újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

"Könyörgök, feküdj le a párommal!"

Ez azon mondatok egyike, melyekre az ember sosem számít...


Először is, azzal indítanék, hogy a 'Miért kell a másik nőnek az én ágyam? ' - nevezetű rovat sokkal jobban fedné a történetemet, de egyszerűen nem tudtam hova sorolni..
Fiatal, életvidám férfi vagyok (még), bárki megtekintheti az adatlapomon, hogy most töltöm a 24-et. Kedves feleségemmel 2 éve vagyunk házasok, de előtte is együtt laktunk, megismertük egymást annak rendje s módja szerint. De nem életünk romantikus fonaláról szól ez a cikk, csak szemléltetni akartam, hogy fiatalokként nagyrészt fiatalokból álló baráti körrel rendelkezünk. Munka mellé egyetem is dukál, és csoporttársakban, "iskolás" barátokban nem szenvedünk hiányt. Olykor - olykor beiktatunk közös filmezést, szalonnasütést, kirándulást a barátokkal, könnyed kikapcsolódások sorozatát. Van azonban az összejöveteleknek egy olyan pontja, amikor a férfiak és a nők varázsszóra elhatárolódnak egymástól (szigorúan földrajzilag), és olyankor bukkan elő a foci, a sör, a kocsik, és Bianka, a tűzről pattant, nálunk két évvel idősebb tanárnő. Ilyenkor a másik oldalt sem kell félteni, előkerülnek a jobbnál - jobb ruhavásárok, a gyerekvállalás kérdése, aktuális pletykák azokról, akik nincsenek ott, a helyes ismeretlen a kávézóból, illetve az elmaradhatatlan szexuális élet. Merthogy kedves párom nem rest bevallani, hogy a lányok ezt nálunk sokkal részletesebben kivesézik (őszintén szólva, zavarba ejtő részletekre irányuló pontossággal). Alapvetően, innen indul a furcsa történet. Történt a napokban, hogy kegyes volt hozzánk az időjárás, lementünk hát szalonnát sütögetni egy folyópartra, mindenki hozta a párját, minden a forgatókönyv szerint zajlott, beleértve a szokásos klikkesedést is. Két napra rá, egyik kedves cimborámmal ücsörögtünk a könyvtárunk kávézójában, égető szükségét éreztem egy teának, mielőtt beülünk az egész félév legunalmasabb kurzusára. Két korty között láttam rajta, hogy valami nem kerek nála. Rá is kérdeztem, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, gondoltam legyint, és majd valami középkategóriás poénnal elvicceli a témát (merthogy ez szokott lenni a hivatásos egyetemista-forgatókönyv). Kisvártatva, csak annyit mondott szenvtelenül, hogy: "Könyörgök, feküdj le Ágival!" Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy kis híján kettéharaptam a porceláncsészémet. "Hogy mit szeretnél?!" Te jó Ég, ez részeg - gondoltam. Nem volt ő részeg, csak két napja azon törte a fejét, hogy milyen körítéssel kérjen meg, hogy lefeküdjek a barátnőjével. Amint azt a fenti ábra mutatja, kár volt gondolkodni, szárazon, a maga pőre egyszerűségével csak odadobta a kérést. Ez a téma nálam rengeteg sebből vérzett egyszerre. Mégis mi kell ahhoz, hogy egy egészséges, értelmes férfi saját maga kérje meg bajtársát arra, hogy az tegye magáévá a nőt, akit szeret, akivel együtt is él? Mi haszna származik ebből? Mégis melyik fáról szedte a gondolatot, hogy pont engem kérjen meg? Illetve, tudni akarom, milyen bogyót szed.
Arra éppen elég jó volt ez a kis reggeli teázás, hogy ne menjünk be a már említett, unalmas kurzusra, mert ezt egyrészt meg kell emésztenem, meg kell beszélnünk, és ha a helyzet úgy kívánja, a közelben található szökőkútba kell mártogatnom a kócos fejét. Nem kellett sokat kérdeznem, dalolt ő magától is, szerencsére. Jó egyetemistához méltó módon szép, nagy körökben járta körül a témát, majdnem az őskortól indította a beszédet. Mint amikor apuka az élet nagy kérdéseiről okítja kisfiát, úgy festette le nekem azt, hogy a lányok, amikor sikerül kicsit elhatárolódniuk tőlünk, akkor bizony megosztják egymással szexuális töltetű tapasztalataikat - mintha én nem tudtam volna. A lényeg, hogy Ági egy ideje úgy várja ezeket az alkalmakat, mint valami mesedélutánt, egyszerűen imádja párom történeteit. Cimborám elmondása alapján, ez a legutóbbi szalonnasütés tette az i-re a pontot, Ági igenis kimondta otthon, hogy abból, amit kedvesem kap, abból neki is kell legalább egy szelet. Ezen nem tudtam napirendre térni, nem vagyok egy félisten (még egy negyed sem), hogy valaki ilyen határozottan akarjon velem lefeküdni. De nem ez volt a

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: