újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Régi szerelem!

Látogatók száma: 202

Egy régi szerelem, ami váratlanul jött, mint a villám! Barátság? Érzelem? Mi ez? Magam sem tudtam az elején. Aztán történt valami és mindent megértettem!

Szerelemből mentem férjhez és lett egy csodálatos fiam! A férjem minta apa volt, aztán hirtelen minden megváltozott! Nem figyelt rám és eltolt magától. Nem értettem semmit és hiába kérdeztem az okát! Fáradt - volt a válasz és átköltözött aludni a gyerekszobába! Sajnos, nem akart beszélni a valódi okokról és Én egyre magányosabb lettem! Aztán jött Ő, a régi nagy szerelem, akit felfedeztem egy internetes oldalon! Írtam neki és Ő boldogan visszaírt! Tudtam, ez nem helyes, hiszen szeretem a férjemet. Az eszem tudta, de mégis nagy levelezésbe kezdtünk! Vártam a leveleit és jó volt a törődése! Figyelt rám! Aztán a férjem rájött és még többet veszekedtünk! Tovább romlott a dolog kettőnk között! Aztán történt valami, ami változást hozott! Egyik este, a férjem két fürdőruhás munkatársa képéhez írt merész véleményt a neten ! Titokba, amit másnap véletlenül olvastam! Kiborultam és a régi fiúhoz mentem panaszra! Sokat beszélgettünk és kért, beszéljük át a párommal! Nem akart bennünket szétválasztani, mert látta még mindig imádom a férjemet! Másnap leültünk beszélni a párommal, végre őszintén! Elmondta szeret, csak legyek megint olyan, mint régen ! Nő ! Igaz kicsit anyukás lettem - nem külsőre -,csak a gondolkodásom! Sosem voltunk kettesben és csak a gyerek volt a téma mindig! Megbeszéltük, de még mindig ott volt a régi szerelem! Végül a párom írt a fiúnak egy levelet! Levelezhetünk, de csak barátok maradhatunk. A fiú elfogadta! Hát, ez jó tanulság volt mindenkinek! Mégis örülök, hogy így történt, mert szeret a férjem, és nem vesztettem el egy régi barátot sem! Megtanultuk a leckét, beszélgetni kell és nagyon szeretni !!!!!!!!

A cikket írta: monic7676

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: cuki1

Én szerintem is önzőek a férfiak.
jÓ KIS CIKK , ÉS TANULSÁGOS.......

Örülök,hogy tetszett! Puszi: Monic!
Én szerintem is önzőek a férfiak.
jÓ KIS CIKK , ÉS TANULSÁGOS.......

megtekintés Válasz erre: viki555

Minden jó,ha a vége jó...

Köszi,hogy olvastad!!!!! Puszi: Monic!!!!!
Minden jó,ha a vége jó...
érdekes történet.
Erről az jut eszembe, hogy mennyire önzőek tudnak lenni a férfiak, hiszen ő is akarta a gyereket és ezernyi dolgod van emiatt, inkább abban segítene egy keveset, így maradna időd magadra, hogy nő legyél ne csak anya.
Végül szerencsésen megoldódott:), de én nem engedtem volna, hogy írogasson egy barátomnak sem!
Köszönöm a tanácsot! Megfogadom! Puszi: Móni!
Nagyon fontos dolog, hogy egy nő nő tudjon maradni akkor is, ha gyereke van, a férfiak ezt nagyon értékelik. Persze nem kell egész nap csilivilinek lenni, nem is megy, de este oda lehet tenni magad:))) és van még pár trükk, tudod..:))

megtekintés Válasz erre: Babenko

Jól megfogalmaztad! Tetszett!

Köszönöm,hogy elolvastad! Puszi: Mónika!
Jól megfogalmaztad! Tetszett!
Köszi! Bár ,néha lehetne a párom kicsit féltékeny! A lelkemnek Jót tenne. Ki érti a nőket?
Sok nő nem veszi észre, hogy ő (is) változott (a szálkát látja csak a férje szemében...) és (vissza)változtatni még kevesebben tudnak. Ritka az eset, amikor az ember párja is konstruktív (bár nálad azt hiszem, az időben elkapott pillanat segített, van amikor már visszafordíthatatlan sebeket ejtenek a párok egymáson) és az meg, hogy nem lett féltékeny a volt szerelmedre..., szerencséd van a két fiúval! Legyetek boldogok!
nagyon tanulságos a cikked, s ismét rámutattál arra, hogy igen is beszélgetni kell, mert nagyobb baj is lehet
grat.
:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: