újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Mázlista

Látogatók száma: 864

Az itt olvasott cikkek alapján mázlista lehetek. Imádtam terhes lenni és a szex sem okozott soha gondot!

Bár már nem most volt első terhességem, jól emlékszem, úgy kezdődött, hogy megnőttek a cicijeim. Csini voltam mindig, de ekkor! Mint két nagy kerek szilikoncsoda, úgy álltak kőkemény melleim! Szerencsére se rosszullétek, se egyéb probléma nem akadályozott abban, hogy éljem életem úgy, mint annak előtte.
Amikor már nőtt a pocim, nyüzsgött a baba, sokat nevettünk egy-egy jó nagy szeretkezés után, hogy ugyan mit gondolhat ott bent? Nyúzzák anyát?
Biztosan mindenki látta már azt a filmet, ahol a baba beszél a pocakban. Mi is hasonlóan játszottuk el, mit gondolhat a mi kicsi fiunk.
Mikor már nem volt hátra sok idő szülésig, akkor azt nevettük, milyen ciki, ha a szülőszobán van UV lámpa...ugye ettől láthatóvá válnak a spermiumok.

Tulajdonképpen csak azért írom le mindezt, hogy ne ijedjen meg az, aki még előtte áll a dolgoknak. Harmadik gyermekemmel veszélyeztetett terhes voltam, de szexuális életünket ez sem befolyásolta. Amikor már végképp nem fért hozzám, akkor kielégített kézzel vagy szájjal, én úgyszintén őt. Nem kell ebből problémát csinálni! Ha orvos által felírt a tiltás, akkor is figyeljünk párunk igényeire. Örüljünk annak, hogy neki jó és élvezzük az ő élvezetét! Van sajnos olyan eset, amikor nyitott a méhszáj vagy egyéb okokból nem lehet szeretkezni, az orgazmus ugyanis méhösszehúzódásokat okoz.
De olyan terhességről még nem hallottam, amikor gondot okozott volna párunk élvezete, amit mi okozunk neki ;-)) Legyünk nagyvonalúak, halmozzuk el szeretetünkkel a férfit, aki kicsit úgyis háttérbe szorul majd babánk mellett....

A cikket írta: MindenHatÓ

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Remek cikk, és a lényeg, hogy tényleg nem kell félteni a babát a sex nem árt neki:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: