újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Romantika női szemmel, ahogy én látom!

Látogatók száma: 44

Mi is az? Hogy is? Mint is van? Néhány gondolat erről a témáról!

Romantika, igen az ember mivel társaslénynek született, ez is alappillér. Hiszen társunkkal elköltött finom vacsora, egy jó film, vagy bármi olyan ami hangulatosabbá teszi kapcsolatunkat, arra szükség van.

Néha 1 szál virág is elmond sok mindent. Jól eső érzés mindkét oldalról, hiszen nemcsak kapni jó, hanem adni is. Én személy szerint talán jobban szeretek adni, mert látom ha párom örül bármilyen kis apróságnak, figyelmességnek és jól eső érzés tudni, hogy örül.
Nem csak látom rajta, hanem érzem.

A köteléket, ami köztünk van, ezek az apró figyelmességek is erősítik, hiszen ez is életünk apró része, de még is fontos. Kifejezzük a másik iránti érzéseinket és igen ez kell!

Az ajándéknak nem kell nagynak lennie, hanem csak szívből kell adni. Nekem sose volt arra lehetőségem, hogy nagy ajándékkal lepjem meg a párom (vagy fordítva), de apró figyelmességekből mindig volt és van.

Ez által tudom, hogy mi összetartozunk és nem felejtjük el, hogy összetartozunk és azért élünk, hogy együtt legyünk és ebből a romantika sem maradhat el.
Egy jó kávé melletti csevegés ketten, egy nagy séta vagy túra, egy együtt elköltött ebéd sokat jelent legalább is nekem.

Úgy látszik én már csak ilyen vagyok! De az érzésünk mindenképpen fontos egymás iránt és ebbe ezek a dolgok is bele tartoznak!

Orsolya

A cikket írta: Orsolya

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves kiki! Én is nagy előszeretettel olvasom a tieidet! A véleményed mindig hatással van rám! üdv Orsolya
szinte hihetetlen, de mindig a cikkeidnél kötök ki!!
nem bánom!!
nagoyn jók!!
grat.

:)
Igazad van Orsolya. Nagyon az. Nem a wellness hétvégén van a lényeg, vannak dolgok melyek olcsóbbak és mégis érzelmileg sokat nyújtanak a léleknek, erőt adnak a holnapok nehézségeihez is.
Csak maradjon minden így köztetek !!!!
Üdv: L
Jó olvasni és megtudni hogy milyen szépen éltek!
Sok boldogságot kívánok Nektek szeretettel!

puszi
anita
Én egyet értek veled :).
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: