újabb események régebbi események további események
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Sztriptíz nekem és neked

Mert oda és vissza is működik...


A férfiember imádja a sztriptízt. Gyerünk fiúk, srácok, apukák, pont itt legyünk szégyellősek? Szeretjük, igen. Persze, mindenki definiálja maga, hogy mit imád benne. Ismerek olyat, akit az internet - nyújtotta lehetőségek nem elégítenek ki, és egyszerűen imád idegen nőket testközelben vetkőzni látni, megjegyzem: nem kevés pénzért. Vagy itt a gyerekkori cimborám (az egyszerűség kedvéért nevezzük Józsinak), aki egyszerűen nem tud a munkájában koncentrálni sem, ha nincs meg a heti egy sztriptíz - adagja. Tudom, mire gondolnak: "Ez is egy tipikus pasi". Meglepetés: "Józsi" akkor érzi teljesnek magát, ha az éppen aktuális párjának vetkőzhet zenére, annyiszor, ahányszor csak alkalma van rá. Ettől érzi magát teljesnek, ettől érzi magát kívánatosnak. Igen, elsőre én is nagyon meglepődtem, mert valljuk be, a "sztriptíz" fogalmát inkább a vonzó hölgyek fogalmával társítjuk. Ehhez a táborhoz tartozom (részben) én is, aki a sztriptíz fogalmát saját fiatal, vonzó párjával köti össze.
Ha már szóba hoztam kedves cimborámat, be kell vallanom egy csekélységet. Hallván, hogy Józsi párja mennyire élvezi a ritkának nevezhető megmozdulást, gondoltam, egy próbát megér, csak nem szorgalmaz majd válópert kedves nejem. Fétisünknek nevezném a fekete ingem, ha az van rajtam, egyértelmű az este kimenetele, azzal célt nem téveszthetek - gondoltam magamban. Mit is szeret még igazán? Fekete boxer és egy bizonyos farmer. Tökéletes. Zeném is van, mindent bele! Kissé aggódtam, mert sosem voltam nagy táncos, de ez nem tántorított el, elvégre, annyiszor vetkőzik nekem, hogy legkevesebb egyetlen alkalmat csak kibírok én is. A jó ízlés nevében nem részletezném a mozdulataimat, de megnyugtatom az olvasókat, hogy nagy sikert értem el, még vissza is tapsoltak, kérem alássan. A visszatapsolás azért fontos momentuma az egész történetnek, mert innen ugranék fejest egy kisebb váltásba, ahol is kedves nejem vetkőzik nekem.
A helyszín ugyanaz, a fekete ing ugyanaz. Csak a zene más, illetve a látvány, higgyék el, a feleségem azért mérföldekkel kellemesebb látvány, mint én, mind ruhában, mind anélkül. Ördögien képes mozogni, egy - egy ilyen vetkőzéskor már a puszta tekintetével is képes megizzasztani, imádni való, ahogy tudatában van, milyen hatással van rám, és ennek minden mozzanatát élvezi is. A kedves párom táncának az a különlegessége, hogy kijátssza az uralkodó, modern nő kártyáját. Nem érhetek hozzá, olykor hátra is van kötve a kezem, biztos, ami biztos. Csak akkor adhatok csókot, amikor arra egyértelmű engedélyt ad, amikor félreérthetetlenül közel húzódik hozzám, és felkínálja a lehetőséget. Gyönyörű játék ez, imádom minden percét, és ezzel ő sincs másképp. Viszont ezen a ponton felfednék egy kisebb csavart. Kedves párom egy végtelenül játékos nő, minden mókában, mókás kínzásban benne van, és ez a vetkőzésben sincs másképp. Van ugyanis egy olyan szokása, hogy amint vége a kérdéses háttérzenének, úgy hagyja ő is abba a műsort. Imádja látni, mennyire sajnálom a dolgot, hogy azt akarom, folytassa, és meg se álljunk a tettlegességig. Ha nem lenne hátrakötve a kezem, vissza is tapsolnám. (Megjegyzem, tettlegesség azért nem marad el, csak nem a vetkőzés részeként). Valahogy mindig képes addig vonaglani és táncolni, addig húzni a dolgot, hogy igenis lekerüljön róla minden ruhadarab, de már épp ne legyen idő a "folytatásra". Ezen jót mosolyog az ember, belevaló nő lehet a kedves neje - gondolhatják magukban. No igen, de egy belevaló nő nem megy hozzá egy sótlan pacákhoz, úgyhogy engem sem kell félteni. Egyik nap úgy döntöttem, nemhogy visszatapsolom, inkább sarokba szorítom. Adott egy három perces vetkőzős zene, illetve némi kézügyesség, valamint egy profi vágóprogram. Bizony. Pár perc múlva adott a régi, három perces zene tizenkét perces köntösbe bújtatva, zseniálisan észrevehetetlen módon megvágva. Mondanom sem kell, ismer már a kedvesem eléggé ahhoz, hogy az ötödik percben feltűnjön neki a turpisság, tudja jól, hogy az ilyen megmozdulások nem állnak távol tőlem, és szerencsére díjazza a

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: