újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

A gyerekeim élete

A házasságomból két gyermekem született. Egy lány és egy fiú. A lányom kereskedelmi iskolát végzett. Dolgozik . Idén nyáron férjhez ment. Örülök, hogy boldog, bár megszenvedett érte. Volt egy hét évig tartó kapcsolata, és a férfi kihasználta, de hiába mondtunk bármit nem hitt nekünk. Így nem tiltakoztam mikor önálló életet akartak kezdeni albérletben. Sőt segítettem nekik bevásároltam konyhai felszerelést és amit tudtam adtam. Volt egy régebbi mosógépem és centrifugám odaadtam nekik a kezdéshez. Sőt asztalt és székeket is. Igyekeztem segíteni. A lányom meglepődött, hogy segítettem, mert nem rejtettem véka alá ellenszenvemet a választottja iránt.

Mikor elköltöztek bizony nem ment minden simán. A lányom dolgozott a fiú meg otthon ült. Aztán egyszer csak elkezdett munkát keresni, mert elszégyellte magát, hogy a lányom telefonált, nincs mit enniük. Felpakoltam, és ami volt feleztem az itthoni tartalékaimat és vittem amit tudtam. Rizst, cukrot, lisztet, tojást,kenyeret, zöldségeket krumplit és főtt ételből is bőven. Sütöttem és vittem a süteményből és megjegyeztem, ha nem egyedül dolgozna jutna sok mindenre. A fizetnivalókba is sokszor besegítettem mert nem tudták fizetni a lakbért és a rezsit.

Aztán ahogyan múltak az idők a lányom egyre többször panaszkodott különféle kifogásokra és munkákra, de pénzt soha nem adott a párja. Mondtam járjon utána , mert ez így nem jó dolog. Utánajárt és kiderült van egy másik barátnője is. Ekkor összekülönböztek és szakítottak. A lányom maradt egyedül az albérletben. Mondtam kérje vissza a kulcsot a fiútól. Először engem szidott le, hogy minek nézem nem olyan ember a volt barátja. Na egyszer arra ment haza, hogy elvitt több dolgot is ami nem az övé volt. A fiam két barátjával és a lányom elmentek a holmiért. A lány szülei voltak otthon és visszaadtak mindent és megkérdezték a lányomat igaz hogy elvetélt és nem tud főzni? A lányom majd elájult a dolgok hallatán.Tud főzni és soha nem is volt terhes. Ezt az őt kísérők is megerősítették. A szülők pedig mondták, hogy a fiú, a lányuk barátja azt mondta azért szakítottak. A lányom elmondta azért szakítottak, mert a fiú nem dolgozott, és élt a nyakán, és még a lányukkal is összeszűrte a levet. A szülők meglepődtek nagyon. A lányom ekkor döntött úgy végleg vége a kapcsolata ezzel az emberrel. Azután magányosan élt pár hónapot. Majd a kolléganők elhívták egy közös programba, hogy ne üljön otthon.

A jelenlegi párjával, a férjével ekkor ismerkedtek meg.Együtt laktak egy ideig az albérletbe. A férje teljesen más mint a volt barátja. Szeret főzni és özvegy édesanyjával élt és neki is volt pár rosszul sikerült kapcsolata. Az édesanyjának is szimpatikus volt a lányom és megkedvelték egymást. Ennek külön örültem, mert így a legfontosabb dolgokban helyén van. A férje szereti, az anyósa is szereti és nem lehet nagyobb gond az életében. Én szeretem és édesanyám és jelenlegi párom élettársam is szereti őket. Most majd azt várjuk mikor szólnak jön az unoka.

A fiam élete sem volt egyszerű. Én mondtam tanuljon tovább, de ő keresni akart és barátnőt, haverokat, bulit. Így nem ment tovább. Elhelyezkedett egy cégnél és elkezdett dolgozni.A baráti körben megismerkedett egy lánnyal. Sokáig évekig jártak együtt. A leányzó szeretett volna férjhez menni, és gyereket szülni, de a fiam azt mondta ő még inkább várna ezzel. Így szakítottak, és barátsággal elváltak útjaik. A leányzó azóta férjhez ment és szült egy szép fiúcskát a férjének. El szokott hozzám látogatni, és beszélgetünk is a barátság megmaradt közöttünk is. A fiam aztán megismerkedett egy lánnyal, aki a nagyijánál lakott, de nem érezte ott jól magát. Aztán egyszer ideköltözött hozzánk. Hát ő nem volt egy konyhatündér, de a fiam szerette így kiszolgáltam őt is. Aztán ő nem is volt egy hűséges típus, mert egyszer bejelentette, hogy a fiam fáradt, és nincs

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: