újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Valóban egyenlő

Van egy szeretőm. Már több, mint egy éve. Kisebb - nagyobb kihagyásokkal, de működik.


Ez egy szex - kapcsolat. Az első perctől, teljesen tisztán és világosan megbeszéltük, nem lehet több. Részemről azért, mert van egy párom, részéről azért, mert az életvitele mellett nem fér bele több. Se velem, se mással. Ettől függetlenül imádjuk egymást, de ez az imádat baráti.
Van, hogy hetekig nem jelentkezik. Nem őrülök meg ettől, nem vagyok féltékeny - miért is lennék az -, nem kell ennem a kefét. Mert tudom, ő van nekem. Egy biztos pont az életemben, aki feldobja szexuális életemet.
Imád nyalni és meg kell hagyni, nagyon jól csinálja, és én szintén szeretem orálisan kényeztetni. Bár ő nincs mással, elfogadta, hogy én a párommal élek "valós" szexuális életet, ő csak besegít egy kis változatossággal. Valóban teljesen egyenlő az adok - kapok. Olyan is volt már, hogy nekem nem volt kedvem, de segítettem rajta, mert tudtam, bármikor működik fordítva is a dolog.
Ő az, akivel megbeszélhetem örömöm, bánatom, ha gondom van otthon, ő az, aki mindig, minden körülmények között visszaterel a férjemhez.
Tessék, el lehet ítélni ezért, de nekem működik és bevált. Kapcsolatunk annyira titkos, hogy soha, sehol nyilvánosan nem találkozunk, nincsenek közös programok, nincs semmi, csak a szex, az is behatárolt keretek között.
Lehet erről vitatkozni, megcsalás-e ez egyáltalán? Az, persze, hogy az, bár ha érzelmileg otthon tudunk maradni, akkor majdnem olyan, mintha bevennénk egy harmadikat. Számomra a megcsalásnak sok értelmezése van, én akkor veszem rossz néven, ha ezzel a másikat megalázzuk, ha már mindenki tudja, csak az nem, akit csalnak.
Mi erre nagyon vigyázunk. Furcsa lehet, de ha találkozunk az utcán, köszönés nélkül megyünk el egymás mellett. Így egyeztünk meg. Nekünk így tökéletes. Mert egyenlőek vagyunk a szexben, senkinek nincs oka ezt lerombolni.
Volt, hogy azt mondtam, elég, nem akarom folytatni. Megértette azt is, nem zaklatott, nem okozott gondot. Néha írt egy emailt, hogy mi van velem, tanácsot adott a kapcsolatomhoz, ha kérdeztem. Amikor besokalltam, támogatott mindenben. Mindig ott volt a háttérben. Egyetlen egyszer tudtam rávenni, keressen mást. Miért is ne? Egy férjes asszony ugrott rá...
Nem volt olyan jó, mint velem és nem is lett olyan megbízható a kapcsolatuk, így visszatért hozzám. Vagy én hozzá? Sosem firtattuk.
Nem tudok sűrűn találkozni vele, de ha igen, akkor boldogan megyek. Öröm vele minden perc, de mindenkinek megvan a maga élete és ezt tiszteletben tartjuk.

Nincs tanulság, nincs semmi, csak le kellett írnom, mert számomra érdekes, hogy pont az az ember tudja nekem a szexuális egyenlőséget nyújtani, akihez egyébként nincs sok közöm.
Pont ezért?

Ui.: Lassan egy éve nem láttam, elsodort mellőle az élet. Írtam neki egy emailt. Úgy válaszolt, mintha tegnap látott volna. Természetesen, őszinte érdeklődéssel irántam.

Írta: MindenHatÓ

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: