újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Krapperupi csomók 1. rész

Látogatók száma: 71

Rendhagyó születésnapi köszöntővel készültem. Norbi egy történetet kért tőlem rendőrrel, stiklis kurvával, rendőr-kurva szerelemmel, rendőr-kurva gyerekekkel egy távoli farmon. Ez lett belőle. Bármilyen hasonlóság közös ismerőseinkkel a véletlen műve...

A skype-üzenetek pittyegése elterelte gondolatait az ügyről. A vadidegen nő tálcán kínálta föl magát. Jonas élvezte ezeket a helyzeteket. Állandó partnerei az elmúlt években sorra hagyták el alkoholproblémái miatt. Adam Lambertes ábrázata elősegítette futó kapcsolatainak sikerességét, de mivel ő maga is felszínes volt, és szélmalomharcot nem kívánt vívni, megelégedett ezekkel a lehetőségekkel.
A chatpartner nem különösebben szép a kamera képe alapján, de „anyagtalan” háló-ruhája megmutatta tetoválásokkal teli testét. Táncosnői munkája a helyi éjszakai bárban izgalommal töltötte meg nemcsak az agyát, hanem nadrágját is.

Mielőtt Margaretához indult, Christiansen rendőrkapitány kérésére felkereste a krapperupi lopássorozat gyanúsítottjait. Hónapok óta toporogtak egy helyben, a vezetőség eredményeket várt, a nyomok azonban egy –két apró jel után kihűltek. A tökéletesen végrehajtott rablások egy végtelenül okos fickót feltételeztek. Sem egy személyleírást, sem egy lakossági bejelentést nem tudtak fölmutatni, csak sötétben tapogatóztak, miközben a rendőrkapitány alatt ingadozni kezdett kedvenc támlás széke.

Ahogy Jonas elindult szolgálati kocsijával, lába automatikusan tövig nyomta a gázt. Élvezte, hogy elsuhannak mellette a fák. Nem a természetszeretet miatt. A sebesség vonzotta. Vezetés közben nem az ügyre koncentrált, a táncosnő járt az eszében, akinek műsorát testközelből nézheti végig.

Útközben megállt egy benzinkútnál, hogy felhörpintsen egy kávét. Bedobta a pénzt az automatába, de a gép elnyelte az aprót. Dühösen csapott oda. Nem segített. A büfében egy unatkozó pincérnő ásítozott. Gabriella a neve- olvasta le a névtáblájáról.
-Segíthetek?- kérdezte.
-Az automata elnyelte a pénzem.
-Elromlott a gép, sajnálom. Mit adhatok kárpótlásul?
-Egy dupla eszpresszót.
-Édesítővel?- kérdezte a lány. A szép szemű rendőr lelkesen bólintott.
-Gyere máskor is!- mondta búcsúzóul a sztenderdszöveget, de tudta, hogy a férfi nem tér be újra.

Nyögvenyelősen zajlottak a kikérdezések. Nem kihallgatások voltak. Azokat rendszerint Cristiansen rendőrfőnök végezte. A zöldfülűnek csak egyszerűbb feladatokat adott. Ha lett volna kutyája, azt is félve bízta volna rá.
A kisvárosi emberek nem szoktak hozzá az ilyesfajta információgyűjtéshez. A mozgolódás felbolygatta mindennapi életüket. A szomszédok a rendőrautó láttán susmorogni kezdtek. Történeteket szültek, aminek úgy gondolták, valós az alapja. De ezek csak fejetlenséghez vezettek, nem a megoldáshoz.

Gyllenstierna báró kastélyban éppen születésnapi partyra készülődnek. Stockholmból rendelték a fedett sátrat, a százötvenezer koronát kóstáló fény-és hangtechnikát. Lampionokat, pálmafákat, karibi partot varázsolva az Északi-tengerhez. Gyllenstierna báró egyetlen unokaöccse ma tölti be a 21-et. Rá és barátaira egy alkoholmámoros éjszaka vár.
Jonas rendőr érkezése alkalmatlan. Morog is magában emiatt. Christiansen rendőrfőnök utólag örülhet ennek, hiszen jobb, ha ő birkózik meg a báró kikérdezésével. Kezében tartja az egész várost. Szó nincs korrupcióról, de érződik a helyi hierarchia.

Margareta magabiztosan ring a színpadon. Szeme keresi a tömegben a Lambert-hasonmást. Hiába. Két szám között fázósan húzza össze köntösét, csomóra köti a két madzagot. West Ice-szal a kezében megy hátra a sűrű füsttel teli dohányzóba. A biztonság kedvéért néhány csepp Chanelt fúj magára, csipkés mídere fölnyomja formás melleit. Arca sminkben makulátlanul ragyog, készen áll a hódításra. Köntösét széthúzza, villámgyors mozdulattal a székre teríti. A begyakorolt mosoly jelenik meg az arcán, mikor újra föllép a színpadra. A zene ütemére mindig istennővé válik, aki annál kéjesebben vonaglik, minél több pénz kerül falatnyi tangájába. Ha éppen van rajta…

Ahogy a rúd mellett áll, végre kiszúrta az oszlop mellett támaszkodó Jonast. Internetes ismerkedései kivétel nélkül ezzel a koreográfiával zajlanak. Felkelteni a kiszemelt férfi vágyát, eljátszadozni diszkréten, aztán másnap menni tovább. 27 éve bölcsebbé formálhatta volna, de a pillanatnak élt. Kilógott a festői szépségű városka példáséletű polgárai közül, de közvetlen, bohókás természete „vállalhatóvá” tette. Azért miniszoknyáit, alig-ruháit gyakran megbámulták. A nők undorral, a férfiak kéjesen. Hiába. Nem vagyunk egyformák.

A műsor után számtalan kérdést zúdíthattak volna egymásra. Nem fárasztották vele az agyukat. Inkább arra használták, hogy különböző pózokban egészítse-elégítse ki egymást testük, nyelvük, kezük, hogy szavak nélkül találjanak rá a zár kódjára. Két ember, aki nem ragaszkodik senkihez, nem szívvel, hanem kéjjel éli meg ezeket az egyetlen éjszakába sűrített performanszokat. Olyan ez, mintha fölgördülne a függöny, és valami megismételhetetlent kellene létrehozni, olyat mutatni, ami gyönyört ajándékoz, és amiért gyönyör jár cserébe. Az ablakpárkányon, a konyha járólapjain, a falnak szorítva, a lépcsőkorláton egyszer-kétszer-háromszor, fáradhatatlanul, ösztönösen. Ahogy a mélyvörös karmok végigszántják a gerincoszlopot. Fáj is, de kéj is, mint a szorosra font kezek a nyak körül. A lehetetlen lélegzetvétel fölgyorsítja a szívverést. Megcsomózott kötelek. Igen-igen-igen. Megszámlálhatatlan igen az éjszaka során…

A cikket írta:

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Anna Karenina

Szia Skoky! Jó lett nagyon a cikk, az utolsó bekezdés nagyon jól sikerült! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra ;)

Nem is értem, miért tetszik olyan sok embernek az utolsó bekezdés... Én is várom a folytatást! :)

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Szia Skoky! Nagyon teccett, megfogott, kíváncsian várom a folytatást! Minden elismerésem, simán 5 csillagocska tőlem! Millió pusz Orsolya

Orsolya, köszönöm a tetszésnyilvánítást.:) Nagy öröm számomra, hogy még mindig olvasol! :)

Cupp-cupp
Szia Skoky! Jó lett nagyon a cikk, az utolsó bekezdés nagyon jól sikerült! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra ;)
Szia Skoky! Nagyon teccett, megfogott, kíváncsian várom a folytatást! Minden elismerésem, simán 5 csillagocska tőlem! Millió pusz Orsolya

megtekintés Válasz erre: Je t'aime

Kedves Skoky,

Igazán kellemes, igényes szórakozást nyújtott az 1. részed.
Már most olvasnám a következőt.
Olyan ízt hozott vissza a számba, amit már nagyon rég kóstoltam: nem lehet lerakni, kérek még egy falatot. :)

Köszönöm, Zsötem

Kedves Zsötem!

Örülök, hogy megfogott. Én is nagy örömmel írtam, piszkozat nélkül, egyenesen a számítógépbe. Alig várom, hogy írhassam a folytatást! :)

Szép, örömökben gazdag éjszakát! :)
Kedves Skoky,

Igazán kellemes, igényes szórakozást nyújtott az 1. részed.
Már most olvasnám a következőt.
Olyan ízt hozott vissza a számba, amit már nagyon rég kóstoltam: nem lehet lerakni, kérek még egy falatot. :)

Köszönöm, Zsötem
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: