újabb események régebbi események további események
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Kérdezd a férfit

Szeretném tudni szerintetek milyen a szerelmes férfi?

Felhasználó Válasz Dátum
Tony Kezdetekben: Befolyásolható(láttam már kigyúrt izom állatot lepapucsosodni), képes bármit bemagyarázni magának(fantázia dús), rendkívülien őszinte, kiszámíthatatlan, tisztelet tartó, és nem utolsó sorban roppant gyengéd. Szerintem ilyenkor vagyunk olyanok, amire a nők mindig is vágytak (persze kivételek vannak:) ).

Az idő múlásával: Ezt legalább két csoportba lehetne osztani; kapcsolatban van, vagy csak álmodozik szerelméről:
- ha csak fantáziál; akkor megtanulja jól leplezni, próbálja becsapni az érzéseit (gyakran látható az ilyen embereken hogy szándékosan tartózkodik a hölgyeménytől). És ha pislákolva is, de örökké reménykedik.
- ha kapcsolatban van: Szerintem hosszútávon teljesen átalakul a szerelem. Vannak akik hihetetlenül ragaszkodóak lesznek (ez szerintem nem jó). Ha már eltelt egy hosszabb intervallum, a nők gyakran azt hiszik hogy már nem is szeretjük őket. Ilyenkor csak végre megnyugszunk, és kezdenek jelentkezni a tipikus férfias jellemzők, főleg a tunyaság, és az egész napos dédelgetés is már csak a régi lesz. Bevallom néha bunkók is vagyunk, de ez velünk jár, és ilyenkor inkább "szánj" mint mérgelődj. Véleményem még az hogy ekkortájt a "szeretet" szó is átfogalmazódik, mondjuk olyasmire mint "a legjobb barát". Én szerintem egy valódi lelki társ kapcsolat sokkal fontosabb az ajándékoknál, a pénzél, és a szexnél.

Mindemellett a valódi válasz még összetettebb, mert szerintem csak egy igaz Szerelem létezik, és ha még kapcsolatban is vagy, akkor sem lehetsz benne biztos, de a hit kétség kívül erőt kovácsol.

Bocsánattal tartozom, mert kissé furcsán fogalmazom :) és hosszú is lett, de még így is oldalakat tartok vissza:D
2011. június 30. 19:55
barraqda ugyanolyan, mint a sima, gyárilag szabványozott férfiember, csak hajlandó dezodort használni, meg tiszta alsót venni. Ennyi. :P

Igazából meg: Honnét tudjuk? igazából csak egyet ismerünk, saját magunkat, de abból nem lehet átfogó dolgokat leszűrni. Ki hogy... Én speciel szeretek hosszútávú terveket, kiruccanásokat agyalni együtt, mindig megpróbálok erősen figyelni, mi az amire szüksége lehet, hogy karácsonykor, születésnapkor egyedi ajándékot kaphasson.... főzök neki, stb..stb..
2011. június 28. 15:22
Fater50 Bill Watterson szerint:
Milyen érzés, ha az ember szerelmes?
- Hát... amint meglátod a szerelmedet, a szíved leesik a gyomrodba, szétnyomja a zsigereket. Az így kiszorított nedvességtől izzadni kezdesz, és a víz kivágja az agyad biztosítékait, amitől aztán teljesen kótyagos leszel. Végül kisül az agyad, elernyednek a rágóizmaid, és amíg a nagy Ő odébb nem megy, csak állsz, és makogsz, mint a hülye...
2011. június 28. 10:27
Zénó Ha biztosan szerelmes beléd pasid, akkor semmire nem mond neked nemet! 2011. június 28. 07:37
Lakyluck A szerelmi állapotot, akár nevezhetnénk BETEGSÉGNEK, pszichés zavarnak is!
Olyan emberi érzelem, amely nem a résztvevők saját akaratán múlik, nem hozható akaratlagosan létre.

Tüneteként az agyban felszabaduló boldogsághormon (dopamin) mennyisége megnő, az oxitocin hormon növeli a bizalom kialakulását, ragaszkodást, elkötelezettséget vált ki az ember lelkében, csökkenti a fájdalomérzetet, elsősorban az agyban.

Több kialakulási módja közül a leggyakoribb a hitből keletkezett szerelem, ami két szerelmes kölcsönös ragaszkodása, mivel mindkét fél a másikban látja kiegészítő felét.

Viselkedés jellemzői: intenzívebb romantikus érzelmek, alvásigény és éhség érzet csökkenés, ötletgazdagabbá, kreatívabbá válás, könnyebben befolyásolható, felelőtlenebb, szórakozottabb, stb.
Elmúlásának ideje előre pontosan nem határozható meg, mert a körülmények is befolyásolják.
2011. június 28. 07:31
Kérdező aranyosak vagytok !! a tulajdonságok és a viselkedés az milyen!!! 2011. június 27. 23:57
Black Ice Szerelmes :-) 2011. június 27. 21:42
Pumukli56 Olyan mint én. 2011. június 27. 17:30
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: