-e a kormánykerék, hány éves gyakorlata van a legénységnek és hány éves a kapitány lánya? Ezek mind fontos tényezők egy annyira veszélyes munkánál! Nem is beszélve arról, hogy a szakácsné tud e lángos, és kolbászt, és hurkát is sütni!! És persze a Floridai háromszögbe nem megyek, mert ez a munkakönyvembe is be van írva! A válasz Igen! - mondja végül.
Hű, anyám, hogy ez a kormányos mennyit tud egyhuzamban beszélni... erre még én sem vagyok képes. Vigyorgok magamban, és előre élvezem a várható szócsatákat.
- De milyen lángost!!!!!!!! Hú- hú!!!!!! Fokhagymásat!! Sajtos, tejfölöset! Káposztásat!! Nagyon profi!!!! Millinek hívják! - vágja rá Milli a hajószakács maga.

- Hát... káposztás is és különösen a foghagymás illik a fogam alá, attól a süket sajttól bajom lenne, lajtosan intoleráns az a süket gyomrom, kiütéses is lennek tőle. De a fokhagymás az jöhet. Oh, várj egy percet, - gondolkodik el - ha én vagyok a kormányos, meg kell kérdeznem, ha lángost rendelek a hajón, van e házhoz szállítás a kormánykerékig? Beleértve egy csésze citromos teát is persze... De kikötöm, ha éppen nekem a homokos dobozra kellett szaladnom, a másod kormányos nem veheti át az én adagomat!!! Rendeljen magának! Vagy miszlikbe szabdalom!!! Harr-harr-harr mert egy nagyon kemény fickó vagyok én a kalózhajónkon!
- Biztosan lesz valami matróz tanonc, vagy kukta tanonc, aki kiszállítja Neked a lángost, a teával! Bercivel mégsem küldhetem! Bár, jól becsomagolva? - tűnődik el Milli a kutyájára gondolva. - Majd a hátára kössük, nehogy szagot kapjon!
- Azt hiszem pont rád van szükségünk! - jelentem ki Dodi fura stílusát figyelve. - Viharok biztosan lesznek. A kapitánynak lánya még nincs, de vannak jó kalózlányok, hacsak nem akarsz harcolni a kapitány csajáért... én nem ajánlom... A szakácsné minden bizonnyal mindenre képes, ahogy mondta is, és végezetül oda megyünk, ahová kormányozol.
- De meg kell ígérned, hogy éjszakára elveszed a tőreiket, kardjaikat és a kovás pisztolyaikat és minden más szúró-bökő szerszámaikat, amivel ártani tudnának a kormányosnak! De a kormányosnak kapitányi engedéllyel mindig nála lehet a saját szúró-bökő szerszáma! - folytatja aprólékosan kidolgozva a követeléseit.
- Ami azt illeti... az összes a legénység összes férfitagjánál ott maradhat állandó jelleggel a bökő szerszáma. Feltéve, hogy nincs berozsdásodva még... Ígérem! A lányoknál semmi sem lesz, csak szatén, selyem és csipke hálóing, harisnyakötő is hasonlók...
- Nocsak, álljon meg a menet! A kormányos egy segédtiszti bizalmas pozíció! meg a felsőfokú párt gyűlésekre is meg kell jelennie a tisztekkel együtt! Igen magas oskolát kell neki járni, hogy felérjen arra a csúcsra! Több időt töltött el a varjú fészekben, mint bárki is a hajón! Meg a csillagokat is tanulmányoztam! (Különösen a szakácsnő szemeiben!) Nem is beszelve arról hogy szlalom síelek is! És a legjobbak között tudom vízisímmel lefröcskölni a szomszéd barátokat a csónakjaikban! Igaz akkor a leányom a kormányos és a fiam a figyelő, de váltanak és a barátaim a szenvedő alanyok kiket le kell fröcskölnöm a vízfüggönnyel amit a hirtelen forduló sílécem tud kényelmesen produkálni. Mert tegnap én kaptam meg ugyanazt tőlük! És hat "kölcsön kenyér vissza jár" van be tetoválva belülről a szemhéjamra.
- Ó... - követni se tudom... - rajongok a tetkós pasikért...
- A tetoválásokról beszélve, van egy másik tetoválásom, egy szó; megszentségestelenithetetlenségeskedéseitekért, ez van nagy betűkkel telepítve a privát alkatrészemre. De az titok hova! Ha mar lúd , akkor legyen kövér!
- Te most dicsekszel, hogy ilyen hosszú szót... hová is??? - kötök belé, és Milli, a hajószakácsnő azonnal csatlakozik.
- Messziről jött ember, azt mond a mit akar!!!! Úgyis tudjuk, hogy minden kikötőbe másik asszony vár! És mind megakarja a megszentségestelenithetetlent szentségteleníteni! - vágja rá Milli.Folyt. köv.

A cikket írta:

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. december 20. 23:34

megtekintés Válasz erre: farkasp - 2010. december 20. 23:28

Hajóra ugyan nem ülnék, de így páholyból szívesen elnézem a hullámzást.
Hajrá kalózok! :)))

Majd küldetek neked egy-egy kalózlányt néhanapján kikapcsolódásként. :)

Köszi! :)
2010. december 20. 23:28
Hajóra ugyan nem ülnék, de így páholyból szívesen elnézem a hullámzást.
Hajrá kalózok! :)))
2010. december 17. 11:34

megtekintés Válasz erre: anubis - 2010. december 17. 11:31

A végső összetételre leszek kíváncsi.

Ennyi fura fazon egy hajón, vajon, mi sül ki belőle???

Folytassa, felség:))

Arra én is kíváncsi leszek. A pillanatnyi állás szerint éppen átcsúszunk a felnőtt mozi kategóriába. Nagyon huncutok a srácok. :)
2010. december 17. 11:31
A végső összetételre leszek kíváncsi.

Ennyi fura fazon egy hajón, vajon, mi sül ki belőle???

Folytassa, felség:))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: