újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Ribancok

Mi irányítja a férfit?
- Az anyósa.
De ha az hatókörön kívül van?!


A négy hatalmas mell alig fért be a taxiba, és a csajok még csak utánuk jöttek...

- Gyorsabban hajts apóca, mert mire odaérünk, elmennek a kuncsaftjaink és akkor téged se tudunk készpénzbe kielégíteni.
Amikor a taxi a helyszínre szállította őket és a melleiket, a fékezéstől kibocsájtott mell-állóhullámok közül kikukucskált mellékesen egy üres fej is és csak ennyit mondott...
- A visszfuvarnál fizetünk apóca! Most megsimogathatod előlegnek mind a négyünket! Üres tekintettel kacsintott egyet és visszabújt a mellei mögé.
A taxisofőr próbált hátra nyúlni, már emelte kezeit, hogy behajtson valamit a felkínált előlegből, de ekkor megszólalt a lelkiismerete - a jobb zsebében a telefonja -, az anyósa hívta.
- Fiam tudom mindig két kézzel a bűnben jársz, de nem szeretném, ha megcsalnád a lányom egy büdös ribanccal....... - és megszakadt a vonal, ahogy a férfi véletlen megnyomta a piros kis "lerakom anyukát" gombot a telefonján.
A taxisofőr mindig megfogadta anyuka tanácsait. Most is ezen volt. Nem egy ribanccal akart összebújni, négy plusz kettővel. (Ezek a mellek akkorák voltak, hogy könnyen emberszámba lehetett őket venni!)
- Szerintem anyuka se gondolhatta máshogy. Se nem egy, se nem büdös... - elmélkedett.
- Apóca vigyázz magadra, ha gondolod, akkor addig el se menj, itt állhatsz, míg nem értünk vissza. Nem leszünk hálátlanok! - nevettek hangosan a mellek gazdái.
A taxisofőr az agyába beépített magyar-ribanc értelmező kéziszótár lapjain keresgette a "hála" kifejezés számára kedvező jelentését.
- Kutass addig az emlékeidben valami izgatót! Mi meg majd eljátsszuk neked, fuvolán. Ugye van itt a taxidban egy szabad hangszered? - mondta egy hang a mellek mögül, mire a másik ribanc hangos nyihogásban tört ki. (Még szerencse, hogy nem kellett az - anyósától ellesett - lónyelv értelmezési tudományát bevetnie, mert jó volt a taxi akusztikája.)
A taxisofőr valamikor felvételizett a zeneművészetire is (kazánfűtőnek) és énekkaros is volt az általános iskolában, de a fuvola távol állt tőle. Ő csak a szopránokat szerette és az ütősöket ütötte. Szadista hajlama révén, ez is a kedvencei között szerepelt - volna -, de a felesége ezt mára már kiverte belőle.
A négy mell kiszállt és sietve maguk után húzták a csajokat is. Azok a magassarkújukon egyensúlyozva (a Rippel fivéreket megszégyenítő módon) tipegtek fel a lépcsőház lépcsőin.
A taxis bosszankodva nézett utánuk.
- Itt állok ezekkel a ribancokkal és ők egy szopást ajánlanak a szívásomért cserébe ,anyuka meg baszogat engem, míg én meg itt verem a farkam, amíg ezek a dögök megdugatják magukat.
A mellek és gazdáik - jó magyar szakmunkásnőkként - keményen és gyorsan dolgoztak.
Egy jó fél óra múlva ismét bevágódtak a kocsiba. A nagyobb mellű ribanc beszállásakor megbillent a kocsi.
- Hű az anyját, még jó hogy 5 személyes a kocsim - gondolta a taxis.
- Lesz még egy menet apóca! - szólalt meg most a vörös a nagyobb mellek közül.
- A taxióra 6900-on áll - válaszolt vissza a taxisofőr.
- Vedd le belőle a két nullát apóca és intézzük természetben.
A taxisofőr hátrafordult és mélyen a ribancok mellébe nézett.
Már pont azon volt, hogy kidobja a négy mellet a két csajszival együtt, de ezek az igéző

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: