újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Nyelv és ajkak

Talán csak nekem érdekes, de mostanában egyre több olyan szexuális tartalmú cikket olvasni a neten, amelyek hosszútávú kapcsolatokra esetleg házasokra vonatkoznak: hogyan lehet feldobni az unalmassá vált, ellaposodott szexuális életünket? Vegyük úgy, hogy én virtuálisan le is kopogom, de szerencsére a mi életünkben ez még nem aktuális téma. De valljuk be, ez valamilyen szinten elkerülhetetlen, hogy egyszer azt vegyük észre, hogy megszokottá, vagy "megszokottabbá" vált, nemes egyszerűséggel: nem olyan, mint anno.
Nem is kívánok nagyon sokat lubickolni a megszokás szürke tézisében, inkább gyorsan rá is világítanék szexualitásunk egyik fontos pillérére, az orális élvezetekre. Helyben vagyunk, aktuális téma, szerencsére ma már nem tabu, nyíltan beszélhetünk róla, bár leszögezném, nyíltan azért még nem művelhetjük (vagy ha igen, akkor esetleg este, vagy a mozi leghátsó sorában, vagy a családi autó kényelmes ülésén). Bizonyára vannak olyanok, akik nincsenek odáig érte, vagy kifejezetten nem szeretik, de úgy érzem, a túlnyomó többség szereti, ki csinálni, ki kapni, esetenként mindkettőt. Szerencsésnek érzem magam, hogy én a legutolsó kategóriába tartozom, egyszerűen igazi afrodiziákumként hat rám, amikor a kedves feleségemet kényeztetem orálisan, valamint szinte kilépek a saját testemből, amikor ő okoz hasonló örömöket nekem.
A mondandóm elején azért hoztam fel rögtön a megszokást, mint témakört, mert úgy vélem, az orális élvezetek terén kissé meg van kötve a kezünk (valamint nyelvünk), túl sok változatosságot ugyanis nem tudunk belevinni a dologba. Mégis számomra egy üdítő színfoltja a szexuális tapasztalataimnak a tudat, hogy azért esetenként mégiscsak sikerül újat adni, illetve újat kapni is. Stílszerűen az én cikkemben az "adni" - csoportot én képviselem, a "kapni"-t pedig a kedvesem.
Legyünk gálánsak, engedjük előre a hölgyeket. Talán elfogult vagyok a saját feleségemet illetően, de úgy érzem, minden téren megütöttem vele a főnyereményt. Volt már közöm szexuálisan más nőkhöz is, mielőtt megismertem, és egy stabil "jó" kategóriát sikerült magamban kialakítani az orális élvezetről (már ami a saját élvezetemet érinti), szerettem kapni, mégsem volt teljes az élmény. Sosem tudtam annyira ellazulni, hogy ne jutott volna eszembe, hogy vajon kellemetlen szagú, illetve ízű vagyok-e, hogy mennyire adhatok ki magamból furcsa hangokat, miközben élvezem. Magyarul, fél lábbal mindig a földön álltam, ami valljuk be, az élet számos terén jól jön, de a szexualitást jobb teljes átéléssel művelni. Maradjunk annyiban, hogy inkább törekedtem arra, hogy én okozhassak orális örömöket, és ha rám került a sor, akkor inkább a tényleges közösülést ösztönöztem. Mondanom sem kell, valahogy sosem mertem a partnereim szájába élvezni, nem kívántam undorító, vagy kellemetlen érzést kelteni bennük. Ezen a ponton jön a képbe édes feleségem, akivel megannyi módon veszítettük el "ismét" a szüzességünket. Ez a mondat talán furcsán hat, de egyszerű magyarázata van. Rengeteg katartikus és új érzést éltünk át egymással, melyekről nem is hittük, hogy léteznek. Ilyen például az orális kényeztetés bizonyos fajtája is, és itt nyer értelmet az is, hogy a megszokást hogyan lehet egyetlen csapással felborítani, orális téren is. Mint ahogyan azt már fentebb kifejtettem, vegyes érzésekkel kezeltem, ha engem kényeztetett valaki szájjal. Nos, ezt a feleségem sikeresen és véglegesen kiölte belőlem. Egyszerűen nem bírok magammal, imádom minden mozzanatát, erősen szorítom a lepedőt, belemarkolok a hátába, erősen nyögök, az önkontroll egyszerűen megszűnik létezni ilyenkor. Talán az törte át végleg a jeget nálam, amikor egyszer úgy döntött, hogy fittyet hány a terveimre, és igenis a szájába fogok élvezni, ő pedig lenyeli, mert annyira felizgattam, hogy másra sem vágyott. Azt az élményt nehéz körülírni. Azóta rengetegszer átéltem már, mégis rettentő nehéz leírni...
Talán a feleségem titka az, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint amennyire én élvezem, ahogyan csinálja. Legnagyobb szerencsénkre ez rám is igaz. Egyszerűen imádom orálisan kényeztetni, ilyenkor alkalmam nyílik kicsit játszadozni vele, csűrni - csavarni az alkalmat, amíg teljesen magán kívül nem lesz, és szinte már könyörög, hogy elégítsem

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: