újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Közös életünk a kezdetektől a mai napig

Nem volt egy egyszerű kezdés. Sőt nagyon nehéz volt, még gyerek fejjel vágtam bele akkor még nem tudtam, de életem legnehezebb, de egyben legszebebb szakaszába.


2006. augusztus 18-án kezdődött el életem e szakasza. Akkor ismerkedtem meg azzal az emberrel, aki most életem párja és gyönyörű gyermekem édesapja. De ne ugorjunk ennyire előre az időben.
Én ekkor 16 éves voltam. Mint minden szombat este, a barátnőmmel készülődtünk az aznapi fergeteges bulira. Akkor még nem tudtam mi vár rám. Kicsíptük magunkat és elindultunk, a szórakozóhely ahová mentünk dugig volt és leginkább az előtte lévő aula részben beszélgettünk, és jól éreztük magunkat egy pár pohár bor társaságában. Az este folyamán megjelent az egyik régi nagyon kedves ismerősöm, aki bemutatott egy fiatalembernek. Mint utólag kiderült egy helybéli jól menő vállalkozónak aki 10 éves kapcsolatban él és van egy 1 éves kisfia. Onnantól kezdve egész este vele beszélgettem, nevetgéltünk, mintha már évek óta barátok lennénk. A szemben lévő klubban épp rock koncert volt és idő közben kiderült, hogy ez a srác az egész koncertnek a szervezője és a klub vezetője. Kérdezte, hogy esetleg nem megyek-e le vele megnézni a koncertet, én rántva egyet a vállamon azt mondtam, hogy nem, persze csak azért mert akkor már nem volt annyi pénzem, hogy kifizessem a belépőmet. De Ő megfogta a kezem és azt mondta gyere le velem, rányomtak egy pecsétet a kezemre, amivel az este folyamán ingyenesen lemehettem a koncertre. Nem sokat voltunk lent. Beszélgettünk tovább, telefonszámot cseréltünk. Nekem 2-re haza kellett érjek. Persze megkéstem és Édesanyám nagyon nem örült, mindig ébren várt engem. Hazafele azt ecseteltem a barátnőimnek, hogy ez a férfi a NAGY Ő!!!
Peregtek a napok és nem hívott, nem írt.
Minden várakozásom ellenére még napok múlva sem jött üzenet a férfitól, akibe első látásra szerelmes lettem. Nagy szavak voltak akkor még egy gyerek szájából.
Kb. 1 hét múlva a klub fele jártam a barátnőmmel az egyik délután, hallottuk, hogy zene szűrődik ki, hosszas tépelődés után úgy döntöttünk, hogy lemegyünk és megnézzük, ki van a klubban. Ő volt a zenekarával. Egy helyi zenekar dobosa volt. Egy szám közepén látott meg és mintha valami nagy dolgot vett volna észre a szám közepén, letette a dobverőt és odajött hozzám, adott 3 puszit és megkérdezte, hogy „-mi járatban?”. Mondva csinált indokként kitaláltam, hogy szeretnék egy verses estet csinálni szeptember 1-jén a klubban. Ő megengedte, hogy ott lehessen, segített szórólapot készíteni a boltjába. Lezajlott a verses est, utána megint egész későig együtt voltunk. Onnantól mindig volt valami, amiért bementem a boltba. Hol egy CD lemez hol egy floppy. Már sorakoztak az üres lemezek a szobámban. Pár ilyen alkalom után a legjobb barátomnak éreztem Őt.
Szeptember 9-én volt a testvérének a születésnapja. Szülinapi buli és Drum and Bass parti volt lent a klubban. Mi persze megint egész este együtt voltunk és megtörtént az, amire már nagyon régóta vártam. Lefeküdtünk egymás mellé, rám nézett, kb. fél percig, majd én elfordítottam a fejem, nem mutattam de csalódtam, hogy nem csókol meg, visszanéztem rá és pár másodperc után elcsattant az első csók. Nekem nem sokra rá mennem kellett haza.
Pár nappal ez után ismét találkoztunk, és megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább, neki ott a csodálatos kisfia és a párja. Igaz akkor már egy nagyon rosszul működő kapcsolat volt, de a gyermek összekötötte Őket.
A megbeszéltek ellenére nem tudtunk elszakadni egymástól. Szeptember 23-án Haverock parti volt, ahol Ők voltak a Hooligans előzenekara. Bevitt engem az öltözőjükbe, mint V.I.P. vendég. Nagy buli volt, táncoltunk, jól éreztük magunkat. Olyannyira, hogy nem vettük észre, hogy elhagyta a kulcscsomóját, amin rajta volt a baltája és a lakása összes kulcsa is. Órákig kerestük. Végül meglett. Aznap este megint egy nagy fordulópont volt a kapcsolatunkban. Azt mondta nekem, hogy SZERETLEK! Nagyon boldog voltam, innentől

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: